Furaje De Calitate Pentru Puii De Fazan

Indiferent ca ii cresti pentru foloasele alimentare sau pentru ca le adori compania, stim ca doresti ca fazanii tai sa consume hrana de calitate. Fiind pasari omnivore, acestea consuma atat carne, cat si alimente de origine vegetala, iar furajele pentru fazani de la Zazoo sunt alegerea potrivita.

Saruri minerale si vitamine

Daca ai introdus de curand aceasta specie in gospodaria ta, conteaza pe Zazoo pentru hrana special destinata puilor de fazan. Produsele noastre sunt alcătuite în așa fel incat sa asigure necesarul de valori nutritive intr-un echilibru corespunzator cu dinamica de creștere a fazanilor.

Pană la dezvoltarea completa, care se considera a fi la varsta de 4 luni, se utilizează 3 rețete de hrană, diferite ca valoare nutritivă și energetică, fiecare potrivită cu nevoile organismului în stadiul de dezvoltare respectiv.

Datorita faptului ca metabolismul și ritmul de crestere al acestora sunt foarte active, chiar si furajele pentru fazanii de o zi trebuie sa fie bogate in saruri minerale, mai ales in calciu. Sarurile minerale sunt indispensabile vietii pasarilor, de aceea este necesara includerea lor in alimentatia de zi cu zi.

Dintre acestea, este foarte important calciul, care ajuta la formarea sanatoasa a scheletului, impreuna cu vitaminele A si D3. Uleiul de floarea soarelui, precum si grasimile din cereale, porumb, grau, genereaza energia necesara fazanilor pentru a putea creste armonios.

Prezenta srotului de floarea soarelui si de soia indica, de asemenea, faptul ca furajul este de calitate inalta, deoarece acestea contribuie la colorarea penajului. Zazoo acorda un interes deosebit ingredientelor pentru hrana necuvantatoarelor, iar in ceea ce priveste mancarea pentru fazani, aceasta se inscrie in standardele unei alimentatii sanatoase.

Aici gasesti garantat hrana de care ai nevoie pentru puii de fazan din gospodaria ta. Incearca acum furajul pentru prepelite si fazani start mash de la Versele Laga si bucura-te de calitatea produselor noastre. 

Printre ingredientele produsului recomandat de noi se numara: porumb, grau, srot de soia, srot de floarea-soarelui, carbonat de calciu, sare si enzime, menite sa satisfaca nevoile acestor pasari deosebite. 

De asemenea, nu uita ca o alimentatie sanatoasa trebuie insotita de hidratare optima! Necesarul de apa creste odată cu varsta si asigura mentinerea sanatatii puilor de fazan.

Dupa trei luni de viata, poate fi adoptat fara probleme un regim alimentar specific fazanilor adulti. Crescatorii considera ca aceste pasari trebuie hranite cu cat mai multe produse de origine animala, altii prefera o alimentatie variata cu diferite amestecuri in furaje.

In ceea ce priveste hrana fazanilor adulti, aceasta trebuie sa fie bogata in proteine, vitamine si minerale. In gama noastra de produse se disting doua tipuri de furaje pentru fazani: furaje recomandate in timpul perioadei de reproducere si furaje recomandate in afara acestei perioade.

In acest sens, Zazoo iti sare in ajutor cu cele mai bune produse pentru gospodaria ta. La noi gasesti rapid hrana potrivita pentru fazani, in functie de perioada in care acestia se afla.

Furaje pentru fazanii aflati in afara perioadei de reproducere

Pentru acest tip de fazani, iti propunem produse bogate in Omega-3, acizii grasi si pigmentii naturali care contribuie la o culoare optima a penei pentru un penaj stralucitor. Aceasta hranire este recomandata pentru pasarile de expozitie.

Comanda acum cu incredere de la specialistii nostri in alimentatia pasarilor exotice si a celor de curte! Calitatea si grija noastra pentru animale face diferenta!

Furaje pentru fazanii aflati in perioada de reproducere

In acest caz noi te putem ajuta cu hrana completă pentru fazani în timpul sezonului de reproducere și ouat. Aceasta conține toate ingredientele necesare, minerale și vitamine pentru o bună producție de ouă și pentru obtinerea unor pui frumoși si sanatosi.

Incearca chiar acum hrana pentru fazanii aflati in sezonul de reproducere sub marca Versele-Laga, oferita de Zazoo si nu vei fii dezamagit!

Pentru productia ideala de oua, Zazoo recomanda un supliment nutritiv pentru stimulatul ouatului, Hemaligo, bogat în calciu, fosfor, magneziu și oligoelemente esențiale pentru organism. Datorită aromei sale, are un efect apetisant si creste pofta de mancare a animalelor.

Daca esti in cautarea hranei potrivite pentru fazani, de calitate si la un pret bun, Zazoo are solutia pentru tine. Aici gasesti furaje pentru fazani, adaptate nevoilor acestora. Interesul nostru este sa ne asiguram ca oferi ce e mai bun pasarilor tale, inca de la stadiul de pui.

Avem o gama larga de produse, alimente bogate in vitamine si minerale si ingrediente 100% naturale si sigure, precum si suplimente pentru cresterea armonioasa si reproducerea optima a fazanilor.

Galerie foto

Înapoi la Blog