Supliment de vitamine pentru pisici Pet Phos Felin Pelage 36 tablete

Pet Phos

Supliment de vitamine pentru pisici Pet Phos Felin Pelage 36 tablete

49.99 lei
Cod articol ZA-270
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Supliment de vitamine pentru pisici Pet Phos Felin Pelage 36 tablete pentru sanatatea pielii si blanii pisicilor. PET PHOS FELIN PELAGE 36 tablete sunt vitamine speciale pentru piele si blana pisicilor. Proprietatile vitaminelor PET PHOS FELIN PELAGE 36 tablete Vitamina A este estentiala pentru reinoirea epiteliului si joaca un rol important in procesul de keratogeneza si in functionarea glandelor sebacee. Vitamina E este un puternic antioxidant care asigura stabilitatea membranelor...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Supliment de vitamine pentru pisici Pet Phos Felin Pelage 36 tablete pentru sanatatea pielii si blanii pisicilor.

PET PHOS FELIN PELAGE 36 tablete sunt vitamine speciale pentru piele si blana pisicilor.

Proprietatile vitaminelor PET PHOS FELIN PELAGE 36 tablete

 • Vitamina A este estentiala pentru reinoirea epiteliului si joaca un rol important in procesul de keratogeneza si in functionarea glandelor sebacee.
 • Vitamina E este un puternic antioxidant care asigura stabilitatea membranelor celulare prin protejarea lor de actiunea oxidativa a peroxizilor si radicalilor oxizi.
 • Vitaminele din grupul B imbunatatesc cresterea firul de par si textura pielii (vitamina B2), activitate antiseboreica (vitamina B6, acidul pantotenic) si asigura o buna protectie a pielii (vitamina PP, B2, B6, acidul pantotenic).
 • Biotina are un efect major in cresterea parului si in functionarea normala a pielii.
 • Zincul este esential pentru multiplicarea celulara si sinteza proteica; zincul este implicat in dezvoltarea si intretinerea epiteliului celular al glandelor sebacee, dar si in reglarea functionarii acestora.
 • Iodul si cuprul sunt microelemente necesare sintezei de keratina. Acest proces esrte important pentru textura pielii si calitatea firului de par : stralucire, rezistenta, culoare.
 • Aminoacizii cu sulf (cistina, metionina, taurina) sunt componente de baza ale keratinei, care este o proteina de baza a pielii, firului de par si unghiilor.
 • Taurina este un aminoacid esential pentru pisici, cu rol important in calitatea blanii.
 • Acizii grasi esentiali joaca un rol important in reinoirea celulelor pielii. Ei previn bolile de piele si asigura o blana sanatoasa.

Indicatii: se foloseste pentru pisici in urmatoarele cazuri :

 • ca supliment nutritional pentru asigurarea calitatii blanii si pielii, pregatirea pentru expozitii si concursuri feline.
 • este recomandat deasemenea in cazuri decadere a parului, blana uscata, piele uscata.Administrare si dozare: se administreaza ca atare sau amestecate in hrana.

pisici pana in 4 kg - 1 tableta / zi
pisici peste 4 kg - 2 tablete / zi
Se administreaza timp de 8 - 10 zile in fiecare luna. Pentru expozitii este recomandat sa se administreze timp de 3 saptamani

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
49.99 lei
toate varstele
42.99 lei
toate varstele
19.99 lei