Alfa Maintenace Premium Hrana pentru caini adulti 20kg

TOP

Alfa Maintenace Premium Hrana pentru caini adulti 20kg

184.99 RON
Cod articol ZA-1618
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Alfa Maintenace Premium Hrana pentru caini adulti  20kg Alfa Maintenance Premium este o hrană de înaltă calitate pentru câini adulți, recunoscută pentru ingredientele sale premium și beneficiile pentru sănătate. Această variantă de hrană este creată pentru a furniza o nutriție echilibrată și completă câinilor adulți, menținându-le sănătatea generală și bunăstarea. Formulată pentru a se potrivi nevoilor nutriționale ale câinilor adulți, Alfa Maintenance SuperPremium conține o combinație de ingrediente de înaltă...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Alfa Maintenace Premium Hrana pentru caini adulti  20kg

Alfa Maintenance Premium este o hrană de înaltă calitate pentru câini adulți, recunoscută pentru ingredientele sale premium și beneficiile pentru sănătate. Această variantă de hrană este creată pentru a furniza o nutriție echilibrată și completă câinilor adulți, menținându-le sănătatea generală și bunăstarea.

Formulată pentru a se potrivi nevoilor nutriționale ale câinilor adulți, Alfa Maintenance SuperPremium conține o combinație de ingrediente de înaltă calitate, care contribuie la menținerea nivelurilor optime de energie și sănătatea generală a câinelui.

Proteinele de calitate superioară sunt esențiale pentru susținerea masei musculare și a funcțiilor vitale ale câinelui. Carbohidrații furnizează energie necesară pentru activitățile zilnice, în timp ce grăsimile sănătoase contribuie la funcționarea sistemelor cardiovascular și nervos.

Textura crochetei și dimensiunea lor sunt concepute pentru a se potrivi gurii câinilor adulți și pentru a încuraja mestecarea adecvată. Acest aspect poate promova, de asemenea, igiena orală și sănătatea dentară.

Ambalajul generos de 20 kg este potrivit pentru proprietarii de câini adulți sau pentru a economisi în ceea ce privește achizițiile repetate de hrană.

Este întotdeauna recomandat să consultați un medic veterinar înainte de a schimba dieta câinelui dvs., pentru a vă asigura că hrana este potrivită pentru nevoile și starea de sănătate a câinelui dvs. și pentru a primi recomandări personalizate privind nutriția și hranirea adecvată.

Hrana completa pentru intretinerea cainilor adulti. Cu carne de vita si miel.

Soluția recomandată de Dagel pentru un câine fericit și sănătos.

Hrana completa si echilibrata conceputa pentru a fi folosita de cainii care desfasoara activitate fizica normala.

Alfa Maintenance este un produs cu o valoare nutritivă ridicată capabil să ofere o dietă completă și echilibrată datorită aportului optim de proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine și minerale utile pentru întreținerea și bunăstarea câinelui tău.

Compoziţie

Carne deshidratata 28% (min. 60% vita, min. 20% miel), porumb, grau si derivate, grasimi si uleiuri animale, orez, pulpa de sfecla, antioxidanti, vitamine.


24%
Umiditate10%
Cenusa9%
Uleiuri și grăsimi11%
Fibră brută3%
Fotbal1,1%
Fosfor0,5%
Iată un ghid general pentru hranirea câinilor adulți cu Alfa Maintenance SuperPremium hrana uscată pentru câini cu un ambalaj de 20 kg:

Cunoașteți-nevoile câinelui dvs.: Luați în considerare vârsta, greutatea, nivelul de activitate și starea de sănătate a câinelui dvs. Acești factori vor influența cantitatea de hrană de care are nevoie.

Urmăriți instrucțiunile producătorului: Pe ambalajul Alfa Maintenance SuperPremium, veți găsi recomandări cu privire la cantitatea de hrană în funcție de greutatea și nivelul de activitate al câinelui. Aceste instrucțiuni ar trebui să fie un punct de plecare.

Mese regulate: Împărțiți cantitatea zilnică de hrană în cel puțin două mese pe zi. Acest lucru poate ajuta la menținerea nivelurilor constante de energie și la prevenirea problemelor digestive.

Monitorizați greutatea: Urmăriți starea corporală a câinelui și ajustați cantitatea de hrană în funcție de cum evoluează greutatea sa. Scopul este de a menține o greutate corporală sănătoasă.

Asigurați apă proaspătă: Câinele dvs. ar trebui să aibă întotdeauna acces la apă curată și proaspătă. Asigurați-vă că are mereu apă la dispoziție.

Introduceți tranzițional hrana nouă: Dacă schimbați hrana actuală a câinelui cu Alfa Maintenance SuperPremium, faceți-o treptat pe parcursul a câtorva zile pentru a evita tulburările digestive.

Observați reacțiile: Supravegheați cum răspunde câinele la noua hrană. Dacă observați reacții adverse, cum ar fi probleme digestive sau schimbări comportamentale, consultați medicul veterinar.

Consultați medicul veterinar: Înainte de a face schimbări majore în dieta câinelui dvs., consultați medicul veterinar. Ei vă pot oferi sfaturi personalizate în funcție de nevoile specifice ale câinelui dvs.

Rețineți că acest ghid este o orientare generală. Fiecare câine este unic, iar nevoile sale pot varia. Adaptarea hranei în funcție de evoluția câinelui dvs. și consultarea cu un medic veterinar sunt chei pentru asigurarea unei nutriții adecvate și a sănătății generale a câinelui dvs.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!