Dozator apă și hrană 2in1 pentru animale

Zazoo

Dozator apă și hrană 2in1 pentru animale

109.99 RON
Cod articol ZA-1887
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
Dozator apă și hrană 2in1 pentru animale
Recipientul va păstra mâncarea uscată si proaspătă pentru animalul dumneavoastră de companie. La baza recipientului există un capac ce poate fi deschis și închis manual pentru a permite hranei să cadă în castron. Dozatorul apă și hrană 2in1 pentru animale este un dispozitiv inovator și practic, conceput special pentru a asigura hrana și apa necesară animalelor de companie într-un mod eficient și...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Dozator apă și hrană 2in1 pentru animale


Recipientul va păstra mâncarea uscată si proaspătă pentru animalul dumneavoastră de companie. La baza recipientului există un capac ce poate fi deschis și închis manual pentru a permite hranei să cadă în castron.

Dozatorul apă și hrană 2in1 pentru animale este un dispozitiv inovator și practic, conceput special pentru a asigura hrana și apa necesară animalelor de companie într-un mod eficient și comod.

Acest dozator este prevăzut cu două compartimente separate, unul pentru apă și unul pentru hrană, astfel încât să puteți alimenta și hidrata animalul dumneavoastră în același timp.

Compartimentul de apă este dotat cu un sistem de dozare controlată, care permite eliberarea treptată a apei în bolul special prevăzut. Astfel, animalul va avea întotdeauna acces la apă proaspătă și curată, fără a fi necesară intervenția constantă a stăpânului.

Compartimentul de hrană este echipat cu un recipient generos, care poate fi umplut cu hrana preferată a animalului dumneavoastră. Dozatorul este proiectat astfel încât hrana să fie eliberată treptat, în cantități mici, pentru a împiedica supraalimentarea și pentru a asigura o alimentație sănătoasă și echilibrată.

Dozatorul apă și hrană 2in1 pentru animale este fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistente și sigure pentru sănătatea animalului. Este ușor de curățat și întreținut, fiind potrivit pentru utilizarea zilnică.

Cu ajutorul acestui dozator practic, puteți fi sigur că animalul dumneavoastră primește hrana și apa necesară în mod regulat și adecvat, chiar și atunci când sunteți ocupat sau absenți. Este soluția perfectă pentru a vă asigura că animalele dumneavoastră sunt bine îngrijite și sănătoase.

O metodă ușoară și convenabilă de a vă hrăni animalul - gata cu drumurile regulate pentru umplerea bolului, recipientul e mare și va trebui reumplut mai rar.

Cu distribuitorul automat 2in1, animalul dumneavoastră de companie va avea mereu la dispoziție apă proaspătă. Din sticla standard apa va curge automat în funcție de necesitățile animalului, până se golește.

  • Dimensiuni:
    • Dimensiuni totale: L 37 x l 32 x î 36 cm

 

Modul de utilizare pentru Dozatorul apă și hrană 2in1 pentru animale este simplu și convenabil. Iată pașii de urmat:

1. Începeți prin umplerea compartimentului de apă cu apă proaspătă și curată. Asigurați-vă că nu depășiți nivelul maxim indicat pentru a evita scurgerile.

2. După ce ați umplut compartimentul de apă, introduceți-l în suportul dozatorului și asigurați-vă că este bine fixat.

3. Apoi, umpleți compartimentul de hrană cu hrana preferată a animalului dumneavoastră. Asigurați-vă că nu depășiți capacitatea maximă a compartimentului.

4. După ce ați umplut compartimentul de hrană, introduceți-l în suportul dozatorului și fixați-l în mod corespunzător.

5. Acum, dozatorul este pregătit pentru utilizare. Plasați-l într-un loc accesibil pentru animalul dumneavoastră, astfel încât să poată avea ușor acces la hrana și apa din dozator.

6. Animalul dumneavoastră va putea accesa hrana și apa prin intermediul bolurilor speciale prevăzute în dozator. Asigurați-vă că acestea sunt curate și curățați-le în mod regulat pentru a menține igiena.

7. Verificați periodic nivelul apei și al hranei din dozator și reumpleți-le la nevoie. Asigurați-vă că animalul dumneavoastră are întotdeauna suficientă apă și hrană disponibile.

8. Curățați dozatorul în mod regulat, urmând instrucțiunile de întreținere furnizate de producător. Asigurați-vă că îndepărtați eventualele reziduuri de hrană sau bacterii pentru a menține igiena și sănătatea animalului dumneavoastră.

Cu acești pași simpli, veți putea utiliza în mod eficient și comod Dozatorul apă și hrană 2in1 pentru animale, asigurându-vă că animalul dumneavoastră primește hrana și apa necesară în mod regulat și adecvat.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
17.99 lei
toate varstele
28.99 lei