Acana Heritage Sport & Agility 11,4 kg Hrana uscata pentru caini activi | Zazoo

Acana Heritage Sport & Agility 11,4 kg Hrana uscata pentru caini activi

Acana

Acana Heritage Sport & Agility 11,4 kg Hrana uscata pentru caini activi

299.99 RON
Cod articol ZA-1625
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Acana Heritage Sport & Agility 11,4 kg Hrana uscata pentru caini activi Acana Heritage Sport & Agility este o hrana uscata premium special conceputa pentru cainii activi, care sunt implicati in activitati fizice intense, cum ar fi sportul, agilitatea sau antrenamentele. Aceasta hrana ofera o combinatie echilibrata de ingrediente nutritive pentru a sustine nivelul crescut de energie, sanatatea si performantele optime ale cainilor activi.  Proteine de calitate superioara: Acana Heritage...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Acana Heritage Sport & Agility 11,4 kg Hrana uscata pentru caini activi

Acana Heritage Sport & Agility este o hrana uscata premium special conceputa pentru cainii activi, care sunt implicati in activitati fizice intense, cum ar fi sportul, agilitatea sau antrenamentele. Aceasta hrana ofera o combinatie echilibrata de ingrediente nutritive pentru a sustine nivelul crescut de energie, sanatatea si performantele optime ale cainilor activi. 

  1. Proteine de calitate superioara: Acana Heritage Sport & Agility ar putea contine proteine provenite din carne proaspata sau carne deshidratata, cum ar fi pui, curcan, peste sau carne de vita. Aceste proteine sunt esentiale pentru dezvoltarea si mentinerea masei musculare, precum si pentru sustinerea nivelului de energie al cainilor activi.

  2. Carbohidrati echilibrati: Hrana poate contine carbohidrati proveniti din surse precum cartofi dulci, mazare sau legume, care pot furniza energie sustinuta pe parcursul activitatilor fizice intense.

  3. Grasimi sanatoase: Continutul de grasimi din hrana poate fi adaptat pentru a sustine nivelul de energie al cainilor activi. Sursele de grasimi pot include ulei de peste sau uleiuri vegetale, care pot contribui la sanatatea pielii si a blanii.

  4. Vitamine si minerale: Acana Heritage Sport & Agility ar putea sa ofere o gama variata de vitamine si minerale esentiale pentru a sustine sistemul imunitar, functiile organice si sanatatea generala a cainilor.

  5. Fibre si probiotice: Pentru o digestie sanatoasa, hrana poate contine fibre si probiotice care ajuta la sustinerea florei intestinale benefice.

  6. Fara cereale sau ingrediente artificiale: Mulți producători premium de hrană pentru câini evită utilizarea cerealelor sau a conservanților, coloranților sau a aromelor artificiale.

  7. Recomandari de dozare: Ambalajul produsului ar trebui să conțină instrucțiuni clare de dozare în funcție de greutatea și nivelul de activitate al câinelui dvs.

  8. Consultarea medicului veterinar: Înainte de a schimba dieta câinelui dvs. sau de a alege o hrană specifică, este recomandat să consultați medicul veterinar. Aceștia vă pot oferi sfaturi personalizate în funcție de nevoile specifice ale câinelui dvs.

În concluzie, Acana Heritage Sport & Agility 11,4 kg este o hrana uscata premium pentru câinii activi, care oferă o gamă variată de ingrediente nutritive pentru a susține performanțele optime și sănătatea generală. Pentru informații detaliate despre compoziție și administrare, consultați ambalajul produsului sau căutați informații suplimentare de pe site-ul producătorului.

Acana Heritage Sport & Agility este o hrana uscata premium, special conceputa pentru a raspunde nevoilor nutritionale ale cainilor activi si energici. Aceasta varianta de hrana se concentreaza pe furnizarea nutrientilor esentiali care sustin nivelul crescut de activitate fizica si mentala a cainilor implicati in sporturi, antrenamente intense sau activitati fizice solicitante.Ingrediente bogate în proteine: Acana Heritage Sport & Agility este probabil formulată cu surse de proteine de calitate superioară, cum ar fi carne proaspătă sau carne deshidratată de pui, curcan, pește sau carne de vită. Proteinele sunt esențiale pentru dezvoltarea și menținerea masei musculare, precum și pentru susținerea nivelului de energie al cainilor activi.

Carbohidrați echilibrați: Hrana poate conține surse de carbohidrați sănătoși, cum ar fi cartofii dulci, mazărea sau legumele, care furnizează energie sustinută pe durata activităților intense.

Grăsimi sănătoase: Conținutul de grăsimi din hrana este adaptat pentru a susține nivelul de energie al cainilor activi. Uleiurile de pește sau alte uleiuri sănătoase pot fi incluse pentru a sprijini sănătatea pielii și a blănii.

Vitamine și minerale: Acana Heritage Sport & Agility poate conține o varietate de vitamine și minerale esențiale, care contribuie la susținerea sănătății generale, funcțiilor organice și sistemului imunitar.

Fibre și probiotice: Pentru o digestie sănătoasă, hrana poate conține fibre și probiotice care sprijină flora intestinală benefică și ajută la absorbția optimă a nutrienților.

Fără cereale și ingrediente artificiale: Produsele premium de hrana pentru câini, cum ar fi Acana Heritage Sport & Agility, tind să evite cerealele și să nu conțină conservanți, coloranți sau arome artificiale.

Recomandări de dozare: Ambalajul hranei ar trebui să includă instrucțiuni clare cu privire la dozare, în funcție de greutatea și nivelul de activitate al câinelui dumneavoastră.

Consultarea medicului veterinar: Înainte de a schimba dieta câinelui dumneavoastră sau de a alege o hrană specifică, este recomandat să consultați medicul veterinar. Aceștia vă pot oferi sfaturi personalizate în funcție de nevoile specifice ale câinelui dumneavoastră.

În concluzie, Acana Heritage Sport & Agility 11,4 kg este o hrana uscata premium destinată câinilor activi, care oferă o combinație echilibrată de ingrediente nutritive pentru a susține nivelul crescut de activitate și performanțe optime. Pentru informații detaliate despre compoziție și administrare, vă recomand să consultați ambalajul produsului sau să căutați informații suplimentare de pe site-ul producătorului.


Regenerate
De cand administrez aceasta mancare cainelui meu energia lui a crescut considerabil.
scris la 2023-08-16 10:02:15
Aceasta mancare are compozitia perfecta pentru mentinerea sanatatii si energiei catelușului meu.
scris la 2023-08-16 10:00:42
Aceasta hrana este perfecta pentru energia cainelui meu.
Multumesc Zazoo.
scris la 2023-08-16 09:59:33