Tablete calciu și fosfor Cal-d-phos 75 buc

Primavet

Tablete calciu și fosfor Cal-d-phos 75 buc

59.99 lei
Cod articol ZA-408
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Conține calciu și fosfor în cantități și proporții suficiente și vitamina D care este esențială în absorbția  acestora. Aceste substanțe sunt necesare pentru dezvoltarea sănătoasă a oaselor și dinților. Această tabletă este ideală pentru câini juniori de talie mare (care cresc brusc), întărește oasele și ajută la dezvoltarea sănătoasă.   Forma farmaceutică: Tabletă. Animal țintă: câine, pisică, maimuță.   Compoziție (tabletă): - Calciu: 135-150 mg - Fosfor: 105 mg -...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Conține calciu și fosfor în cantități și proporții suficiente și vitamina D care este esențială în absorbția  acestora. Aceste substanțe sunt necesare pentru dezvoltarea sănătoasă a oaselor și dinților. Această tabletă este ideală pentru câini juniori de talie mare (care cresc brusc), întărește oasele și ajută la dezvoltarea sănătoasă.   Forma farmaceutică: Tabletă. Animal țintă: câine, pisică, maimuță.   Compoziție (tabletă): - Calciu: 135-150 mg - Fosfor: 105 mg - D3: 70 UI   Suplimente: Zahăr, celuloză microcristalină, acid citric, stearat de magneziu, colorant alimentar cu aromă de zmeură.   Descriere: Cal-D-Phos este o tabletă pentru câini, pisici și maimuțe care conține toate ingredientele necesare dezvoltării normale a oaselor și dinților.  

Mod de aplicare: oral. Dozare: Cu aplicarea tabletei Cal D Phos, 70% din cantitatea necesară de minerale este asigurată. - Câini adulți: 1 comprimat / 9 kg. - Cățele gestante și care alăptează: 2 comprimate / 9 kg. - Căței: 1 comprimat / 2-3 kg. - Pisici adulte: 1/2 comprimate. - Pisici gravide și care alăptează: 1 comprimat pe zi. - Pisoi: 1 comprimat pe zi. - Maimuțe: 1 comprimat pe zi/ 3 kg. Ambalaj: 75 comprimate într-o cutie de plastic.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
799.99 lei
toate varstele
392.99 lei