Supliment nutritiv pentru pasari Cocci Help , Chemi -Vit , 100g

Chemi -Vit

Supliment nutritiv pentru pasari Cocci Help , Chemi -Vit , 100g

42.99 lei
Cod articol ZA-281
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive pentru pasari
COCCIHELP oferă: • Monogliceride ale acizilor butirici, caprilici, caprici și laurici care sunt sintetizați în mod normal de bacteriile MICROBIOTA intestinale și care numeroase studii au confirmat că au o acțiune inhibitoare împotriva protozoarelor principale (cauză de boli precum Coccidioza și Atoxoplasmoza ), împotriva multor bacterii și Candida, dar care nu au efecte negative asupra lactobacililor produși de MICROBIOTA, a căror utilitate este universal recunoscută. • Un amestec de 6...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

COCCIHELP oferă: • Monogliceride ale acizilor butirici, caprilici, caprici și laurici care sunt sintetizați în mod normal de bacteriile MICROBIOTA intestinale și care numeroase studii au confirmat că au o acțiune inhibitoare împotriva protozoarelor principale (cauză de boli precum Coccidioza și Atoxoplasmoza ), împotriva multor bacterii și Candida, dar care nu au efecte negative asupra lactobacililor produși de MICROBIOTA, a căror utilitate este universal recunoscută. • Un amestec de 6 legume cu eficacitate inhibitoare dovedită împotriva coccidiei. 

Datorita  utilizarii cantitatilor mari de  antibiotice ,  apare modificarea MICROBIOTEI intestinale și eșecul reproducerii păsărilor. In  ultimii ani s-au făcut multe cercetări pentru a studia PRODUSE ALTERNATIVE care să susțină reproducerea, care nu prezintă contraindicații.

COCCIHELP este de un ajutor special pentru păsările foarte sensibile la coccidie și promovează mecanismele de apărare intestinală împotriva bacteriilor dăunătoare și candidei.  

20 g (3 linguri) pentru fiecare kg de alimente pe tot parcursul reproducerii și năpârlirii. Evita contactul cu ochii. Lăsați întotdeauna la dispoziție apă proaspătă și curată. A se păstra într-un loc rece și uscat.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
8.99 lei