5 Beneficii Ale Furajului Protamino Premium Pentru Purcei

Cel mai mare vis al oricarui crescator de purcelusi este ca acestia sa fie sanatosi si cat mai grasi. Acest lucru nu este greu de realizat, avand in vedere ca purceii sunt animale foarte mancacioase si nepretentioase la hrana, insa pentru rezultate spectaculoase este bine sa apelezi la un furaj de calitate.

Printre cele mai calitative concentrate pentru ingrasarea purcelusilor se numara si protamino premium, care isi aduce aportul in multiple feluri in procesul de crestere al acestora.

Drept urmare, am facut o lista pentru a-ti prezenta principalele avantaje ale utilizarii acestui furaj pentru cresterea purceilor. Hai sa le vedem pe rand si sa aflam de ce acest produs ar trebui sa se regaseasca in topul preferintelor tale.


    1. Stimuleaza cresterea zilnica in greutate

Fiind bogat in vitamina E, concentratul Sano Protamino Premium stimuleaza cresterea purcelusului si in acelasi timp fortifica musculatura cordului. Acest lucru reduce semnificativ sansele ca animalul sa sufere un atac de cord, sau sa aiba probleme cu inima.

Concentratul are ca rezultat stimularea digestiei corecte si prevenirea problemelor intestinale. Asigura o absorbtie oprima a nutrientilor pentru ca purcelusii sa ia in greutate rapid dar intr-un mod corect.

De asemenea, furajul contine numeroase vitamine si nutrienti ce sprijina depunerea rapida a kilogramelor. Astfel, purcelusul va lua rapid in greutate si va avea aportul de minerale de care are nevoie pentru a se mentine sanatos.

Pe langa acestea, concentratul pentru ingrasare Sano Protamino Premium contine diferite substante ce au ca efect un apetit constant, ceea ce va face ca purcelusii sa fie si mai mancaciosi. Acest lucru se va vedea in cantitatea de mancare pe care o vor consuma zilic.

Aminoacizii continuti sunt intr-o cantitate echilibrata alaturi de proteinele vegetale pentru a se evita supra-proteinizarea hranii si aparitia problemelor de sanatate. Totul este calculat meticulos pentru ca purceii sa beneficieze de cele mai pozitive efecte.


    2. Protamino premium asigura o musculatura sanatoasa si echilibrata

Componentele minerale regasite in compozitia furajului, ajuta la o digestie usoara si rapida. Cu toate acestea, concentratul Sano pentru purcei are o capacitate redusa de legare a acizilor, pentru ca nivelul de grasime sa nu depaseasca nivelul de carne.

Fitaza are rolul de a valorfica fosforul, oligoelementele si calciul din continutul furajului pentru a reduce semnificativ dezvoltarea grasimii in exces. In acest mod purcelusii vor fi plini de carne, si nu de grasime asa cum se intampla in foarte multe cazuri.

Amestecurile valoroase de vitamine si substante active duc la cresterea rezistentei si la stimularea proceselor metabolice naturale ale animalelor. Purceii tai vor fi sanatosi si plini de energie.

    3. Usor de administrat

Pentru ca au un continut ridicat de adaosuri nutritive, concentratratele pentru purcei Sano se administreaza intr-un procent de pana la 20% din ratia zilnica de hrana. Astfel, concentratul se amesteca usor cu uruiala pe care urmeaza sa o dai porcilor.

    4. Nivel crescut de diversitate

Protamino Premium este un produs ce se gaseste in mai multe variante, cum ar fi Matra, potrivit pentru scroafe, sau Piggi pentru purcelusi mici.

Sano Matra este recomandat pentru cresterea si stimularea fertilitatii scroafelor de productie. De asemenea creste numarul anual de purcei pe cap de scroafa, si asigura o dezvoltare sanatoasa a acestora, dar si a scroafei in timpul gestatiei.

Daca esti in cautarea unui supliment care sa ajute scroafele sa fie sanatoase si fertile, iti recomand Sano Matra.

Sano Protamino Piggi in schimb, se administreaza purcelusilor pana la varsta de 12 saptamani. Furajul asigura aportul de nutrienti necesari pentru o dezvoltare rapida si corecta in prima parte a vietii purcelusilor.

Pentru purcelusi sanatosi si plini de vitalitate incearca acest produs.

Ambele variante de concentrat pentru ingrasare au acelasi procent de administrare, adica 20%.

    5. Pret accesibil

Un alt avantaj al acestui produs este costul de achizitie care este accesibil pentru toata lumea. Protamino Premium este un concentrat pentru toate buzunarele, ce acopera toate nevoile unui purcelus sanatos.

Sano este furnizorul la care gasiti aceste variante de furaj in doua cantitati, de 25 kg si de 5 kg. Ai optiunea de a alege in functie de nevoile tale sau de numarul de purcelusi pe care ii ai. Tot aici, un saculet de Protamino Piggi de 25 kg costa numai 169.99 lei, iar in varianta de 5 kg costa 39.99 lei.

Pe langa toate aceste beneficii ale furajului, Protamino Premium asigura dezvoltarea si mentinerea sanatatii articulatiilor. Daca articulatiile sunt afectate, purcelul nu se mai poate misca corect si asta poate duce la pierderea apetitului si a greutatii.

Administrand acest furaj alaturi de hrana obisnuita a purceilor, se va evita aparitia problemelor de mobilitate astfel incat animalele sa creasca armonios si sa se dezvolte corect.

Porcii nu sunt animale pretentioase la mancare, acceptand hrana formata din cereale cum ar fi porumb, grau si orz, dar si diferite legume. Concentratul Protamino Premium ce se adauga pe langa aceasta hrana face ca porcii sa creasca mai rapid, fiind bogat in aminoacizi, vitamine, minerale si oligoelemente de care au nevoie acestia.

Este foarte important ca alimentatia porcilor tai sa fie corecta si echilibrata pentru a beneficia de cele mai bune rezultate. Nimeni nu isi doreste un porc plin de grasime si cu carne putina.

Daca esti un crescator de porci ce cauta un furaj bun, te invit sa intri aici si sa comanzi produsele din gama Protamino Premium concepute special pentru animalele tale.

Înapoi la Blog