Concept for Life All Cats hrana uscata premium pisici adulte 3 kg

Concept For Life

Concept for Life All Cats hrana uscata premium pisici adulte 3 kg

82.99 RON
Cod articol ZA-1156
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Concept for Life All Cats hrana uscata premium pisici adulte 3 kg
Concept for Life All Cats este o hrana speciala pentru pisicile adulte cu vârsta de peste 1 an.   Menține greutatea ideală: conținutul de energie al rețetei este este adaptat la nevoile unei pisici adulte cu greutate normală şi ajută la menținerea greutății ideale. Previne formarea ghemotoacelor de blană: reduce formarea ghemotoacelor de blană în stomac și...
Cantitate
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Concept for Life All Cats hrana uscata premium pisici adulte 3 kg


Concept for Life All Cats este o hrana speciala pentru pisicile adulte cu vârsta de peste 1 an.  

Menține greutatea ideală: conținutul de energie al rețetei este este adaptat la nevoile unei pisici adulte cu greutate normală şi ajută la menținerea greutății ideale.

Previne formarea ghemotoacelor de blană: reduce formarea ghemotoacelor de blană în stomac și ajută la eliminarea naturală și ușoară a părului înghițit. 

Sănătatea tractului urinar: DL-metionina conținută reduce valoarea pH-ului urinar. Acest lucru sprijină sănătatea tractului urinar.

Piele & blană:
Complexul de vitamine B în combinație cu cupru şi zincul legat organic plus acizii grași valoroși Omega-3 şi Omega-6- contribuie la o blană strălucitoare și la o piele suplă.

Contra mirosului de excremente:
Extractul vegetal natural de Yucca schidigera reduce mirosul neplăcut al excrementelor.

Sănătate dentară:
Complexul Stay-Clean™ cu vitamina C solubilă reduce formarea tartrului.

Rețetă deosebit de gustoasă cu carne proaspătă

Orez drept sursă de carbohidrați digerabili - fără grâu, porumb sau soia

Greutatea pisicii Rație zilnică - normală* Rație zilnică - activă
2 kg 20 - 30 g 40 g
3 kg 35 - 40 g 50 g
4 kg 35 - 45 g 65 g
5 kg 40 - 55 g 75 g
6 kg 45 - 60 g 80 g
7 kg 45 - 70 g 90 g
Consultarea medicului veterinar: Înainte de a începe să hrăniți pisica cu această hrană uscată sau oricare alt tip de hrană, este recomandat să consultați medicul veterinar. Veterinarul vă poate oferi sfaturi specifice cu privire la nevoile nutriționale ale pisicii dvs. în funcție de vârstă, greutate, starea de sănătate și alte factori individuali.

Instrucțiuni de hranire: Verificați ambalajul produsului pentru a găsi instrucțiunile specifice de hranire pentru Concept for Life All Cats hrana uscată premium pentru pisici adulte de 3 kg. Producătorul oferă de obicei o recomandare detaliată cu privire la cantitatea de hrană recomandată în funcție de greutatea și nivelul de activitate al pisicii.

Cantitatea de hrană: Cantitatea de hrană necesară depinde de greutatea, vârsta, nivelul de activitate și starea de sănătate a pisicii. Urmați cu atenție recomandările producătorului și ajustați cantitatea de hrană în funcție de nevoile individuale ale pisicii.

Frecvența hrănirii: De obicei, hrana uscată se administrează în mai multe mese pe zi. Puteți împărți porțiile zilnice recomandate în 2-3 mese pentru a menține nivelul de energie constant și a preveni indigestiile.

Apă proaspătă: Asigurați-vă că pisica dvs. are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Apa trebuie să fie disponibilă în mod constant.

Monitorizarea greutății și stării de sănătate: Urmați ghidul de hranire, dar monitorizați greutatea și starea generală a pisicii. Dacă observați schimbări semnificative în greutate sau comportament alimentar, consultați medicul veterinar pentru ajustarea planului de hrănire.

Tranziția la hrana pentru pisici adulte: Dacă pisica dvs. este în tranziție de la hrana pentru pui sau altă formă de hrană, faceți acest lucru treptat pentru a evita eventualele probleme digestive. Amestecați treptat hrana nouă cu cea veche până când pisica se obișnuiește cu cea nouă.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!