Acvariu pentru pesti betta,negru-1.8L

Zazoo

Acvariu pentru pesti betta,negru-1.8L

99.99 RON
Cod articol ZA-1641
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
Acvariu pentru pesti betta,negru-1.8L
    Acvariul pentru peștii Betta, în eleganta nuanță de negru, cu o capacitate de 1.8 litri, este un habitat ideal pentru acești pești fascinanți și frumos colorați. Acest acvariu îmbină funcționalitatea cu estetica, oferind o casă confortabilă și atrăgătoare pentru Betta tăi, în timp ce adaugă o notă de eleganță în orice încăpere. Caracteristicile cheie ale acvariului pentru peștii Betta de 1.8 litri în...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Acvariu pentru pesti betta,negru-1.8L


   

Acvariul pentru peștii Betta, în eleganta nuanță de negru, cu o capacitate de 1.8 litri, este un habitat ideal pentru acești pești fascinanți și frumos colorați. Acest acvariu îmbină funcționalitatea cu estetica, oferind o casă confortabilă și atrăgătoare pentru Betta tăi, în timp ce adaugă o notă de eleganță în orice încăpere.

Caracteristicile cheie ale acvariului pentru peștii Betta de 1.8 litri în culoarea neagră includ:

  1. Design Modern și Refined: Acvariul este conceput cu linii curate și un finisaj mat de culoare neagră, conferindu-i o estetică elegantă și atrăgătoare care se va potrivi perfect în orice decor.

  2. Dimensiuni Potrivite: Cu o capacitate de 1.8 litri, acest acvariu este suficient de spațios pentru a oferi peștilor Betta spațiul de mișcare necesar, dar și ușor de întreținut.

  3. Sticlă Transparentă de Înaltă Calitate: Acvariul este fabricat din sticlă de calitate superioară, care oferă o vizibilitate clară a peștilor și a decorurilor din interior.

  4. Sistem de Iluminare Opțional: Dacă dorești să adaugi un element suplimentar de frumusețe, acvariul poate fi echipat cu un sistem de iluminare subacvatică, care poate evidenția culorile vibrante ale Betta și decorațiunile din interior.

  5. Accesoriile Potrivite: Acest set vine cu accesorii esențiale, cum ar fi un sistem de filtrare și un încălzitor opțional (în funcție de necesitățile specifice ale speciei Betta), pentru a menține mediul peștilor în condiții optime.

  6. Ușor de Întreținut: Curățarea și întreținerea acestui acvariu sunt simple, făcându-l potrivit atât pentru începători, cât și pentru pasionații cu experiență în îngrijirea peștilor.

  7. Diversitate în Decor: Poți personaliza acvariul cu plante artificiale, pietre sau obiecte decorative pentru a crea un mediu care să reflecte stilul tău și să ofere un refugiu plăcut pentru Betta.

Acvariul pentru peștii Betta în nuanța de negru de 1.8 litri nu numai că îndeplinește nevoile de bază ale peștilor Betta, dar adaugă și o notă de eleganță și stil în casa ta. Cu acest acvariu, vei putea să te bucuri de frumusețea Betta într-un habitat sigur și atrăgător.

Dimensiuni: 14,5 x16 x 14,5 cm.

Modul de utilizare al acvariului pentru peștii Betta de 1.8 litri în nuanța de negru este simplu și necesită puțin efort pentru a crea un mediu optim pentru Betta tăi. Iată pașii de bază pentru utilizarea acestui acvariu:

Pasul 1: Selectează un loc potrivit

Alege o locație stabilă, plană și nivelată pentru acvariul Betta. Asigură-te că este amplasat departe de surse de căldură directă și lumina soarelui, pentru a evita fluctuațiile extreme de temperatură în apă.
Pasul 2: Spală acvariul

Înainte de a-l folosi pentru prima dată, spală cu atenție acvariul și toate accesoriile sale cu apă curată și blândă. Asigură-te că nu există urme de detergent sau substanțe chimice rămase.
Pasul 3: Adaugă substrat și decor

Adaugă un strat subțire de substrat pentru acvariu, dacă dorești. Acesta poate fi nisip sau pietriș special pentru acvariu. Adaugă, de asemenea, decoruri sau plante artificiale pentru a crea un mediu atrăgător pentru Betta.
Pasul 4: Adaugă apă

Umple acvariul cu apă declorizată și tratată pentru a elimina clorul și alte substanțe chimice dăunătoare pentru pești. Umplerea acvariului la aproximativ 2/3 din capacitatea sa totală este, de obicei, suficientă.
Pasul 5: Instalează echipamentele

Instalează și pornește orice echipamente suplimentare pe care le-ai primit cu acvariul, cum ar fi un sistem de filtrare și un încălzitor opțional (în funcție de necesitățile specifice ale speciei Betta), pentru a menține calitatea apei și temperatura optimă.
Pasul 6: Adaugă Betta

După ce ai așteptat câteva zile pentru ca sistemul să se stabilizeze, poți să adaugi cu grijă Betta în acvariu. Asigură-te că temperatura apei este potrivită pentru specia Betta pe care o ai și lasă-l să se acomodeze treptat cu noul mediu.
Pasul 7: Îngrijirea regulată

Menține un program regulat de hrănire și asigură-te că Betta primește o dietă echilibrată. Curăță periodic substratul și decorurile, și schimbă aproximativ 20-25% din apa din acvariu pentru a menține parametrii optimi ai apei.
Pasul 8: Observă și bucură-te

Petrece timp observând comportamentul și frumusețea lui Betta. Admira culorile sale vibrante și asigură-te că mediul său rămâne curat și sănătos.
Cu acești pași simpli, vei putea să oferi lui Betta un mediu sigur și atrăgător în acvariul de 1.8 litri în nuanța de negru, și să te bucuri de frumusețea și personalitatea acestui pește fascinant.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
71.99 lei
toate varstele
21.99 lei
toate varstele
48.99 lei
toate varstele
54.99 lei
toate varstele
19.99 lei