Covoras absorbant caini si pisici , Trixie 60x60 cm, 10 buc/pachet

Trixie

Covoras absorbant caini si pisici , Trixie 60x60 cm, 10 buc/pachet

24.99 RON
Cod articol ZA-1650
Vârstă toate varstele
Tip produs Produse de igiena
Covoras absorbant caini si pisici , Trixie  60x60 cm, 10 buc/pachet Covorașele absorbante pentru câini și pisici, marca Trixie, de dimensiunea 60x60 cm, sunt un produs practic și eficient pentru a menține curățenia și igiena în jurul animalelor de companie. Ambalajul conține 10 bucăți de covorașe absorbante, oferindu-vă suficiente produse pentru utilizare pe termen lung.

Iată câteva caracteristici și avantaje ale covorașelor absorbante pentru câini și pisici Trixie:
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Covoras absorbant caini si pisici , Trixie  60x60 cm, 10 buc/pachet

Covorașele absorbante pentru câini și pisici, marca Trixie, de dimensiunea 60x60 cm, sunt un produs practic și eficient pentru a menține curățenia și igiena în jurul animalelor de companie. Ambalajul conține 10 bucăți de covorașe absorbante, oferindu-vă suficiente produse pentru utilizare pe termen lung.

Iată câteva caracteristici și avantaje ale covorașelor absorbante pentru câini și pisici Trixie:

1. Absorbție puternică: Covorașele sunt concepute pentru a absorbi lichidele într-un mod eficient, ajutând la prevenirea scurgerilor și a petelor pe podea. Ele sunt ideale pentru utilizarea în timpul antrenamentului de toaletă sau pentru animalele de companie care au nevoi speciale.

2. Strat impermeabil: Covorașele sunt prevăzute cu un strat impermeabil pe partea inferioară, care împiedică lichidele să pătrundă în podea sau în alte suprafețe. Acest strat asigură o protecție suplimentară și menține mediul curat și uscat.

3. Protecție împotriva mirosurilor: Covorașele absorbante Trixie sunt echipate cu un strat special care ajută la controlul mirosurilor neplăcute. Acest aspect este deosebit de util în cazul animalelor de companie care au nevoi frecvente de toaletă.

4. Design practic: Covorașele au o dimensiune convenabilă de 60x60 cm, oferind suficient spațiu pentru ca animalele de companie să se așeze sau să se întindă confortabil. Ele sunt ușor de plasat și de înlocuit, fiind potrivite pentru utilizare în diferite locuri, cum ar fi în cușcă, într-un spațiu desemnat pentru toaletă sau în jurul zonei în care animalele de companie petrec timpul.

5. Ușor de curățat: Covorașele absorbante pot fi aruncate la gunoi după utilizare, făcând curățarea rapidă și convenabilă. Pentru petele mai mari sau murdăria persistentă, puteți utiliza un produs special pentru curățarea petelor sau puteți spăla covorașele la mașina de spălat în conformitate cu instrucțiunile de pe etichetă.

6. Versatilitate: Covorașele absorbante pentru câini și pisici Trixie pot fi utilizate în diverse situații, cum ar fi în timpul antrenamentului de toaletă, în cazul animalelor de companie bătrâne sau în timpul călătoriilor. Ele oferă o soluție practică și igienică pentru a menține mediul curat și uscat în jurul animalelor de companie.

În concluzie, covorașele absorbante pentru câini și pisici Trixie, de dimensiunea 60x60 cm și ambalate în pachet de 10 bucăți, sunt un produs practic și eficient pentru a menține curățenia și igiena în jurul animalelor de companie. Cu capacitatea lor de absorbție puternică și designul practic, aceste covorașe sunt o alegere excelentă pentru proprietarii de câini și pisici.

Modul de utilizare a covorașelor absorbante pentru câini și pisici, precum cele de la Trixie, este destul de simplu. Aceste covorașe sunt concepute pentru a absorbi lichidele și pentru a proteja suprafețele din casă de eventualele scurgeri de urină sau alte fluide ale animalelor de companie. Iată cum să le folosiți:

Poziționare: Plasați covorașul absorbant în locurile unde animalul dvs. de companie are tendința de a face nevoile sau în zonele unde doriți să protejați podeaua sau mobilierul.

Instrucțiuni de deschidere: Deschideți pachetul și scoateți covorașul din ambalaj. Asigurați-vă că aveți o suprapunere între covoraș și podea pentru a preveni scurgerile pe lângă covoraș.

Supraveghere: Supravegheați animalul de companie în timp ce este pe covorașul absorbant pentru a vă asigura că acesta își face nevoile acolo. Poate fi nevoie să îl îndrumați sau să îl antrenați pentru a folosi covorașul în mod regulat.

Înlocuirea covorașului: După ce covorașul a fost utilizat, ar trebui să îl înlocuiți cu unul curat și să aruncați cel murdar. Majoritatea covorașelor absorbante sunt de unică folosință, dar verificați instrucțiunile producătorului pentru a vă asigura.

Menținere: Dacă petele persistă sau covorașul se murdărește puternic, puteți să îl spălați sau să îl curățați conform instrucțiunilor producătorului. În general, majoritatea covorașelor absorbante sunt proiectate pentru a fi convenabile și igienice.

Schimbarea regulată: Dacă aveți un animal de companie care folosește regulat covorașele absorbante, schimbați-le în mod regulat pentru a menține igiena și pentru a preveni mirosurile neplăcute.

Este important să rețineți că utilizarea covorașelor absorbante nu trebuie să fie o soluție permanentă pentru problemele de igienă ale animalului de companie. Încercați să identificați cauza problemelor și să luați măsuri pentru a le rezolva, fie prin antrenament, vizite la veterinar sau alte metode corespunzătoare. Covorașele absorbante sunt mai degrabă o soluție temporară sau suplimentară pentru a menține curățenia în locurile unde animalul de companie face nevoile.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!