Concentrat pentru vaci de lapte-Sano Camisan-5 kg vrac

Sano

Concentrat pentru vaci de lapte-Sano Camisan-5 kg vrac

69.99 RON
Cod articol ZA-1881
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Concentrat pentru vaci de lapte-Sano Camisan-5 kg vrac
Sano Camisan este un concentrat premium, special creat pentru hrănirea vacilor de lapte, pentru a sprijini producția optimă de lapte și sănătatea acestora. Această formulă echilibrată furnizează nutrienții esențiali, proteine și minerale pentru a asigura o lactație eficientă și o stare de sănătate bună a vacilor.    Cu Sano Camisan, puteți avea încredere că vacile de lapte primesc o nutriție completă...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Concentrat pentru vaci de lapte-Sano Camisan-5 kg vrac


Sano Camisan este un concentrat premium, special creat pentru hrănirea vacilor de lapte, pentru a sprijini producția optimă de lapte și sănătatea acestora. Această formulă echilibrată furnizează nutrienții esențiali, proteine și minerale pentru a asigura o lactație eficientă și o stare de sănătate bună a vacilor.

   Cu Sano Camisan, puteți avea încredere că vacile de lapte primesc o nutriție completă și de calitate superioară, ceea ce va contribui la obținerea unor producții de lapte mai mari și la menținerea stării de sănătate optimă în ferma dumneavoastră.

   Acest concentrat pentru vaci de lapte vine în ambalajul convenabil de 25 kg, asigurându-se astfel că aveți suficient pentru hrănirea unui număr semnificativ de vaci pe o perioadă mai lungă.

   Sano Camisan este ușor de administrat, putând fi amestecat cu furajul obișnuit al vacilor pentru a spori valoarea nutrițională a hranei.

   Alegând Sano Camisan pentru hrănirea vacilor de lapte, puteți fi sigur că acestea primesc toți nutrienții esențiali pentru a susține o lactație eficientă și pentru a fi sănătoase. Respectați doza recomandată și asigurați-vă că hrăniți vacile în mod regulat și corespunzător, pentru a obține cele mai bune rezultate în ferma dumneavoastră.

Formarea substantei liante intercelulare,
cat si a cheratinei cuticulare intre celulele cornoase ale ongloanelor (sinteza cheratinei)

Stimularea ajungerii la maturitate

Intarirea cheratinei ongloanelor (protectia contra pododermatitelor)

Intarirea tesutului ongloanelor, tendoanelor si ligamentelor, cat
si protectia impotriva infirmitatilor (impiedicarea coborarii nivelului piciorului)

Ongloane sanatoase

Asimilare mai buna a hranei si performanta ridicata

Cea mai buna fertilitate

Ugere sanatoase

Procent mare de lapte

Perioada mare de viata

Ongloane stabile

Diferite surse de magneziu cu componenta ridicata de sulf pentru stabilizarea sanatatii performantei.
Niacin pentru imbunatatirea metabolismului energeti, prevenirea cetozei si stimularea productiei de lapte.
Biotina pentru o buna fertilitate si ongloane stabile cu articulatii bine formate.
Un Complex de vitamine B Ca siguranta suplimentara si valorificarea maxima a potentialului genetic.
Iod pentru cresterea functionalitatii tiroidei si imbunatatirea fertilitatii.
Un continut inalt de vitamina E si selen pentru stimularea fertilitatii a ciclitatii caldurilor si pentru uger.  
Respectați doza recomandată: Urmați cu atenție instrucțiunile de pe ambalajul Sano Camisan pentru a determina cantitatea corectă de concentrat necesară pentru hrănirea vacilor de lapte. Cantitatea de furaj poate varia în funcție de greutatea, stadiul de lactație și nevoile individuale ale vacilor.

Hrăniți conform stadiului de lactație: Vacile de lapte au cerințe nutriționale diferite în funcție de stadiul lor de lactație (înainte și după fătare). Asigurați-vă că adaptați hrănirea în consecință și că oferiți Sano Camisan în cantități adecvate pentru a susține producția optimă de lapte.

Asigurați acces la apă curată: Pe lângă Sano Camisan, asigurați-vă că vacile de lapte au întotdeauna acces la apă curată și proaspătă. Hidratarea adecvată este esențială pentru a menține producția de lapte și pentru buna funcționare a metabolismului vacilor.

Administrare în mod regulat: Furnizați Sano Camisan în hrana zilnică a vacilor de lapte, respectând o rutină de hrănire bine stabilită. Asigurați-vă că hrănirea se face în mod regulat și că vacile primesc toți nutrienții necesari pentru a susține o lactație sănătoasă.

Monitorizați producția de lapte și starea de sănătate: Fiți atenți la producția de lapte a vacilor și monitorizați starea generală de sănătate. Dacă observați orice schimbare în producție sau comportament, ajustați hrănirea sau consultați un specialist pentru evaluare și sfaturi suplimentare.

Consultați un specialist: Pentru a asigura o hrănire corespunzătoare și pentru a răspunde nevoilor individuale ale vacilor de lapte, este recomandat să consultați un specialist în zootehnie sau un medic veterinar. Aceștia pot oferi sfaturi personalizate și asistență pentru a obține cele mai bune rezultate în ferma dumneavoastră.

Datorita continutului ridicat de adaosuri, acest furaj mineral poate fi administrat doar la vaci de lapte pana la 300 g / animal / zi. Cantitatea administrata zilnic este corelata cu necesarul animalelor (productia de lapte).

Exemplu pentru vaci de lapte: zilnic 10g Camisan pe kg lapte

Astfel: 200g la 20 kg lapte pe zi

250 g la 25 kg lapte pe zi

300 g la 30 kg lapte pe zi

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare