Acvariu pesti HAILEA K20 negru-20L | Zazoo

Acvariu pesti HAILEA K20 negru-20L

Zazoo

Acvariu pesti HAILEA K20 negru-20L

324.99 RON
Cod articol ZA-1642
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
       Acvariu pesti HAILEA K20 negru-20L
Acvariul pentru pești HAILEA K20 în eleganta nuanță de negru și cu o capacitate generoasă de 20 de litri este alegerea perfectă pentru pasionații de acvarii care doresc să creeze un mediu spectaculos și sănătos pentru peștii lor. Acest acvariu se remarcă prin designul său modern, funcționalitatea avansată și posibilitatea de a găzdui o varietate mare de specii de pești și...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

       Acvariu pesti HAILEA K20 negru-20L


Acvariul pentru pești HAILEA K20 în eleganta nuanță de negru și cu o capacitate generoasă de 20 de litri este alegerea perfectă pentru pasionații de acvarii care doresc să creeze un mediu spectaculos și sănătos pentru peștii lor. Acest acvariu se remarcă prin designul său modern, funcționalitatea avansată și posibilitatea de a găzdui o varietate mare de specii de pești și plante acvatice.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale acvariului pentru pești HAILEA K20:

  1. Design Eleganta și Modern: Cu linii curate și finisaj mat de culoare neagră, acest acvariu adaugă o notă de rafinament și eleganță în orice încăpere. Este un element decorativ plăcut care se potrivește cu ușurință în orice stil de amenajare interioară.

  2. Dimensiuni Generoase: Cu o capacitate de 20 de litri, acvariul oferă suficient spațiu pentru a crea un mediu naturalistic și pentru a găzdui o varietate de pești, inclusiv specii mai mari sau mai multe exemplare.

  3. Sticlă de Înaltă Calitate: Sticla transparentă de calitate superioară permite o vizualizare clară și neobstrucționată a vieții subacvatice din interior, permițându-vă să vă bucurați de frumusețea peștilor și a plantelor.

  4. Sistem de Iluminare Avansat: Acvariul HAILEA K20 vine echipat cu un sistem de iluminare LED eficient energetic, care poate crea un efect spectaculos asupra culorilor peștilor și poate stimula creșterea plantelor acvatice.

  5. Echipament de Filtrare Eficient: Acest acvariu este dotat cu un sistem de filtrare intern, care ajută la menținerea calității apei și la eliminarea impurităților. Acest lucru contribuie la menținerea unui mediu sănătos pentru pești.

  6. Ușor de Întreținut: Accesul facil la interiorul acvariului și la echipamentele interne facilitează întreținerea regulată, inclusiv curățarea substratului și a decorurilor, și schimbarea apei.

  7. Opțiuni de Decor Personalizate: Puteți personaliza acvariul cu diverse decorațiuni, plante acvatice reale sau artificiale, pietre și nisip pentru a crea un habitat captivant și naturalistic pentru pești.

  8. Perfect pentru Comunități de Pești: Datorită capacității sale generoase, acvariul HAILEA K20 este potrivit pentru a găzdui o varietate de specii de pești și poate servi ca un habitat minunat pentru o comunitate diversă de pești.

Acvariul pentru pești HAILEA K20 în negru de 20 de litri reprezintă o alegere excelentă pentru orice pasionat de acvarii care dorește să creeze un mediu spectaculos și sănătos pentru peștii lor, oferind totodată un element de design elegant în locuința lor. Este un habitat ideal pentru a vă bucura de lumea subacvatică fascinantă.

Modul de utilizare al acvariului pentru pești HAILEA K20 în negru cu o capacitate de 20 de litri implică câțiva pași esențiali pentru a crea un mediu optim pentru peștii tăi și a vă bucura de frumusețea vieții subacvatice. Iată cum să-l folosești corect:

Pasul 1: Selectează un loc potrivit

Alege cu grijă locația acvariului HAILEA K20. Asigură-te că acesta este amplasat pe o suprafață plană, stabilă și nivelată. Evită expunerea la lumina directă a soarelui și surse de căldură puternică pentru a preveni fluctuațiile extreme de temperatură în apă.
Pasul 2: Spală și pregătește acvariul

Înainte de a-l utiliza pentru prima dată, spală cu atenție acvariul și accesoriile sale cu apă curată și blândă. Asigură-te că nu rămân urme de detergent sau alte substanțe chimice. Instalează sistemul de filtrare și încălzitorul, dacă este necesar, în funcție de speciile de pești pe care intenționezi să le adăpostești.
Pasul 3: Adaugă substrat și decor

Adaugă un strat de substrat pentru acvariu (nisip, pietriș sau sol special pentru plante) la baza acvariului. Apoi, personalizează-l cu plante acvatice reale sau artificiale, pietre și alte obiecte decorative pentru a crea un mediu atractiv și natural pentru pești.
Pasul 4: Adaugă apă

Umple acvariul HAILEA K20 cu apă declorizată și tratată pentru a elimina clorul și alte substanțe chimice dăunătoare pentru pești. Umple-l aproximativ la 2/3 din capacitatea sa totală.
Pasul 5: Ciclul acvariului

Așteaptă ca acvariul să se ciclice, adică să-și stabilească ecosistemul biologic. Acest proces poate dura câteva săptămâni și implică dezvoltarea coloniilor de bacterii benefice care vor ajuta la menținerea calității apei.
Pasul 6: Adaugă pești

După ce acvariul este complet ciclat și parametrii apei sunt stabili, poți adăuga peștii în mod treptat. Asigură-te că speciile de pești selectate sunt compatibile între ele și cu condițiile din acvariu.
Pasul 7: Îngrijirea regulată

Menține un program regulat de hrănire și monitorizează calitatea apei cu ajutorul unor teste de apă. Asigură-te că sistemul de filtrare funcționează corect și curăță periodic substratul și decorurile. Efectuează schimbări regulate ale apei pentru a menține parametrii optimi ai apei.
Pasul 8: Observă și bucură-te

Petrece timp observând și interacționând cu peștii tăi. Admira frumusețea lor în acest mediu captivant și relaxează-te în fața acvariului HAILEA K20, care adaugă o notă de eleganță în casa ta.
Acvariul HAILEA K20 este proiectat pentru a oferi un mediu ideal pentru peștii tăi și pentru a te bucura de o experiență plăcută în îngrijirea și observarea lor. Respectând acești pași, vei putea crea și menține un acvariu sănătos și atractiv pentru toți locuitorii săi.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare