Decor acvariu Amfora 16-5cm

Zazoo

Decor acvariu Amfora 16-5cm

54.99 RON
Cod articol ZA-1646
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
      Decor acvariu Amfora 16-5cm
   
Decorul pentru acvariu sub forma unei amfore de 16 centimetri este o adiție fascinantă pentru orice acvariu, aducând o notă de istorie și mister în mediul subacvatic al peștilor tăi. Această amforă adaugă un aspect clasic și autentic în decorul acvariului și poate oferi atât ascunzători pentru pești, cât și un element decorativ deosebit. Caracteristicile cheie ale decorului pentru...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

      Decor acvariu Amfora 16-5cm


   


Decorul pentru acvariu sub forma unei amfore de 16 centimetri este o adiție fascinantă pentru orice acvariu, aducând o notă de istorie și mister în mediul subacvatic al peștilor tăi. Această amforă adaugă un aspect clasic și autentic în decorul acvariului și poate oferi atât ascunzători pentru pești, cât și un element decorativ deosebit.

Caracteristicile cheie ale decorului pentru acvariu sub formă de amforă de 16 centimetri includ:

  1. Aspect Realist: Amfora este modelată cu atenție la detalii pentru a părea cât mai autentică posibil, imitând aspectul și textura unei amfore antice.

  2. Dimensiuni Impresionante: Cu o înălțime de 16 centimetri, această amforă devine un centru de atracție în acvariu, aducând un element impresionant în decor.

  3. Material Non-Toxic: Decorul este fabricat din materiale non-toxice și sigure pentru pești, astfel încât să nu afecteze calitatea apei sau să fie dăunător pentru sănătatea peștilor.

  4. Durabilă și Stabilă: Amfora este proiectată să fie stabilă în apă, astfel încât să nu se răstoarne ușor și să ofere ascunzători sigure pentru pești.

  5. Ușor de Curățat: În cazul în care se acumulează alge sau murdărie pe amforă, aceasta poate fi curățată ușor sub apă cu o perie moale sau spălată cu apă curată.

  6. Creează Zone de Ascundere: Amfora oferă peștilor tăi un loc de refugiu și ascunzătoare, ceea ce poate reduce stresul și crea un mediu mai natural în acvariu.

  7. Element Decorativ de Impact: Amfora adaugă un element clasic și misterios în decorul general al acvariului, aducând un farmec deosebit în habitatul subacvatic.

  8. Stimulează Creativitatea: Pentru pasionații de acvarii, această amforă poate stimula creativitatea și permite crearea de scenarii unice în acvariu.

Modul de utilizare al decorului pentru acvariu sub forma unei amfore de 16 centimetri este simplu și poate adăuga o notă de mister și autenticitate în acvariul tău. Iată cum să folosești acest decor corect:

Pasul 1: Poziționarea în Acvariu

Alege cu grijă locația potrivită în acvariu pentru a plasa amfora. Poate fi așezată în oricare zonă a acvariului pentru a adăuga un accent decorativ sau pentru a oferi ascunzători pentru pești.
Pasul 2: Curățarea Inițială

Înainte de a introduce amfora în acvariu, clătește-o cu atenție sub apă curată pentru a elimina orice urme de praf sau particule străine.
Pasul 3: Plasare în Acvariu

Introdu amfora de 16 centimetri în acvariu prin așezarea ei pe substratul acvariului sau într-o altă zonă potrivită. Asigură-te că este stabilă și nu se va răsturna ușor.
Pasul 4: Personalizare

Dacă este necesar, ajustează poziția amforei sau adaugă alte decorațiuni sau plante artificiale pentru a crea un peisaj subacvatic mai complex și atrăgător.
Pasul 5: Întreținere

Verifică periodic starea amforei pentru a vă asigura că rămâne curată și atrăgătoare. Dacă observi depuneri de alge sau murdărie, curăță amfora sub apă cu o perie moale sau spală-o cu apă curată.
Pasul 6: Observație și Bucurare

Petrece timp observând peștii tăi în mediul subacvatic îmbogățit cu amfora. Aceasta poate oferi adăpost și un aspect autentic în acvariu, contribuind la confortul și buna lor dispoziție.
Pasul 7: Personalizare Ulterioară

Dacă dorești să schimbi aspectul general al acvariului, poți rearanja sau înlocui amfora cu alte decorațiuni pentru a satisface nevoile și preferințele tale.
Decorul pentru acvariu sub forma unei amfore de 16 centimetri adaugă un element de mister și autenticitate în mediul subacvatic al acvariului tău. Este o modalitate simplă și plăcută de a crea un habitat mai atrăgător pentru peștii tăi, oferindu-le un loc de ascunzătoare și un element decorativ interesant în acvariu.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
71.99 lei
toate varstele
21.99 lei
toate varstele
48.99 lei
toate varstele
19.99 lei
toate varstele
324.99 lei