Fortan Biotin Plus MSM & Complex B 100g supliment nutritiv caini

Fortan

Fortan Biotin Plus MSM & Complex B 100g supliment nutritiv caini

89.99 RON
Cod articol ZA-1623
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Fortan Biotin Plus MSM & Complex B 100g supliment nutritiv  caini Fortan Biotin Plus MSM & Complex B este un supliment nutritiv destinat câinilor, conceput pentru a sprijini sănătatea pielii, a blănii și a sistemului imunitar. Acest supliment conține o combinație de ingrediente active care au roluri importante în menținerea stării de bine a câinilor. Iată o descriere mai detaliată: Biotina: Biotina, cunoscută și sub denumirea de vitamina B7 sau...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Fortan Biotin Plus MSM & Complex B 100g supliment nutritiv  caini

Fortan Biotin Plus MSM & Complex B este un supliment nutritiv destinat câinilor, conceput pentru a sprijini sănătatea pielii, a blănii și a sistemului imunitar. Acest supliment conține o combinație de ingrediente active care au roluri importante în menținerea stării de bine a câinilor. Iată o descriere mai detaliată:

  1. Biotina: Biotina, cunoscută și sub denumirea de vitamina B7 sau vitamina H, este esențială pentru sănătatea pielii și a blănii câinilor. Biotina contribuie la menținerea hidratării pielii, previne problemele de piele precum mâncărimi, iritații sau descuamare și susține o blană sănătoasă și strălucitoare.

  2. MSM (Metilsulfonilmetan): Acest compus organic conține sulf și poate contribui la sănătatea articulațiilor și a țesuturilor conjunctive. De asemenea, poate avea efect antiinflamator și poate ajuta la reducerea disconfortului articular, fiind util mai ales pentru câinii în vârstă sau cei cu probleme articulare.

  3. Complex de vitamina B: Aportul adecvat de vitamine din complexul B, cum ar fi B1, B2, B3, B5, B6, B9 și B12, este esențial pentru metabolismul și funcționarea celulară corespunzătoare. Aceste vitamine pot susține sistemul nervos, digestia și sănătatea generală a câinilor.

  4. Sistem imunitar: Complexul de vitamina B, în special vitamina B6 și B12, poate contribui la susținerea sistemului imunitar al câinelui, ajutându-l să lupte împotriva infecțiilor și să mențină o sănătate optimă.

  5. Prezentare și dozare: Produsul este disponibil într-un ambalaj de 100 de grame și va conține o cantitate specifică de biotină, MSM și vitamine B. Doza recomandată poate varia în funcție de greutatea și nevoile individuale ale câinelui.

Este important să consulți medicul veterinar înainte de a adăuga orice supliment în dieta câinelui tău, deoarece dozele pot varia în funcție de vârstă, greutate și starea de sănătate a câinelui. Suplimentele nu ar trebui să înlocuiască o dietă echilibrată și sănătoasă, ci să completeze necesarul de nutrienți în situații specifice.

Ingrediente: Drojdii, MSM (metil sulfonil metan) 7%, stearat de magneziu, seminte

Analiza: Proteină brută 15.3%, grasime bruta 2.4%, fibre 1.6%, cenusa bruta 7.5%

Aditivi: Biotină (3a880) 1.100.000 μg, vitamina B1 (3a821) 1.200 mg, vitamina B2 800 mg, vitamina B6/clorhidrat de piridoxină (3a831) 1.000 mg, vitamina B12 6.000 μg, calciu D-pana 1000 mg, vitamina E (3a704) ) 2.500 mg, L-glicină 20.000 mg, acid L-glutamic 2.500 mg, 3.000 mg zinc (3b603) sub formă de oxid de zinc.


Este important să urmezi indicațiile producătorului și să consulți medicul veterinar înainte de a adăuga orice supliment în dieta câinelui tău. Cu toate acestea, pot să-ți ofer o orientare generală despre modul în care poți administra Fortan Biotin Plus MSM & Complex B 100g supliment nutritiv pentru câini:

Dozare: Cantitatea de supliment necesară poate varia în funcție de greutatea, vârsta și nevoile individuale ale câinelui tău. Citeste eticheta produsului pentru a afla cantitatea exactă de supliment pe care ar trebui să o administrezi.

Administrare: Suplimentul poate fi oferit împreună cu hrana obișnuită a câinelui. Poți amesteca suplimentul cu mâncarea umedă sau uscată, astfel încât să fie mai ușor pentru câine să consume.

Frecvență: De obicei, suplimentele nutritive pentru câini sunt administrate o dată pe zi. Totuși, în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj sau de recomandările medicului veterinar, s-ar putea să fie necesar să împarți doza în mai multe administrări pe parcursul zilei.

Monitorizare: Observă câinele în timpul administrării suplimentului. Urmărește dacă există reacții adverse sau schimbări în starea sa de sănătate. Dacă observi orice reacție neobișnuită, întrerupe administrarea suplimentului și consultă medicul veterinar.

Tranziție treptată: Dacă schimbi dieta câinelui tău sau îi introduci un nou supliment, este recomandat să faci o tranziție treptată pentru a evita tulburările digestive. Începe cu o cantitate mică și crește treptat până la doza recomandată.

Consulta medicul veterinar: Fiecare câine are nevoi individuale. Înainte de a începe administrarea unui supliment, este întotdeauna indicat să consulți medicul veterinar pentru a te asigura că este potrivit pentru câinele tău și pentru a primi recomandări specifice.

Amintește-ți că suplimentele nutritive ar trebui să completeze o dietă echilibrată și sănătoasă, dar nu ar trebui să înlocuiască hrana de bază.

Dozare (1 tableta: 800mg):

Pentru caini: 1 tableta/10 kg
Un supliment de nota zece, ma bucur ca l-am gasit la un pret asa de avantajos.
scris la 2023-08-16 09:57:26
Un supliment de nota zece, ma bucur ca l-am gasit la un pret asa de avantajos.
scris la 2023-08-16 09:52:13
De cand le dau acest supliment, blana cainilor mei este mai matasoasa ca oricand.
scris la 2023-08-16 09:51:14