Delizia suport pentru gustări pentru cai

Zazoo

Delizia suport pentru gustări pentru cai

69.99 RON
Cod articol ZA-1900
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
 Delizia suport pentru gustări pentru cai Suportul pentru gustări pentru cai este un accesoriu util și practic, conceput special pentru a oferi cailor gustări și recompense într-un mod comod și igienic. Acest suport este proiectat pentru a se fixa ușor în boxa sau în spațiul destinat hrănirii cailor, oferindu-le astfel acces facil la gustări în timpul antrenamentelor sau în timpul relaxării.

Suportul pentru gustări pentru cai este fabricat din...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

 Delizia suport pentru gustări pentru cai

Suportul pentru gustări pentru cai este un accesoriu util și practic, conceput special pentru a oferi cailor gustări și recompense într-un mod comod și igienic. Acest suport este proiectat pentru a se fixa ușor în boxa sau în spațiul destinat hrănirii cailor, oferindu-le astfel acces facil la gustări în timpul antrenamentelor sau în timpul relaxării.

Suportul pentru gustări pentru cai este fabricat din materiale rezistente și durabile, care pot rezista la uzura și la comportamentul activ al cailor. Este proiectat pentru a fi ușor de instalat și de utilizat, oferind un sistem sigur și stabil pentru a fixa gustările într-un mod convenabil.

Suportul are un design ergonomic, cu o formă potrivită pentru gustările preferate ale cailor. Este prevăzut cu orificii sau compartimente speciale, care permit inserarea și fixarea gustărilor în interior. Astfel, caii pot să se bucure de gustări într-un mod controlat și organizat, fără a risipi sau a pierde recompensele.

Utilizarea suportului pentru gustări pentru cai este simplă. Pur și simplu introduceți gustările în orificiile sau compartimentele speciale, asigurându-vă că sunt bine fixate. Apoi, fixați suportul într-un loc accesibil pentru cai, astfel încât aceștia să poată ajunge la gustări cu ușurință.

Suportul pentru gustări pentru cai este ușor de curățat și întreținut. Puteți îndepărta reziduurile de gustări și puteți curăța suportul cu apă și săpun după fiecare utilizare. Asigurați-vă că suportul este în stare bună și că nu prezintă defecte care ar putea pune în pericol caii.

Cu ajutorul suportului pentru gustări pentru cai, puteți oferi cailor gustări și recompense într-un mod organizat și igienic. Este o modalitate excelentă de a-i răsplăti și de a-i încuraja în timpul antrenamentelor sau pentru a le oferi momente de relaxare și distracție.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare