Folie pentru mulcire polietilena, 1,65 x 100 m - 10M

Zazoo

Folie pentru mulcire polietilena, 1,65 x 100 m - 10M

99.99 RON
Cod articol ZA-1559
Vârstă toate varstele
Tip produs Articole casa gradina
Folie pentru mulcire polietilena, 1,65 x 100 m
Folia mulcire  este tesuta din polipropilena, de culoare neagra, cu rezistenta UV, permeabila, folosita pentru mulcire si controlul buruienilor. Este perfecta pentru realizarea gardurilor vii, a potecilor, covoare de flori sau plante taratoare, ori plantarea copacilor de-a lungul cailor de acces. Plasa  este utilizata si de gradinari profesionisti, fiind foarte rezistenta la perforare, acest produs se poate folosi pe terenuri si...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Folie pentru mulcire polietilena, 1,65 x 100 m


Folia mulcire este tesuta din polipropilena, de culoare neagra, cu rezistenta UV, permeabila, folosita pentru mulcire si controlul buruienilor.

Este perfecta pentru realizarea gardurilor vii, a potecilor, covoare de flori sau plante taratoare, ori plantarea copacilor de-a lungul cailor de acces.

Plasa  este utilizata si de gradinari profesionisti, fiind foarte rezistenta la perforare, acest produs se poate folosi pe terenuri si suprafete terasate.

Folia mulcire este foarte utila la culturile de capsuni, legume pentru ca permite trecerea aerului si a apei catre radacini si , totodata inabusa buruienile si nu le permite dezvoltarea.

nota

SE VINDE MULTIPUL DE 10M

Material

polietilena

Culoare

negru

Lungime (m)

100

Latime (m)

1.65

Utilizare

mulcire culturi

Ghid de utilizare pentru Folie pentru mulcire din polietilenă, dimensiune 1,65 x 100 metri:

Pregătirea terenului:

Asigurați-vă că terenul este nivelat și curat de resturile de plante, pietre sau alte obiecte care ar putea crea bariere pentru instalarea foliei.
Dacă doriți să aplicați îngrășăminte sau alte substanțe nutritive înainte de a instala folia pentru mulcire, acesta este momentul potrivit să o faceți.
Alegerea perioadei de aplicare:

Este important să alegeți o perioadă adecvată pentru instalarea foliei. De obicei, se recomandă să o faceți înainte de plantarea sau semănatul culturilor, astfel încât să puteți pregăti găurile de plantare direct prin folie.
Unelte necesare:

Foarfecă sau cutter pentru a tăia folia la dimensiunea dorită.
Bățuri sau agrafe pentru a fixa folia în pământ și pentru a o menține în loc.
Instalarea foliei pentru mulcire:

Rolați folia pe suprafața pregătită și asigurați-vă că este întinsă și netedă. Pentru a obține o acoperire uniformă, încercați să evitați formarea de cute sau bule de aer sub folie.
Dacă doriți să utilizați folia pentru mulcire într-un anumit mod (de exemplu, să creați găuri pentru plantele existente), măsurați și marcați cu atenție locurile unde trebuie să faceți tăieturi în folie.
Folosiți foarfeca sau cutterul pentru a face tăieturile în folie, având grijă să nu deteriorați folia sau să vă răniți în proces.
Fixarea foliei în pământ:

Pentru a menține folia în loc și pentru a o proteja de vânt, utilizați bățuri sau agrafe speciale pentru mulcire. Plasați-le la marginile foliei și, dacă este necesar, în interior, astfel încât să asigurați o fixare stabilă a foliei pe teren.
Plantarea sau semănatul culturilor:

După instalarea foliei, puteți începe plantarea sau semănatul culturilor. Folosirea foliei pentru mulcire va ajuta la menținerea umidității în sol, la prevenirea apariției buruienilor și la îmbunătățirea calității solului.
Îngrijirea în timpul sezonului:

Monitorizați regulat folia pentru a asigura că este în stare bună și că nu a fost deteriorată de condițiile meteo sau de alte factori.
Dacă este necesar, efectuați irigații pentru a menține umiditatea în sol, mai ales în perioadele secetoase.
Îndepărtarea foliei:

La sfârșitul sezonului sau când nu mai este necesară, îndepărtați cu grijă folia și depozitați-o într-un loc adecvat pentru a fi reutilizată în sezoanele următoare.
Rețineți că folia pentru mulcire din polietilenă poate aduce numeroase beneficii grădinii dvs., însă este important să o utilizați corect și să o întrețineți corespunzător pentru a obține cele mai bune rezultate.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
19.99 lei