Caitec 3 Tug N Slide Tower Jucarie puzzle papagali

Caitec

Caitec 3 Tug N Slide Tower Jucarie puzzle papagali

134.99 RON
Cod articol ZA-1522
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
Caitec 3 Tug N Slide Tower Jucarie puzzle papagali
Caitec 3 Tug N Slide Tower este o jucărie inteligentă și distractivă de tip puzzle, special concepută pentru a stimula mintea și abilitățile cognitive ale papagalilor. Cu designul său inovator, această jucărie oferă o provocare pentru păsări, încurajându-le să-și dezvolte capacitatea de rezolvare a problemelor și să se distreze în același timp. Descriere "Caitec 3 Tug N Slide Tower Jucarie...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Caitec 3 Tug N Slide Tower Jucarie puzzle papagali


Caitec 3 Tug N Slide Tower este o jucărie inteligentă și distractivă de tip puzzle, special concepută pentru a stimula mintea și abilitățile cognitive ale papagalilor. Cu designul său inovator, această jucărie oferă o provocare pentru păsări, încurajându-le să-și dezvolte capacitatea de rezolvare a problemelor și să se distreze în același timp.

Descriere "Caitec 3 Tug N Slide Tower Jucarie puzzle papagali":

Jucăria "Caitec 3 Tug N Slide Tower" este o alegere excelentă pentru proprietarii de papagali care doresc să ofere păsărilor lor o modalitate interactivă și captivantă de a se distra și de a-și exersa abilitățile cognitive. Această jucărie de tip puzzle este proiectată în trei nivele, fiecare având compartimente și bucăți mobile, oferind astfel o experiență complexă și provocatoare pentru papagali. Iată câteva caracteristici cheie ale jucăriei:

  1. Design inteligent: Jucăria are un design complex, cu mai multe niveluri și compartimente, care trebuie explorate și rezolvate de către papagali pentru a accesa recompensele ascunse în interior.

  2. Exercițiu mental: Papagalii trebuie să folosească diferite tehnici și să își pună la încercare abilitățile cognitive pentru a găsi modalități de a muta bucățile și de a obține gustările din interiorul jucăriei.

  3. Stimularea instinctelor naturale: Această jucărie îi încurajează pe papagali să își folosească instinctul natural de căutare și explorare, simțul de orientare și inteligența pentru a rezolva puzzle-ul.

  4. Material sigur: Jucăria este fabricată din materiale sigure și non-toxice, asigurând că papagalii pot interacționa cu ea în siguranță.

  5. Potrivit pentru diverse specii: "Caitec 3 Tug N Slide Tower" este adecvat pentru diferite specii de papagali, precum perusi, papagali ierbivori și alte păsări asemănătoare.

  6. Ocupare și distracție: Jucăria oferă o modalitate excelentă de a ține papagalii ocupați și distrași, evitând astfel plictiseala și comportamentul autodistructiv.

  7. Dezvoltare a legăturii: Interacționarea cu jucăria îi ajută pe papagali să se simtă mai apropiați de stăpânii lor, consolidând astfel legătura și încrederea între ei.

Cu jucăria "Caitec 3 Tug N Slide Tower", veți oferi papagalilor dvs. o experiență captivantă și provocatoare, menținându-i mentali și fizici activi. Încurajându-i să exploreze și să rezolve puzzle-ul, această jucărie va îmbunătăți calitatea vieții păsărilor dvs. de companie și le va oferi momente pline de distracție și satisfacție.

căria puzzle Tug N Slide Tower oferă un antrenamenzilnic  care va provoca cu siguranț stimularea mentala și fizica a pasarii dvs . Pentru a recupera recompensele  pe care le oferiți, pasărea dvs  trebuie mai întâi să gliseze pârghia spre stânga pentru a ajunge la al doilea nivel. Apoi,gliseaza spre dreapta scapă si ajunge la  treilea nivel. 
În cele din urmă, pasărea ta trebuie să tragă de cordonul de piele pentru a coborî pistonul cu arc care elibereazăhrana ! 

Jucăria  este fabricata din policarbonat rezistent , ușor de curățat.

 

hid de utilizare pentru Caitec 3 Tug N Slide Tower:

Asamblare:

Începeți prin a asambla piesele jucăriei Caitec 3 Tug N Slide Tower conform instrucțiunilor furnizate în pachetul produsului. Asigurați-vă că toate piesele sunt bine fixate și nu prezintă riscul de a se dezlipi în timpul utilizării.
Potrivit pentru papagali:

Tug N Slide Tower este proiectată pentru a fi utilizată de către papagali și alte păsări de talie medie și mare. Asigurați-vă că dimensiunile jucăriei sunt potrivite pentru dimensiunea papagalului vostru și că acesta nu se va poticni sau răni în timpul interacțiunii cu jucăria.
Introducerea jucăriei în cușcă:

Așezați jucăria Tug N Slide Tower în cușca sau voliera papagalului într-un loc accesibil și ușor de observat pentru pasăre. Puteți suspenda jucăria într-un mod sigur pentru a-i oferi mai mult spațiu de mișcare sau puteți amplasa jucăria pe podea sau pe o platformă.
Examinarea periodică:

Verificați periodic jucăria Caitec 3 Tug N Slide Tower pentru a vă asigura că nu există piese deteriorate, ciobite sau slăbite. Înlocuiți orice piesă uzată pentru a preveni riscul de rănire a papagalului.
Supravegherea interacțiunii:

Supravegheați interacțiunea papagalului cu jucăria pentru a se asigura că acesta se joacă în condiții de siguranță. Unele păsări pot fi prea zeloase și pot încerca să roada sau să smulgă părți ale jucăriei, ceea ce poate duce la ingestia accidentală a unor piese mici. Dacă observați un astfel de comportament, scoateți temporar jucăria din cușcă și reevaluați-o.
Rotirea jucăriei:

Pentru a păstra interesul papagalului, puteți rota periodic jucăria Tug N Slide Tower cu alte jucării din cușcă sau volieră. Acest lucru va contribui la menținerea stimei de sine a papagalului și va încuraja activitatea fizică și mentală.
Respectarea preferințelor individuale:

În timp, veți observa dacă papagalul vostru preferă să se joace cu anumite părți ale jucăriei sau cu anumite funcționalități. Încurajați aceste preferințe și adăugați jucării suplimentare care să corespundă preferințelor individuale ale papagalului.
Asigurați-vă că papagalul vostru are acces la o varietate de jucării și activități pentru a-și păstra mintea activă și a se bucura de momentele de joacă. Respectarea acestor sfaturi vă va ajuta să vă asigurați că interacțiunea papagalului cu jucăria Caitec 3 Tug N Slide Tower este una sigură, plină de distracție și stimulativă.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
42.99 lei