Bol pentru pesti MAGIC SILVER 1.8L

Zazoo

Bol pentru pesti MAGIC SILVER 1.8L

179.99 RON
Cod articol ZA-1640
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
Bol pentru pesti MAGIC SILVER 1.8L     Bolul  pentru pești MAGIC SILVER de 1.8 litri este o alegere excelentă pentru a-ți crea un mediu elegant și sigur pentru peștii tăi de acvariu. Cu un design modern și funcționalitate superioară, acest bol este conceput pentru a oferi o locuință confortabilă pentru peștii tăi și pentru a adăuga un element decorativ deosebit în orice încăpere. Caracteristicile cheie ale bolului MAGIC SILVER...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Bol pentru pesti MAGIC SILVER 1.8L

   

Bolul  pentru pești MAGIC SILVER de 1.8 litri este o alegere excelentă pentru a-ți crea un mediu elegant și sigur pentru peștii tăi de acvariu. Cu un design modern și funcționalitate superioară, acest bol este conceput pentru a oferi o locuință confortabilă pentru peștii tăi și pentru a adăuga un element decorativ deosebit în orice încăpere.

Caracteristicile cheie ale bolului MAGIC SILVER includ:

  1. Capacitate mare: Cu o capacitate generoasă de 1.8 litri, acest bol oferă suficient spațiu pentru a găzdui mai mulți pești și a crea un mediu spațios pentru ei.

  2. Sticlă transparentă de înaltă calitate: Bolul este fabricat din sticlă de calitate superioară, care asigură o transparență clară, permițându-vă să vedeți cu ușurință activitățile peștilor și să vă bucurați de frumusețea lor.

  3. Design elegant și modern: Cu contururi curate și o finisare metalică argintie, acest bol adaugă un aspect sofisticat oricărui spațiu în care este plasat. Poate fi integrat armonios în orice decor.

  4. Sistem de ventilație: Bolul MAGIC SILVER este echipat cu un sistem de ventilație integrat pentru a menține un mediu sănătos pentru pești. Acest lucru ajută la reglarea calității apei și la menținerea nivelului optim de oxigen.

  5. Ușor de întreținut: Sticla de înaltă calitate este ușor de curățat, iar accesul la interiorul bolului este simplu pentru a vă ajuta să vă mențineți acvariul curat și sănătos.

  6. Accesorii incluse: MAGIC SILVER vine cu accesorii esențiale pentru îngrijirea peștilor, cum ar fi o pompă de aer, decoruri sau plante artificiale pentru a crea un mediu natural și atractiv pentru pești.

Acest bol din sticlă pentru pești MAGIC SILVER nu numai că oferă un adăpost sigur pentru peștii tăi, dar adaugă și o notă de eleganță și rafinament în spațiul tău. Cu el, vei putea să te bucuri de priveliștea relaxantă a peștilor într-un mediu de încredere și estetic plăcut.

Modul de utilizare al bolului pentru pești MAGIC SILVER de 1.8 litri este simplu și necesită câteva etape esențiale pentru a crea un mediu sigur și confortabil pentru peștii tăi. Iată cum poți să-l folosești corect:

Pasul 1: Selectează un loc potrivit

Alege o locație stabilă și plană pentru bolul MAGIC SILVER. Asigură-te că este amplasat departe de surse de căldură directă și lumina soarelui pentru a evita fluctuațiile extreme de temperatură în apă.
Pasul 2: Spală bolul

Înainte de a-l folosi pentru prima dată, spală cu atenție bolul MAGIC SILVER și toate accesoriile sale cu apă curată și blândă. Asigură-te că nu există urme de detergent sau substanțe chimice rămase.
Pasul 3: Adaugă substrat și decor

Adaugă un strat subțire de substrat pentru acvariu la baza bolului, dacă dorești. Acesta poate fi nisip special pentru acvariu sau pietriș de sticlă, în funcție de preferințele tale. Adaugă, de asemenea, decoruri sau plante artificiale pentru a crea un mediu atractiv pentru pești.
Pasul 4: Adaugă apă

Umple bolul MAGIC SILVER cu apă declorizată și tratată pentru a elimina clorul și alte substanțe chimice dăunătoare pentru pești. Umplerea bolului la aproximativ 2/3 din capacitatea sa totală este, de obicei, suficientă.
Pasul 5: Instalează echipamentele

Instalează și porniți orice echipamente suplimentare pe care le-ai primit cu bolul, cum ar fi pompa de aer sau filtrul, pentru a menține calitatea apei și nivelul optim de oxigen.
Pasul 6: Adaugă pești

După ce ai așteptat câteva zile pentru ca sistemul să se stabilizeze, poți să adaugi cu grijă peștii în bol. Asigură-te că temperatura apei este potrivită pentru speciile de pești pe care le deții și lasă-i să se acomodeze treptat cu noul mediu.
Pasul 7: Îngrijirea regulată

Pentru a menține un mediu sănătos pentru pești, schimbă periodic aproximativ 20-25% din apa din bol și curăță substratul și decorurile. Alimentează peștii în funcție de nevoile lor specifice și monitorizează calitatea apei pentru a menține parametrii optimi.
Respectând aceste etape de bază, bolul MAGIC SILVER de 1.8 litri va oferi un mediu confortabil și estetic plăcut pentru peștii tăi, aducând o bucată din lumea subacvatică în propria ta casă.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
71.99 lei
toate varstele
21.99 lei
toate varstele
48.99 lei
toate varstele
54.99 lei
toate varstele
19.99 lei