Hrana pentru papagali mari fara alune Prestige , Versele Laga, 15kg

Versele Laga

Hrana pentru papagali mari fara alune Prestige , Versele Laga, 15kg

189.99 lei
Cod articol 421915
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată

Prestige Premium este un amestec de seminte care contine tot ceea ce au nevoie papagalii pentru a ramane sanatosi. Aceasta hrana are un continut scazut de grasimi si este imbogatita cu granule Maxi VAM, ce ofera o portie suplimentara de Vitamine, Aminoacizi si Minerale. In plus, fructooligozaharidele (Florastimul) continute garanteaza functionarea optima a florei intestinale si la o conditie fizica excelenta. Cochiliile de scoici contribuie la sanatatea stomacului si asigura un raport...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale


Prestige Premium este un amestec de seminte care contine tot ceea ce au nevoie papagalii pentru a ramane sanatosi. Aceasta hrana are un continut scazut de grasimi si este imbogatita cu granule Maxi VAM, ce ofera o portie suplimentara de Vitamine, Aminoacizi si Minerale. In plus, fructooligozaharidele (Florastimul) continute garanteaza functionarea optima a florei intestinale si la o conditie fizica excelenta. Cochiliile de scoici contribuie la sanatatea stomacului si asigura un raport echilibrat calciu-fosfor.

Ingrediente:
floarea-soarelui dungata (16,5%), cardon (12%), orez nedecorticat (10%), hrisca (9%), ovaz (9%), pelete Maxi V.A.M. (8%), floarea-sorealui alba (5,5%), seminte de meiul-canarilor (5%), seminte de canepa 4%), sorg (3%), mei galben (3%), mei rosu (2%), porumb (2%), mazare verde (2%), cochilii de stridii (2%), seminte de ovaz (2%), seminte de dovleac (1,5%), floricele de porumb (1%), grau expandat (1%), macese (1%), ardei iute rosu (0,5%).


Aditivi nutritionali:
vitamina A (8.800 UI/kg), vitamina D3 (1.600 UI/kg), vitamina E (20 mg/kg), fier (20 mg/kg), iod (1,5 mg/kg), cupru (7 mg/kg), mangan (48 mg/kg), zinc (45 mg/kg), seleniu (0,2 mg).

Se administreaza liber . Furnizați întotdeauna apă potabilă proaspătă

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
15.99 lei