Asternut igienic pentru pisici Cat Step Carbon 5l

Cat Step

Asternut igienic pentru pisici Cat Step Carbon 5l

36.99 RON
Cod articol ZA-1142
Vârstă toate varstele
Tip produs Produse de igiena
Asternut igienic pentru pisici Cat Step Carbon 5l
  Asternutul igienic pentru pisici Cat Step Carbon este conceput pentru a oferi un mediu curat și igienic pentru pisicile dumneavoastră în timpul utilizării litierelor lor. Acest asternut este special creat pentru a absorbi mirosurile neplăcute și a menține zona de litieră curată și proaspătă. Iată o descriere mai detaliată a caracteristicilor sale: Caracteristici ale Asternutului Cat Step Carbon: Absorbție de...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Asternut igienic pentru pisici Cat Step Carbon 5l


 

Asternutul igienic pentru pisici Cat Step Carbon este conceput pentru a oferi un mediu curat și igienic pentru pisicile dumneavoastră în timpul utilizării litierelor lor. Acest asternut este special creat pentru a absorbi mirosurile neplăcute și a menține zona de litieră curată și proaspătă. Iată o descriere mai detaliată a caracteristicilor sale:

Caracteristici ale Asternutului Cat Step Carbon:

 1. Absorbție de Umiditate: Acest asternut este proiectat pentru a absorbi eficient umiditatea și lichidele, păstrând suprafața litierelor uscată și minimizând formarea de bălți sau umezeală.

 2. Controlul Mirosurilor: Cat Step Carbon are proprietăți de absorbție a mirosurilor, ajutând la neutralizarea mirosurilor neplăcute asociate cu litiera pisicilor.

 3. Carbune Activat: Asternutul este îmbogățit cu cărbune activat, cunoscut pentru proprietățile sale de absorbție a mirosurilor și impurităților.

 4. Textură Fină: Textura fină a asternutului asigură confort pentru pisicile dumneavoastră în timp ce își utilizează litiera.

 5. Ușor de Curățat: Datorită absorbției eficiente a umidității și a formării de aglomerate, asternutul este ușor de curățat, facilitând îndepărtarea aglomeratelor murdare și menținând restul asternutului curat.

 6. Utilizare Durabilă: Asternutul este conceput pentru a dura mai mult timp, reducând frecvența înlocuirii și economisind timp și resurse.

 7. Prietenos cu Mediul: Asternutul poate fi biodegradabil și prietenos cu mediul, făcându-l o opțiune responsabilă din punct de vedere ecologic.

Mod de Utilizare:

 1. Curățarea Litierelor: Asigurați-vă că litiera pisicii este curată și uscată înainte de a adăuga asternutul nou.

 2. Adăugarea Asternutului: Adăugați un strat suficient de asternut Cat Step Carbon în litieră. Cantitatea exactă poate varia în funcție de dimensiunea litierelor și de preferințele pisicii.

 3. Monitorizare și Curățare: Monitorizați litiera pentru a observa aglomeratele formate de umiditate. Scoateți aglomeratele murdare și înlocuiți-le cu asternut curat. Pe măsură ce asternutul se murdărește, puteți înlocui treptat tot stratul.

 4. Înlocuirea Periodică: Înlocuiți întregul strat de asternut în litieră la intervale regulate pentru a menține mediul curat și igienic pentru pisică.

 5. Spălarea Litierelor: La fiecare înlocuire a asternutului, este bine să spălați litiera cu apă și săpun pentru a preveni acumularea de bacterii.

Asternutul igienic Cat Step Carbon este creat pentru a menține litiera pisicilor curată, uscată și fără mirosuri neplăcute. Asigurați-vă că citiți și urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a asigura o utilizare corectă și eficientă a produsului.

Cat Step Carbon 5l  este un produs 100% natural din bentonita alba si carbon. Creeaza bulgari tari si este foarte bun absorbant de mirosuri. Datorita multiplelor procese de curatare, nu contine praf si nu are miros.
Datorita carbonului activ, previne cresterea bacteriilor.

Granule de 0,6-2,2mm.


Utilizarea asternutului igienic pentru pisici Cat Step Carbon este simplă și eficientă, asigurând un mediu curat și igienic pentru litiera pisicilor. Iată un ghid detaliat pentru utilizarea corectă a acestui produs:

Curățarea Litierelor:
Începeți prin a curăța complet litiera pisicii existente. Scoateți toate aglomeratele murdare și îndepărtați așternutul vechi.

Pregătirea Litierelor:
Asigurați-vă că litiera este complet uscată înainte de a adăuga noul așternut Cat Step Carbon.

Adăugarea Așternutului:
Luați o cantitate suficientă de așternut Cat Step Carbon din ambalaj și adăugați un strat uniform în litieră. Cantitatea necesară poate varia în funcție de dimensiunea litierelor și de preferințele pisicilor dumneavoastră.

Monitorizarea și Curățarea:
În timp ce pisicile folosesc litiera, monitorizați formarea de aglomerate de așternut murdar. Aceste aglomerate pot fi îndepărtate ușor cu o lopățică sau o furculiță pentru litieră specială. Asigurați-vă că litiera rămâne curată și uscată.

Înlocuirea Așternutului:
Pe măsură ce aglomeratele de așternut murdar se acumulează sau când așternutul își pierde eficacitatea în absorbție, înlocuiți-le cu așternut proaspăt.

Curățarea Periodică:
La fiecare înlocuire majoră a așternutului, puteți curăța litiera în profunzime cu apă caldă și săpun. Acest lucru va ajuta la eliminarea reziduurilor și a bacteriilor și va menține litiera în stare bună de utilizare.

Înlocuirea Completă:
La intervale regulate (de obicei o dată pe săptămână), înlocuiți complet așternutul din litieră. Scoateți tot așternutul vechi, curățați litiera și adăugați un strat proaspăt de așternut Cat Step Carbon.

Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru cantitatea corectă de așternut și alte recomandări specifice. În general, menținerea litierelor curate și proaspete cu ajutorul asternutului Cat Step Carbon va asigura un mediu igienic pentru pisicile dumneavoastră și va reduce mirosurile neplăcute în casă.
Usor de curatat si are un pret bun
scris la 2023-03-27 19:08:40
Raport calitate pret f bun
scris la 2023-03-27 19:07:52
Sunt foarte multumita de acest nisip deoarece absoarbe mirosul f bine si este usor de curatat.
scris la 2023-03-27 19:07:24
Pisicile mele adora acest nisip,am incercat mai multe tipuri de nisip , dar acesta este cel mai ok. raport calitate f bun!Face toti banii
scris la 2022-09-18 20:35:37