Cârlig de depozitare universal dublu pentru unelte de grădină

Zazoo

Cârlig de depozitare universal dublu pentru unelte de grădină

29.99 RON
Cod articol ZA-1314
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
Cârlig de depozitare universal dublu pentru unelte de grădină Cârligul de depozitare universal dublu pentru unelte de grădină este un dispozitiv practic și util, conceput pentru a ajuta la organizarea și depozitarea uneltelor de grădină într-un mod ordonat și eficient. Acest cârlig poate fi montat pe peretele din garaj, atelier sau orice alt spațiu de depozitare pentru a economisi spațiu și a menține uneltele în siguranță și la îndemână. Iată...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Cârlig de depozitare universal dublu pentru unelte de grădină

Cârligul de depozitare universal dublu pentru unelte de grădină este un dispozitiv practic și util, conceput pentru a ajuta la organizarea și depozitarea uneltelor de grădină într-un mod ordonat și eficient. Acest cârlig poate fi montat pe peretele din garaj, atelier sau orice alt spațiu de depozitare pentru a economisi spațiu și a menține uneltele în siguranță și la îndemână. Iată o descriere a cârligului de depozitare universal dublu pentru unelte de grădină:

Caracteristici:

 1. Material rezistent: Cârligul este fabricat dintr-un material rezistent, precum oțel galvanizat sau aluminiu, care îi conferă durabilitate și rezistență la coroziune.

 2. Design dublu: Cârligul este echipat cu două brațe pentru a permite depozitarea a două unelte de grădină în același timp, maximizând astfel eficiența de depozitare.

 3. Formă ergonomică: Brațele cârligului au o formă ergonomică, astfel încât să țină uneltele în siguranță și să evite alunecarea acestora.

 4. Sistem de prindere: Cârligul vine cu un sistem de prindere, care poate fi montat pe perete sau pe o placă de lemn pentru o fixare sigură și stabilă.

 5. Ușor de utilizat: Depozitarea uneltelor de grădină pe cârlig este simplă și rapidă, oferind acces ușor la ele atunci când ai nevoie.

 6. Economisirea spațiului: Cârligul de depozitare ajută la organizarea și eliberarea spațiului în garaj sau atelier, permițându-ți să-ți ții uneltele de grădină în ordine și să ai mai mult spațiu pentru alte activități.

 7. Versatilitate: Acest cârlig poate fi folosit pentru depozitarea diferitelor unelte de grădină, cum ar fi lopețile, greblele, foarfecile, uneltele electrice și multe altele.

Mod de utilizare:

 1. Instalare: Montează cârligul de depozitare pe perete sau pe o placă de lemn folosind sistemul de prindere inclus. Asigură-te că este instalat într-o poziție convenabilă și accesibilă.

 2. Depozitare: Așază uneltele de grădină pe brațele cârligului, asigurându-te că sunt fixate în mod corespunzător și nu alunecă.

 3. Accesibilitate: Când ai nevoie de o uneltă, poți lua cu ușurință cea potrivită de pe cârlig și, după utilizare, o poți pune la loc pentru a fi la îndemână data viitoare.

 4. Întreținere: Asigură-te că cârligul este curățat și întreținut corespunzător pentru a prelungi durabilitatea acestuia.

Cârligul de depozitare universal dublu pentru unelte de grădină este o soluție practică și convenabilă pentru organizarea și depozitarea uneltelor de grădină, făcând munca în grădină mai plăcută și mai eficientă.Cârlig dublu de depozitare confera unspațiu suplimentar de depozitare în casa, garaj, magazie sau atelier. 


Acest cârlig universal este ideal pentrudepozitarea uneltelor de grădină, a furtunului de grădină și a jachetei de lucru.  

Dimensiuni

70x60 mm


MaterialPlastic/otel
CuloareNegru/portocaliu
Modul de utilizare al cârligului de depozitare universal dublu pentru unelte de grădină este foarte simplu și convenabil. Iată cum poți utiliza acest cârlig pentru a depozita uneltele de grădină:

Alegerea locului potrivit: În primul rând, alege un loc potrivit pentru montarea cârligului de depozitare. Acesta poate fi instalat în garaj, atelier, bucătărie sau orice alt spațiu de depozitare unde ai nevoie să-ți ții uneltele de grădină în ordine și la îndemână.

Montarea cârligului: Utilizează sistemul de prindere inclus pentru a monta cârligul pe perete sau pe o placă de lemn. Asigură-te că sistemul de prindere este fixat în mod corespunzător și că cârligul este stabil și sigur.

Depozitarea uneltelor: Așază uneltele de grădină pe brațele cârligului în funcție de dimensiunea și forma lor. Ai grijă să le așezi astfel încât să nu se lovească între ele și să fie fixate în mod corespunzător pentru a preveni alunecarea.

Organizarea uneltelor: Poți organiza uneltele în funcție de tipul sau dimensiunea lor, pentru a le găsi mai ușor când ai nevoie de ele. De exemplu, poți așeza greblele împreună, lopețile împreună și așa mai departe.

Accesarea uneltelor: Când ai nevoie de o anumită uneltă, poți lua cu ușurință cea potrivită de pe cârlig și să o utilizezi în grădină sau în spațiul în care lucrezi.

Întreținerea cârligului: Asigură-te că cârligul de depozitare este curățat și întreținut în mod regulat pentru a preveni acumularea de murdărie sau coroziune și pentru a prelungi durata de viață a acestuia.

Cârligul de depozitare universal dublu pentru unelte de grădină este un dispozitiv practic și util, care te ajută să ții uneltele de grădină în ordine și să le ai la îndemână în orice moment. Asigură-te că îl instalezi într-un loc accesibil și că organizezi uneltele în mod corespunzător pentru a profita la maximum de beneficiile acestui cârlig de depozitare.
am cumparat 10 bucati, sunt durabile si tin 10 kg
scris la 2023-01-24 09:15:42
Recomand, imi este f util , in sfarsit am facut ordine in camera tehnica!
Multumim Zazoo!
scris la 2023-01-24 09:14:01

Produse similare

toate varstele
159.99 lei
toate varstele
19.99 lei