Supliment nutritiv natural pe baza de plante Naturaline, 1l

Natural

Supliment nutritiv natural pe baza de plante Naturaline, 1l

34.9 lei
Cod articol ZA-300
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive pentru porumbei
Este un extract concentrat din plante și verdețuri selecționate.
Plantele componente din Natural Naturaline au fost selectate cu atenție pentru efectele lor benefice asupra tracturilor respiratorii, digestive și urinare. Naturaline este un amestec de plante alcătuit din paisprezece plante și verdețuri. Naturaline conține, de asemenea, elemente care sporesc rezistența generală a porumbelului. În plus față de ingredientele active, acest amestec conține multe alte substanțe care par să contribuie la acțiunea specifică...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Este un extract concentrat din plante și verdețuri selecționate.
Plantele componente din Natural Naturaline au fost selectate cu atenție pentru efectele lor benefice asupra tracturilor respiratorii, digestive și urinare.

Naturaline este un amestec de plante alcătuit din paisprezece plante și verdețuri. Naturaline conține, de asemenea, elemente care sporesc rezistența generală a porumbelului. În plus față de ingredientele active, acest amestec conține multe alte substanțe care par să contribuie la acțiunea specifică a tratamentelor deoarece acestea pot accelera sau încetini asimilarea lor de către sistemul digestiv.

De aceea, porumbeii care primesc în mod regulat Naturaline în apa de băut prezintă o piele roză, indicând faptul că sângele lor este pur și fără toxine. Penajul lor devine lucios și prezintă o netezime unică, bogată și cremoasă. În plus, pigmentarea și strălucirea ochiului sunt intensificate.

Aceste semne externe reflectă o stare de sănătate optimă, care permite porumbeilor să reziste mai bine la boli și să-și îmbunătățească performanțele.

Instructiuni de folosire:
Folosirea Naturaline este recomandată în special în timpul sezonului de concursuri, sezonului de reproducere și în cazurile de dejecții apoase cauzate de adenoviroză și paramyxoviroză.


Administrare:
Senonul de concursuri
Se ține o dietă de 10 zile înaintea începerii sezonului de concursuri. După aceasta, de două ori pe săptămână după ce păsările se întorc acasă dintr-o cursă. 2 linguri/ litru apa băut.

Sezonul de înmulțire
Unu sau două zile pe săptămână.

În caz de diaree apoasă
Cauzate de adenoviroză și paramyxovirosis: amestecați Naturaline zilnic cu apa potabilă atâta timp cât simptomele persistă.

Păsările înțărcate recent
Se amestecă naturaline cu apă potabilă timp de zece zile.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
17.99 lei
toate varstele
52.99 lei