Albastru de metilen , 100ml

Pasteur

Albastru de metilen , 100ml

7.99 RON
Cod articol ZA-096
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Antiseptic si antidot.  Pentru uz extern din grupa colorantilor tiazinici, ca adjuvant pentru tratarea tesuturilor lezate (in plagi, ulcere, arsuri, stomatite, faringite). Pentru uz intern activeaza procesele oxido-reducatoare, indicat ca adjuvant in tratarea infectiilor, in hipoxii, methemoglobinemii, intoxicatii (cu nitrati, nitriti, sulfamide, cianuri). Se pastreaza in ambalaje bine inchise, la temperatura camerei (15-25 C˚). A nu lasa la indemana copiilor. A nu se refolosi flaconul dupa golire. Solutia poate pata mainile sau hainele utilizatorului....
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Antiseptic si antidot. 

  • Pentru uz extern din grupa colorantilor tiazinici, ca adjuvant pentru tratarea tesuturilor lezate (in plagi, ulcere, arsuri, stomatite, faringite).
  • Pentru uz intern activeaza procesele oxido-reducatoare, indicat ca adjuvant in tratarea infectiilor, in hipoxii, methemoglobinemii, intoxicatii (cu nitrati, nitriti, sulfamide, cianuri).

Se pastreaza in ambalaje bine inchise, la temperatura camerei (15-25 C˚). A nu lasa la indemana copiilor. A nu se refolosi flaconul dupa golire. Solutia poate pata mainile sau hainele utilizatorului.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Albastru de Metilen 100ml

Produs nelipsit din adapatoarea gainilor si curcilor. Noi cumparam la gramaj de 1l
scris la 2021-11-02 10:48:29

Produse similare