Hrana pentru papagali mari Versele Laga Prestige Big Parakeets, 20 kg

Versele Laga

Hrana pentru papagali mari Versele Laga Prestige Big Parakeets, 20 kg

154.99 lei
Cod articol ZA-512
Vârstă toate varstele
Tip produs Hrană uscată
Hrana completa pentru papagali mijlocii din ingrediente atent selectionate. Versele-Laga Prestige este un amestec variat si bine echilibrat, cu o compozitie speciala adaptata nevoilor specifice nutritionale a pasarii dumneavoastra. Ratia zilnica de seminte poate varia foarte mult, in functie de specie si varsta pasarii. Prin urmare, la inceput, ar trebui sa hraniti generos iar dupa un timp sa determinati cantitatea ideala a ratiei zilnice. Compozitie: mei, ovaz decojit, seminte pentru...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana completa pentru papagali mijlocii din ingrediente atent selectionate.

Versele-Laga Prestige este un amestec variat si bine echilibrat, cu o compozitie speciala adaptata nevoilor specifice nutritionale a pasarii dumneavoastra. Ratia zilnica de seminte poate varia foarte mult, in functie de specie si varsta pasarii. Prin urmare, la inceput, ar trebui sa hraniti generos iar dupa un timp sa determinati cantitatea ideala a ratiei zilnice.

Compozitie: mei, ovaz decojit, seminte pentru canari, seminte de floarea soarelui albe si colorate, seminte de rapita, seminte de in, seminte de niger, sofran, seminte de arahide.

Se depoziteaza intr-un loc racoros si uscat.

Tara producatoare: EU (Belgia)

Schimbati zilnic atat apa de baut cat si hrana consumata. Aprovizionati cu ORLUX EGGFOOD, ca un supliment alimentar regulat, la ratia zilnica de hrana. Colivia pasarii dumneavoastra va fi curata si va oferi conditii excelente.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
33.99 lei
toate varstele
799.99 lei
toate varstele
392.99 lei