Hrana pui pasare Nutrient Special Chemi-Vit , 250g

Chemi -Vit

Hrana pui pasare Nutrient Special Chemi-Vit , 250g

58.99 lei
Cod articol ZA-141
Vârstă Starter
Tip produs Suplimente nutritive pentru pasari
Nutrient Special ChemiVit este un alimentat excelent pentru păsările ornamentale granivore și insectivore. Prezența simultană a orzului germinat și fermentat cu 8 tulpini de microorganisme (sursă de Postbiotice) și Prebiotice (Inulină și Betaglucani) favorizează formarea florei bacteriene benefice și ajută apărarea organismului, ajutând la susținerea unui sistem imunitar sănătos.  Componente analitice: Proteină brută 28% - Grăsime brută 3% - Fibre brute 4% - Cenușă brută 7%. Compoziție: Făină de extracție...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Nutrient Special ChemiVit este un alimentat excelent pentru păsările ornamentale granivore și insectivore. Prezența simultană a orzului germinat și fermentat cu 8 tulpini de microorganisme (sursă de Postbiotice) și Prebiotice (Inulină și Betaglucani) favorizează formarea florei bacteriene benefice și ajută apărarea organismului, ajutând la susținerea unui sistem imunitar sănătos. 

Componente analitice: Proteină brută 28% - Grăsime brută 3% - Fibre brute 4% - Cenușă brută 7%.

Compoziție: Făină de extracție din soia prăjită și micronizată, făină de porumb precuită, concentrat de proteine din cartofi, dextroză, lapte praf, fosfat dicalcic, pulbere de ou, carbonat de calciu, produse din drojdie (sursă de Betaglucani 0,1%) , Orz germinat și fermentat (0,24%), inulină din cicoare (sursă de FOS 0,24%).

Aditivi, aditivi nutriționali: Vitamina A 19300 UI / Kg, Vitamina D3 1930 UI / Kg, Vitamina E 19,3 mg / Kg, Vitamina C 20 mg / Kg, Vitamina B1 10,6 mg / Kg, Vitamina B2 10,6 mg / Kg, Vitamina B6 2,1 mg / Kg, Vitamina B12 0,06 mg / Kg, Oxid de zinc (Zinc 7,2 mg / Kg), Fier (II) Carbonat Siderit (Fier 10,3 mg / Kg) , Oxid de mangan (II) (mangan 12,5 mg / Kg), sulfat de cupru (II) pentahidrat (cupru 0,006 mg / Kg), monoclorură de L-lizină tehnic pură 709 mg / Kg, DL-metionină pură din punct de vedere tehnic 1435 mg / kg. Substanțe aromatizante.


INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE: pregătiți un aliment pentru bebeluși adăugând apă caldă, amestecați bine, lăsați-l să se odihnească un minut și amestecați înainte de a-l folosi;

Păsări insectivore și granivore: amestecați 1 lingură de Nutrient Special cu 3 linguri de apă, în primele două săptămâni de viață, apoi reduceți cantitatea de lichid la 2 linguri și jumătate și începeți să administrați boabele.

Papagali: Se amestecă 1 lingură de Nutrient Special cu 3 linguri și jumătate de apă, în primele trei zile de viață; cu 3 linguri de măsurare din a treia până în a zecea zi și cu 2 linguri de măsurare și jumătate din a unsprezecea zi până la înțărcare.

Este posibil să adăugați fructe, dar în cantități care nu depășesc 20%. Este recomandabil să administrați acest aliment la o temperatură de 37 - 38 ° cu o frecvență de șapte mese (la fiecare oră și jumătate) în primele zece zile de viață și să reduceți încet pentru a da trei mese pe zi. Când încep să se hrănească singuri, este suficientă o singură masă.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare