CéDé Hrana premium papagali Lori 1 kg

CéDé

CéDé Hrana premium papagali Lori 1 kg

73.99 RON
Cod articol ZA-326
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
CéDé Hrana premium  papagali Lori 1 kg CéDé Hrana premium pentru papagali Lori în ambalaj de 1 kg este un produs de înaltă calitate, special conceput pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale papagalilor Lori. Această hrană premium oferă o dietă echilibrată și hrănitoare, asigurând sănătatea și bunăstarea acestor păsări exotice.

Iată câteva caracteristici și beneficii ale CéDé Hrana premium pentru papagali Lori:
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

CéDé Hrana premium  papagali Lori 1 kg

CéDé Hrana premium pentru papagali Lori în ambalaj de 1 kg este un produs de înaltă calitate, special conceput pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale papagalilor Lori. Această hrană premium oferă o dietă echilibrată și hrănitoare, asigurând sănătatea și bunăstarea acestor păsări exotice.

Iată câteva caracteristici și beneficii ale CéDé Hrana premium pentru papagali Lori:

1. Compoziție specială: Hrana este formulată cu atenție pentru a satisface cerințele nutriționale specifice ale papagalilor Lori. Conține o combinație optimă de semințe, fructe, legume și alte ingrediente esențiale pentru a asigura o dietă echilibrată și variată.

2. Nutriție completă: Hrana CéDé oferă toți nutrienții esențiali, cum ar fi proteinele, carbohidrații, grăsimile, vitaminele și mineralele, necesari pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă a papagalilor Lori.

3. Îmbunătățirea sănătății penajului: Hrana conține ingrediente speciale, cum ar fi carotenii, care pot spori culorile vii ale penajului papagalilor Lori și pot contribui la o sănătate mai bună a acestuia.

4. Digestibilitate ridicată: Hrana este ușor de digerat și asimilat de către papagalii Lori, asigurând absorbția eficientă a nutrienților și evitând eventualele probleme digestive.

5. Stimularea sistemului imunitar: Hrana este îmbogățită cu aditivi nutriționali speciali, cum ar fi vitaminele și antioxidanții, care ajută la întărirea sistemului imunitar al papagalilor Lori și la protejarea lor împotriva bolilor și infecțiilor.

6. Recomandată de specialiști: CéDé Hrana premium pentru papagali Lori este recomandată de către specialiști în nutriția animalelor și este utilizată cu încredere de proprietarii de papagali Lori din întreaga lume.

Este important să urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a determina cantitatea adecvată de hrană și pentru a respecta programul de hrănire recomandat. De asemenea, este recomandat să oferiți și alte surse de hrană, precum fructe și legume proaspete, pentru a asigura o varietate în dieta papagalilor Lori.

Rețineți că CéDé Hrana premium pentru papagali Lori este un produs specializat și conceput exclusiv pentru papagalii Lori. Pentru informații mai precise, vă recomand să consultați un specialist în nutriția animalelor sau un medic veterinar.


Unele păsări lory preferă o papură oarecum mai dulce, așa că cel mai bine este să adăugați niște miere lichidă la amestec.
Dacă este posibil, asigurați o porție proaspătă de mai multe ori pe zi, mai ales când vremea este mai caldă.
O porție de fructe proaspete poate fi, de asemenea, oferită zilnic.
Compoziție: produse de panificație, ouă și produse din ouă, zaharuri, semințe, extracte de proteine vegetale, subproduse vegetale, uleiuri și grăsimi, minerale.

Componente analitice:

15,7% Proteine brute
3% Grăsime brută
2% Celuloză brută
3,8% cenușă brută
0,9% calciu
0,4% fosfor

Aditivi nutriționali / kg:

12.000 I.E Vitamina A
1.200 I.E. Vitamina D3
30 mg Vitamina E
1 mg Vitamina K
6 mg Vitamina B1
21 mg Vitamina B2
28 mg Vitamina B5 (acid pantotenic)
70 mg Clorină de colină
55 mg vitamina PP (niacină)
1 mg Vitamina B6
0,05 mg Vitamina B12
0,2 mg Vitamina H (Biotină)
4 mg acid Folium
3 mg Vitamina C
50 mg magneziu oxid maneziu
25 mg sulfat de mangan (II) (monohidrat) mangan
17 mg Sulfat de zinc (monohidrat), zinc
2 mg Sulfat de cupru (II) (pentahidrat), cupru
1 mg Iodat de calciu (anhidrat) -iod
150 mg Dl-metionină
780 mg L-lizină

Despre Cédé:
Ingredientul de bază al hranei pentru ouă CéDé constă din ouă de pui. Toate elementele de bază ale proteinelor - „aminoacizii” - sunt prezenți în proporții optime în oul de pui. Păsările tinere din cuib / cocă au nevoie de această proteină animală pentru a crește lin.

CéDé se remarcă prin procesarea „ouălor de pui” în „boabe de ou” nutritive. Întregul proces de preparare, de la un aluat ușor, până la coacere, uscare și mărunțire într-un „bob de ou” unic, se desfășoară la CéDé. Compania are un proces automat de coacere în acest scop, care garantează o calitate constantă a „bobului de ou” nutritiv.

Acest „bob de ou” este ingredientul de bază al tuturor alimentelor pentru ouă CéDé. Acest lucru face ca hrana pentru ouă CéDé să fie un produs unic printre iubitorii de păsări.

Dozare:
Odată ce ouăle de pui au fost decojite și amestecate într-un produs omogen, acesta din urmă este depozitat în rezervoare de refrigerare pentru prelucrare ulterioară. Oul lichid este dozat din rezervorul de refrigerare în butoiul de amestecare.

Amestecarea:
Bateriile acționate de computer amestecă apoi ouăle cu alte ingrediente naturale într-un aluat ușor, în urma unui proces stabilit.

Coacere:
Aluatul este încălzit în cuptor la o temperatură de 210 ° C și apoi coapte la 180 ° C. Temperatura este reglată continuu de computer, astfel încât calitatea micro-biologică a tortului cu ouă să poată îndeplini cele mai înalte cerințe.

Tăiere:
În cele din urmă, tortul cu ouă se sfărâmă în boabe de ou care pot fi găsite pentru păsări. Cel mai important ingredient de bază este acum gata să fie prelucrat în continuare în toate soiurile de ouă CéDé®.

Acest bob de ou face ca hrana pentru ouă CéDé® să fie unică și unică în felul său. Păsările vă pot „spune” de ce!

Se amestecă 1 parte CéDé® Lory Food cu 3 până la 4 părți de apă.
Unele păsări lory preferă o papură oarecum mai dulce, așa că cel mai bine este să adăugați niște miere lichidă la amestec.
Dacă este posibil, asigurați o porție proaspătă de mai multe ori pe zi, mai ales când vremea este mai caldă.
O porție de fructe proaspete poate fi, de asemenea, oferită zilnic.
Calitate buna si pret accesibil.
scris la 2023-01-03 11:30:52

Produse similare