Hrana pentru pasari mici, Kaytee Exact Hand 2,27kg

Kaytee

Hrana pentru pasari mici, Kaytee Exact Hand 2,27kg

169.99 lei
Cod articol ZA-523
Vârstă Starter
Tip produs Suplimente nutritive pentru pasari
Kaytee Exact Hand Feeding Formula a fost una dintre primele formule „instant” disponibile și este unul dintre cele mai cercetate și respectate produse utilizate de crescătorii profesioniști, medicii veterinari și programele de conservare din întreaga lume. formula exactă bogată în nutrienți a alimentelor promovează creșterea, înțărcarea, dezvoltarea și penajul strălucitor. Atunci când sunt utilizate corect, alimentele exacte vor susține o cultură sănătoasă. Formula exactă pentru hrănirea mâinilor conține probiotice pentru...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale
Kaytee Exact Hand Feeding Formula a fost una dintre primele formule „instant” disponibile și este unul dintre cele mai cercetate și respectate produse utilizate de crescătorii profesioniști, medicii veterinari și programele de conservare din întreaga lume. formula exactă bogată în nutrienți a alimentelor promovează creșterea, înțărcarea, dezvoltarea și penajul strălucitor. Atunci când sunt utilizate corect, alimentele exacte vor susține o cultură sănătoasă. Formula exactă pentru hrănirea mâinilor conține probiotice pentru a încuraja o populație sănătoasă de microorganisme intestinale. Speciile selectate au fost alese special pentru vitalitatea, stabilitatea și beneficiile generale pentru sistemul unei păsări.

Kaytee înțelege că împărtășirea vieții tale cu o pasăre de companie nu este doar plăcută, ci și foarte îmbogățitoare. Kaytee ne arată dragostea asigurându-ne că oferim păsării dvs. de companie cea mai bună nutriție pentru o viață lungă și sănătoasă. Cu peste 150 de ani de experiență nutrițională aviară, nu este de mirare de ce Kaytee se află în centrul oricărei rutine de hrănire sănătoasă.

CompozitieȘ
Porumb măcinat, grâu măcinat, făină de gluten de porumb, grâu de ovăz măcinat, grâu de grâu, ulei de soia, ou întreg uscat, izolat de proteine din soia, pastă de sfeclă uscată, făină de soia, semințe de in măcinate, fosfat dicalcic, carbonat de calciu, L-lizină, grâu Făină de germeni, drojdie uscată de bere, supliment de vitamina A, sare, făină de alge (sursă de DHA), L-arginină, fructooligozaharidă, clorură de colină, DL-metionină, clorură de potasiu, extract de drojdie, acid propionic (un conservant), supliment de vitamina E , Supliment de vitamina B12, supliment de riboflavină, tocoferoli amestecați (un conservant), L-ascorbil-2-polifosfat (sursă de vitamina C), proteinat de mangan, proteinat de cupru, sulfat feros, oxid de zinc, oxid de mangan, complex de bisulfit de sodiu Menadione (sursă de vitamina K), niacină, extract de rozmarin, acid citric, etoxichin (un conservant), pantotenat de calciu, sulfat de cupru, clorhidrat de piridoxină, mononitrat de tiamină, colecalciferol (sursă de vitamina D3), acid folic, beta-caroten, iodat de calciu e, biotină, carbonat de cobalt, selenit de sodiu, extract uscat de fermentare A. oryzae, extract uscat de fermentare Bacillus subtilis, produs uscat de fermentare Bacillus licheniformis, produs uscat de fermentare Bacillus subtilis. Informații despre alergeni: fabricate într-o instalație care prelucrează arahide și alte nuci.
Constituienti analiticiȘ

Proteine brute (min) 22,0%, Grăsimi brute (min) 9,0%, Fibre brute (max) 5,0%, Umiditate (max) 10,0%, Acizi grași Omega-3 (min) 0,5%, Acid docosahexaenoic (DHA) (min) 0,05%, Protează (min) 0,2 CSU (1) / g, Amilază (min) 0,4 SLU (2) / g, Total specii de bacil (3) (min) 250,00 CFU (4) / g (1) CSU - Unități de solubilizare a cazeinei, (2) SLU - Unități de lichefiere a amidonului, (3) B. licheniformis, B. subtilis, (4) CFU - Unități de formare a coloniei

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
33.99 lei