Bol de sticla pentru pesti,0.8L

Zazoo

Bol de sticla pentru pesti,0.8L

29.99 RON
Cod articol ZA-1639
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
      Bol de sticla pentru pesti,0.8L
    Bolul de sticlă pentru pești de 0.8 litri este un recipient elegant și funcțional conceput pentru a crea un mediu confortabil pentru peștii de acvariu sau peștii Betta. Iată o descriere detaliată a acestui produs: 1. Design elegant: Bolul este fabricat din sticlă de înaltă calitate, care oferă o transparență cristalină și permite vizualizarea clară a peștilor și a...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

      Bol de sticla pentru pesti,0.8L


   

Bolul de sticlă pentru pești de 0.8 litri este un recipient elegant și funcțional conceput pentru a crea un mediu confortabil pentru peștii de acvariu sau peștii Betta. Iată o descriere detaliată a acestui produs:

1. Design elegant: Bolul este fabricat din sticlă de înaltă calitate, care oferă o transparență cristalină și permite vizualizarea clară a peștilor și a decorurilor din interior. Designul său simplu și elegant se potrivește cu ușurință în orice decor de casă sau birou.

2. Capacitate de 0.8 litri: Acest bol are o capacitate de 0.8 litri, ceea ce îl face potrivit pentru a găzdui un singur pește Betta sau câțiva pești mici, precum guppii sau molly.

3. Accesoriile potrivite: Pentru a crea un mediu confortabil pentru pești, puteți adăuga substrat, plante acvatice și accesorii decorative în bol. Este important să alegeți decoruri sigure pentru pești și să oferiți un loc de ascunzătoare pentru a le permite să se simtă în siguranță.

4. Ușor de întreținut: Sticla este ușor de curățat și menținută în stare bună. Schimbați periodic apa și îndepărtați reziduurile pentru a menține un mediu curat și sănătos pentru pești.

5. Guler cu deschidere largă: Bolul are o guleră cu deschidere largă, ceea ce face alimentarea și întreținerea peștilor mai ușoară și mai convenabilă.

6. Podea plată stabilă: Bolul este prevăzut cu o podea plată și stabilă, ceea ce îl face să stea ferm pe o suprafață plană, fără riscul de răsturnare.

7. Un cadou minunat: Acest bol de sticlă poate fi un cadou minunat pentru iubitorii de pești sau pentru cei care doresc să înceapă o experiență în acvaristică. Poate fi o modalitate minunată de a aduce frumusețea vieții acvatice într-un spațiu mic.

8. Respectarea regulilor de îngrijire: Este important să respectați regulile și cerințele pentru îngrijirea corectă a peștilor, precum temperatură potrivită a apei, hrănire adecvată și asigurarea unui mediu de viață sănătos.

Acest bol de sticlă pentru pești de 0.8 litri poate oferi un spațiu sigur și frumos pentru peștii dvs. și poate aduce un element decorativ plăcut în casă sau birou. Asigurați-vă că vă informați și că respectați cerințele specifice ale peștilor pe care doriți să-i găzduiți și să le oferiți o îngrijire adecvată pentru a asigura bunăstarea lor.

Modul de folosire a unui bol de sticlă pentru pești de 0.8 litri implică crearea și menținerea unui mediu adecvat și sănătos pentru peștii dvs. Aici sunt pașii principali pentru utilizarea acestui bol:

1. Pregătiți bolul:

Curățați bolul cu apă caldă și detergent neutru pentru a elimina orice reziduuri sau impurități. Clătiți-l bine cu apă curată pentru a asigura că nu există urme de detergent.
2. Adăugați substrat:

Opțional, puteți adăuga un strat subțire de substrat acvariu pe fundul bolului. Substratul poate fi nisip de acvariu sau pietriș special pentru acvariu. Acesta nu numai că oferă un aspect estetic, dar poate ajuta și la menținerea stabilității chimice a apei.
3. Plante și decor:

Adăugați plante acvatice și decoruri în bol pentru a crea un mediu mai natural pentru pești. Asigurați-vă că decorurile sunt sigure pentru pești și nu au părți ascuțite care ar putea răni peștii.
4. Umpleți bolul cu apă:

Adăugați apă declorizată în bol. Este important să utilizați apă declorizată pentru a elimina clorul și cloraminul, care pot fi toxici pentru pești.
5. Stabilirea temperaturii apei:

Dacă este necesar, utilizați un termometru pentru a verifica temperatura apei. Asigurați-vă că aceasta se încadrează în intervalul potrivit pentru specia de pești pe care intenționați să-i găzduiți.
6. Introduceți peștii:

Cu atenție, introduceți peștii în bol. Asigurați-vă că aceștia se simt confortabil și au suficient spațiu pentru a se mișca. Bolul de 0.8 litri este potrivit pentru câțiva pești mici sau un singur Betta.
7. Hranirea:

Hrăniți peștii cu o hrană adecvată speciei lor și respectați regulile de hrănire corespunzătoare. Nu supraalimentați peștii și îndepărtați orice resturi de hrană din bol pentru a menține apa curată.
8. Întreținere:

Schimbați parțial apa în bol în mod regulat, de obicei o dată pe săptămână sau conform necesităților specifice ale peștilor dvs. Îndepărtați reziduurile din substrat și curățați decorurile dacă este necesar.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
71.99 lei
toate varstele
21.99 lei
toate varstele
48.99 lei
toate varstele
54.99 lei
toate varstele
19.99 lei