Concentrat gaini ouatoare Mifuma Legekorn Premium-25kg

Mifuma

Concentrat gaini ouatoare Mifuma Legekorn Premium-25kg

212.99 RON
Cod articol ZA-1638
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Concentrat gaini ouatoare Mifuma Legekorn Premium-25kg     Concentratul pentru găinile ouătoare Mifuma Legekorn Premium în ambalaj de 25 kg este un produs de înaltă calitate, creat special pentru a satisface nevoile nutriționale ale găinilor ouătoare, ajutându-le să producă ouă de calitate superioară și să mențină sănătatea lor generală. Iată o descriere detaliată a acestui produs: Nutriție completă și echilibrată: Mifuma Legekorn Premium furnizează un amestec bogat în nutrienți esențiali,...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Concentrat gaini ouatoare Mifuma Legekorn Premium-25kg

   

Concentratul pentru găinile ouătoare Mifuma Legekorn Premium în ambalaj de 25 kg este un produs de înaltă calitate, creat special pentru a satisface nevoile nutriționale ale găinilor ouătoare, ajutându-le să producă ouă de calitate superioară și să mențină sănătatea lor generală. Iată o descriere detaliată a acestui produs:

Nutriție completă și echilibrată: Mifuma Legekorn Premium furnizează un amestec bogat în nutrienți esențiali, inclusiv proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale, pentru a asigura o dietă completă și echilibrată pentru găinile ouătoare.

Stimularea producției de ouă: Acest concentrat este dezvoltat pentru a sprijini și stimula producția constantă de ouă la găini. Ingredientele și formula sa contribuie la o producție eficientă de ouă.

Promovarea sănătății: Mifuma Legekorn Premium conține vitamine și minerale esențiale pentru menținerea sănătății găinilor ouătoare, inclusiv pentru întărirea oaselor, a sistemului imunitar și pentru menținerea unui penaj sănătos.

Digestibilitate crescută: Formula specială și ingredientele de înaltă calitate asigură o digestie eficientă și o absorbție optimă a nutrienților, ceea ce ajută găinile să beneficieze în totalitate de hrana lor.

Ambalaj convenabil: Ambalajul de 25 kg este potrivit pentru aprovizionarea cu concentrat a unui număr semnificativ de găini ouătoare și pentru a asigura continuitatea hrănirii.

Utilizare simplă: Mifuma Legekorn Premium poate fi amestecat cu hrana obișnuită a găinilor sau poate fi oferit ca aliment separat, în funcție de preferințele dvs. și de metoda de hrănire.

Instrucțiuni de utilizare: Urmăriți cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj pentru a determina cantitatea corectă de concentrat pentru a oferi găinilor dvs. ouătoare. Cantitatea poate varia în funcție de numărul de găini și de obiectivele de producție a ouălor.

     Mifuma Legekorn Premium oferă un conținut optim de proteine în furajele de cereale. Componentele proteice de înaltă calitate sunt necesare la păsările de curte pentru a produce ouă de cea mai înaltă calitate. Cu acest supliment alimentar premium, veți obține multe ouă mari cu o coajă solidă și un gălbenuș intens colorat. Pentru rezultate maxime amestecati 2/3 din acest supliment cu 1/3 amestec de cereale. Cu această hrana vă puteți bucura de ouă "fără modificări genetice" 

SPECIFICAȚII:

- Proteină brută 20,0%
- Metionină 0,5%
- Calciu 5,2%
- Fosfor 0,8%
- Vitamina A 16,800 U.I.
- Vitamina E 42 mg
- Vitamina B1 - B12
- Energie 10.2 MJ ME


Iată un ghid de hranire pentru concentratul pentru găinile ouătoare Mifuma Legekorn Premium în ambalaj de 25 kg:

1. Cantitatea de hrană:

Consultați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a afla cantitatea zilnică recomandată de concentrat pentru găinile ouătoare. Cantitatea poate varia în funcție de numărul de găini, vârsta lor, obiectivele de producție a ouălor și alte condiții specifice fermei dvs. Este esențial să respectați aceste recomandări pentru a asigura o hrănire adecvată.
2. Hrănirea regulată:

Hrăniți găinile ouătoare cu Mifuma Legekorn Premium în mod regulat, la aceeași oră în fiecare zi. Programul de hrănire regulat ajută la menținerea producției constante de ouă.
3. Asigurați acces la apă:

Găinile trebuie să aibă întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Concentratul poate crește setea, așa că asigurați-vă că recipiente cu apă sunt întotdeauna umplute și curate.
4. Mixare sau oferire separată:

Puteți amesteca Mifuma Legekorn Premium cu hrana obișnuită a găinilor sau puteți oferi concentratul ca un aliment separat, în funcție de preferințele dvs. și de metoda de hrănire.
5. Monitorizarea producției de ouă:

Urmăriți producția de ouă a găinilor. Dacă observați schimbări neobișnuite sau o scădere semnificativă în producția de ouă, consultați un specialist în avicultură sau un medic veterinar pentru evaluare și sfaturi.
6. Stocarea corespunzătoare:

Păstrați concentratul într-un loc uscat, răcoros și ferit de contaminare pentru a menține calitatea sa pe termen lung.
7. Consultarea specialistului:

În funcție de nevoile specifice ale stolului dvs. de găini ouătoare și de obiectivele de producție a ouălor, puteți consulta un specialist în avicultură sau un medic veterinar pentru sfaturi personalizate privind hrănirea și gestionarea eficientă a producției de ouă.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare