Decor acvariu, planta artificiala-40cm

Zazoo

Decor acvariu, planta artificiala-40cm

24.99 RON
Cod articol ZA-1647
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
    Decor acvariu, planta artificiala-40cm
    Decorul pentru acvariu sub forma unei plante artificiale de 40 de centimetri este o adiție spectaculoasă și atrăgătoare pentru orice acvariu. Această plantă artificială de dimensiuni generoase adaugă un element de natură și vitalitate în mediul subacvatic al peștilor tăi, oferind multiple beneficii și atracție estetică. Caracteristicile cheie ale decorului pentru acvariu, plantei artificiale de 40 de centimetri, includ: Aspect Naturalistic:...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

    Decor acvariu, planta artificiala-40cm


   

Decorul pentru acvariu sub forma unei plante artificiale de 40 de centimetri este o adiție spectaculoasă și atrăgătoare pentru orice acvariu. Această plantă artificială de dimensiuni generoase adaugă un element de natură și vitalitate în mediul subacvatic al peștilor tăi, oferind multiple beneficii și atracție estetică.

Caracteristicile cheie ale decorului pentru acvariu, plantei artificiale de 40 de centimetri, includ:

  1. Aspect Naturalistic: Planta artificială este fabricată cu o atenție minuțioasă la detalii pentru a arăta cât mai autentic și realist posibil. Culorile și textura sunt create pentru a imita aspectul plantelor acvatice naturale.

  2. Dimensiuni Impresionante: Cu o înălțime de 40 de centimetri, această plantă artificială devine un element focal în acvariu, aducând un aspect spectaculos și impresionant.

  3. Material Non-Toxic: Planta artificială este realizată din materiale sigure și non-toxice, astfel încât să nu afecteze calitatea apei sau să fie dăunătoare pentru sănătatea peștilor.

  4. Durabilă și Stabilă: Este proiectată pentru a fi stabilă în apă, fără a se răsturna ușor, astfel încât peștii tăi să se bucure de adăpost și ascunzătoare sigure.

  5. Ușor de Curățat: În cazul în care se acumulează alge sau murdărie pe plantă, aceasta poate fi curățată ușor sub apă cu o perie moale sau spălată cu apă curată.

  6. Fără Cerințe de Îngrijire: Planta artificială nu necesită iluminare specială sau fertilizare, eliminând cerințele și riscurile asociate cu plantele acvatice naturale.

  7. Versatilitate în Design: Poate fi plasată în diferite locații din acvariu pentru a crea diverse efecte decorative și poate fi combinată cu alte plante sau ornamente pentru a personaliza mediul subacvatic.

  8. Ascunzători pentru Pești: Plantele artificiale oferă adăpost și locuri de odihnă pentru pești, sporind confortul și securitatea lor.

Decorul pentru acvariu, planta artificială de 40 de centimetri, adaugă frumusețe și vitalitate în mediul subacvatic, fără a necesita întreținere specială sau cunoștințe avansate în acvaristică. Este o modalitate excelentă de a crea un habitat plin de culoare și de viață pentru peștii tăi, contribuind la aspectul general captivant al acvariului.

Modul de utilizare al decorului pentru acvariu sub forma unei plante artificiale de 40 de centimetri este simplu și poate adăuga un element spectaculos în acvariul tău. Iată cum să folosești acest decor corect:

Pasul 1: Poziționarea în Acvariu

Alege cu atenție locația potrivită în acvariu pentru a plasa planta artificială de 40 de centimetri. Aceasta poate fi amplasată în diferite zone pentru a crea un aspect decorativ sau pentru a oferi ascunzători pentru pești.
Pasul 2: Curățarea Inițială

Înainte de a introduce planta artificială în acvariu, clătește-o cu atenție sub apă curată pentru a elimina orice urme de praf sau particule străine.
Pasul 3: Plasare în Acvariu

Introdu planta artificială în acvariu prin așezarea bazei sale în substratul acvariului sau prin fixarea acesteia în nisip sau pietriș. Asigură-te că este stabilă și nu se răstoarnă ușor.
Pasul 4: Personalizare

Dacă este necesar, ajustează poziția sau unghiul plantei artificiale pentru a obține aspectul dorit în acvariu. Poți, de asemenea, să o combini cu alte plante artificiale sau decorațiuni pentru a crea un peisaj subacvatic mai complex și captivant.
Pasul 5: Întreținere

Verifică periodic starea plantei artificiale pentru a te asigura că rămâne curată și atrăgătoare. Dacă observi depuneri de alge sau murdărie, clătește planta sub apă curată și curăță-o ușor cu o perie moale.
Pasul 6: Observație și Interacțiune

Petrece timp observând comportamentul peștilor tăi în mediul îmbogățit cu planta artificială de 40 de centimetri. Aceasta poate oferi adăpost și o senzație de mediu natural.
Pasul 7: Personalizare Ulterioară

Dacă dorești să schimbi aspectul general al acvariului, poți rearanja sau înlocui planta artificială cu altele pentru a satisface nevoile și preferințele tale.
Decorul pentru acvariu, planta artificială de 40 de centimetri, nu necesită îngrijire specială și poate adăuga o notă spectaculoasă de culoare și vitalitate în acvariul tău. Este o modalitate practică și estetică de a crea un mediu subacvatic atrăgător pentru peștii tăi și pentru a îmbunătăți aspectul general al acvariului.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
71.99 lei
toate varstele
21.99 lei
toate varstele
48.99 lei
toate varstele
54.99 lei
toate varstele
19.99 lei
toate varstele
324.99 lei