Capcana pentru gandaci Bros

Bros

Capcana pentru gandaci Bros

5.99 lei
Cod articol ZA-129
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
Capcana pentru insecte taratoare. Controleaza cu eficienta gandacii, gandacii de bucatarie si pestisorul argintiu. Nu contine insecticide chimice. Datorita formei capcanei, insectele capturate nu sunt vizibile. Odata deschisa capcana ramane eficienta pana la 3 luni. Instructiuni de utilizare: Indepartati hartia ce protejeaza lipiciul. Porniti capcana si asezati-o in locurile unde sunt cel mai des insectele, langa pereti. Pentru a creste efectul este recomandat sa utilizati mai multe capcane simultan. Daca...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Capcana pentru insecte taratoare. Controleaza cu eficienta gandacii, gandacii de bucatarie si pestisorul argintiu. Nu contine insecticide chimice.

Datorita formei capcanei, insectele capturate nu sunt vizibile. Odata deschisa capcana ramane eficienta pana la 3 luni. Instructiuni de utilizare: Indepartati hartia ce protejeaza lipiciul. Porniti capcana si asezati-o in locurile unde sunt cel mai des insectele, langa pereti. Pentru a creste efectul este recomandat sa utilizati mai multe capcane simultan. Daca nu sunt insecte in capcana timp de cateva zile, schimbati locatia. Indepartati folia adeziva dupa ce este acoperita cu insecte. A nu se lasa la indemana copiilor. Capcana uzata trebuie tratata ca deseu menajer.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
99.99 lei