Momeala raticida tip pasta Vebitox Pasta Plus (150 g), Vebi

Vebi

Momeala raticida tip pasta Vebitox Pasta Plus (150 g), Vebi

9.99 lei
Cod articol ZA-404
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
DESCRIERE Vebitox Pasta Plus este o momeala rodenticida gata de folosit pe baza de brodifacoum, eficienta impotriva sobolanilor si soarecilor, chiar si in urma unei singure ingerari. Formula sa unica sub forma de pasta moale, cu aspect gras dar neunsuros, a fost obtinuta din ingrediente speciale precum semintele de floarea soarelui si a fost conceputa pentru a acea eficacitate maxima impotriva speciilor de rozatoare indicate mai jos, chiar si in...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

DESCRIERE

Vebitox Pasta Plus este o momeala rodenticida gata de folosit pe baza de brodifacoum, eficienta impotriva sobolanilor si soarecilor, chiar si in urma unei singure ingerari.

Formula sa unica sub forma de pasta moale, cu aspect gras dar neunsuros, a fost obtinuta din ingrediente speciale precum semintele de floarea soarelui si a fost conceputa pentru a acea eficacitate maxima impotriva speciilor de rozatoare indicate mai jos, chiar si in prezenta unor surse alternative de hrana.

Produsul nu alerteaza si nu trezeste suspiciuni in interiorul populatiei de rozatoare.

Vebitox Pasta Plus contine o substanta amara pentru a preveni ingestia accidentala din partea copiilor.

Vebitox Pasta Plus poate fi utilizat in interiorul si in preajma cladirilor rurale si publice, locuintelor, beciurilor, garajelor, camarilor de alimente si gradinilor adiacente acestora.

Organisme tinta “ atat exemplare tinere cat si adulti: soarecele de casa (Mus musculus), sobolanul cenusiu (Rattus norvegicus), sobolanul negru (Rattus rattus)

Modalitati de aplicare:

Vebitox Pasta Plus este o omeala gata de folosit sub forma de pasta, care trebuie utilizata exclusiv in statii de intoxicare inviolabile, marcate corespunzator, protejate impotriva interperiilor, impotriva ingestiei accidentale din partea speciilor nevizate si dispersarii in mediul inconjurator.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
29.99 lei