Hrana pentru cai juniori, Baby Energys, De Heus , 25 kg

De Heus

Hrana pentru cai juniori, Baby Energys, De Heus , 25 kg

149.99 lei
Cod articol ZA-304
Vârstă Junior
Tip produs Hrană uscată

Hrana pentru manzi este preparată din cele mai bune ingrediente în ceea ce privește organismul tânăr în creștere și nevoile acestuia. Proteinele de soia de înaltă calitate și conținutul echilibrat de minerale, vitamine și aminoacizi asigură suficienți nutrienți pentru dezvoltarea sănătoasă a mânzilor și cailor tineri. Protein Fat Fibre Ca P Se (added) Vitamin A Vitamin D 3 Vitamin E 170
g/kg 35
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale


Hrana pentru manzi este preparată din cele mai bune ingrediente în ceea ce privește organismul tânăr în creștere și nevoile acestuia. Proteinele de soia de înaltă calitate și conținutul echilibrat de minerale, vitamine și aminoacizi asigură suficienți nutrienți pentru dezvoltarea sănătoasă a mânzilor și cailor tineri.

ProteinFatFibreCaPSe (added)Vitamin AVitamin D3Vitamin E
170
g/kg
35
g/kg
75
g/kg
13
g/kg
8,5
g/kg
1,05
mg/kg
21 000
m.j./kg
2 100
m.j./kg
140
mg/kg
Rația de furaj pentru mânz: Serviți zilnic mânzilor cu vârsta de până la un an cu 0,5-1 kg de ovăz și 0,5-1 kg de pelete pentru bebeluși în funcție de vârstă și rasă. Serviți zilnic mânzilor cu vârsta de peste un an cu 1–1,5 kg de ovăz și 1–1,5 kg de pelete pentru manzi în funcție de vârstă și rasă. Împărțiți rația zilnică totală de hrană în cel puțin două rații parțiale și adaptați-o la rasă, vârstă și starea mânzului.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!