Concentrat gaini ouatoare Mifuma Legemehl Premium-25kg | Zazoo

Concentrat gaini ouatoare Mifuma Legemehl Premium-25kg

Mifuma

Concentrat gaini ouatoare Mifuma Legemehl Premium-25kg

212.99 RON
Cod articol ZA-1637
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive pentru pasari
Concentrat gaini ouatoare Mifuma Legemehl Premium-25kg
      Cu Mifuma  Legemehl Premium  le poți oferi găinilor tale ouătoare hrană excelentă . Conține un nivel deosebit de ridicat de proteine, minerale, vitamine și oligoelemente. Combinați o parte de hrană din cereale pentru pasari cu două părți de concentrat pentru ouat Mifuma Premium. Aceasta înseamnă că găinile tale sunt bine îngrijite. Iar forma de făină reduce ciugulirea penelor pentru că...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Concentrat gaini ouatoare Mifuma Legemehl Premium-25kg


      Cu Mifuma  Legemehl Premium  le poți oferi găinilor tale ouătoare hrană excelentă . Conține un nivel deosebit de ridicat de proteine, minerale, vitamine și oligoelemente. Combinați o parte de hrană din cereale pentru pasari cu două părți de concentrat pentru ouat Mifuma Premium. Aceasta înseamnă că găinile tale sunt bine îngrijite. Iar forma de făină reduce ciugulirea penelor pentru că ține puii ocupați mai mult timp.

Caracteristici speciale:

  • Pentru ouă cu o culoare excelentă a gălbenușului - fără coloranți artificiali
  • Pentru coji de ou stabile
  • Disponibil și ca peleți
  • sac de 5 kg sau 25 kg per sac (făină)

Sfatul nostru: dacă îți schimbi dieta sau adaugi noi animale în turmă, amestecă furajul până devine umed și sfărâmicios cu puțin lapte sau apă.

Concentratul pentru găinile ouătoare Mifuma Legemehl Premium în ambalaj de 25 kg este un produs de înaltă calitate, dezvoltat special pentru a satisface necesitățile nutritive specifice ale găinilor ouătoare, contribuind la obținerea unor ouă de calitate superioară și la menținerea sănătății acestor păsări. Iată o descriere detaliată a acestui produs:

Nutriție completă și echilibrată: Mifuma Legemehl Premium furnizează un amestec bogat în nutrienți esențiali, inclusiv proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale, pentru a asigura o dietă echilibrată și completă pentru găinile ouătoare.

Promovarea producției de ouă: Acest concentrat este conceput pentru a stimula producția de ouă la găinile ouătoare, ajutându-le să depună ouă de calitate în mod regulat.

Sprijin pentru sănătate: Mifuma Legemehl Premium conține vitamine și minerale esențiale pentru menținerea sănătății găinilor ouătoare, inclusiv pentru întărirea oaselor și a sistemului imunitar.

Digestibilitate crescută: Formula specială și ingredientele de înaltă calitate asigură o absorbție eficientă a nutrienților, facilitând procesul de digestie al găinilor.

Ambalaj convenabil: Ambalajul de 25 kg este potrivit pentru aprovizionarea cu concentrat a unui număr semnificativ de găini ouătoare și pentru a asigura continuitatea hrănirii.

Utilizare simplă: Mifuma Legemehl Premium poate fi amestecat cu hrana obișnuită a găinilor pentru a le oferi un aport suplimentar de nutrienți sau poate fi oferit într-un aliment separat, în funcție de preferințele dvs.

Instrucțiuni de utilizare: Urmăriți cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj pentru a determina cantitatea corectă de concentrat de oferit găinilor dvs. ouătoare. Cantitatea poate varia în funcție de numărul de găini și de obiectivele de producție a ouălor.

Mifuma Legemehl Premium este un concentrat de înaltă calitate, care ajută la menținerea sănătății găinilor ouătoare și la obținerea unor ouă de calitate superioară. Prin utilizarea acestui produs, puteți contribui la creșterea producției de ouă și la menținerea bunăstării generale a stolului dvs. de găini ouătoare. Este întotdeauna recomandat să consultați un specialist în avicultură sau un medic veterinar pentru sfaturi personalizate privind hrănirea și pentru a discuta despre nevoile specifice ale păsărilor dvs. ouătoare.

1. Cantitatea de hrana:

Consultați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a afla cantitatea zilnică recomandată de concentrat pentru găinile ouătoare. Aceasta poate varia în funcție de numărul de găini, vârstă și obiectivele dvs. de producție a ouălor. Este important să respectați cu strictețe aceste recomandări pentru a asigura o hrănire adecvată.
2. Hranirea regulată:

Hrăniți găinile ouătoare cu Mifuma Legemehl Premium în mod regulat, la aceeași oră în fiecare zi. Acest lucru ajută la menținerea unui program de hrănire constant, ceea ce poate stimula producția de ouă.
3. Aport suplimentar de apă:

Asigurați-vă că găinile au întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Concentratul poate crește setea, așa că asigurați-vă că recipientele cu apă sunt mereu umplute.
4. Amestec sau oferire separată:

Puteți amesteca Mifuma Legemehl Premium cu hrana obișnuită a găinilor sau puteți oferi concentratul ca aliment separat, în funcție de preferințele dvs. și de preferințele găinilor.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!