Supliment Porumbei Colombine All in One - 10 Kg

Versele Laga

Supliment Porumbei Colombine All in One - 10 Kg

99.99 lei
Cod articol 413321
Vârstă Adult
Tip produs Suplimente nutritive pentru porumbei
Atat vitaminele cat si mineralele sunt esentiale pentru a asigura functii metabolice optime la porumbei, de asemenea au un rol important in sprijinirea muschilor si al oaselor. Acesta este motivul pentru care Colombine All-In-One este "complet". La fel de benefic ca legumele si semintele, acest produs contine tot ceea ce au nevoie porumbeii pentru cea mai buna reproducere posibila, curse si  in sezonul  de naparlire: un amestec de minerale, vitamine...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Atat vitaminele cat si mineralele sunt esentiale pentru a asigura functii metabolice optime la porumbei, de asemenea au un rol important in sprijinirea muschilor si al oaselor. Acesta este motivul pentru care Colombine All-In-One este "complet".

La fel de benefic ca legumele si semintele, acest produs contine tot ceea ce au nevoie porumbeii pentru cea mai buna reproducere posibila, curse si  in sezonul  de naparlire: un amestec de minerale, vitamine si saruri: Grit, Redstone si pietris de stomac, amestec de seminte mici, alge de coral si drojdie de bere, ou, pelete extrudate, in conformitate cu conceptul de imunitate Plus Versele Laga IC +, argila cu actiune de detoxifiere.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
15.99 lei