Furaj crestere vitei MIfuma Wiederkauerfutter-25kg

Mifuma

Furaj crestere vitei MIfuma Wiederkauerfutter-25kg

179.99 RON
Cod articol ZA-1636
Vârstă Crestere
Tip produs Hrană uscată
Furaj crestere vitei MIfuma Wiederkauerfutter-25kg
    Furajul pentru creșterea viteilor Mifuma Wiederkauerfutter în ambalaj de 25 kg este un produs de înaltă calitate, conceput pentru a satisface nevoile nutriționale ale tinerilor bovine în timpul perioadei lor de creștere și dezvoltare. Acest furaj asigură o bază solidă pentru creșterea sănătoasă și dezvoltarea optimă a vitelor, ajutându-le să devină animale mature sănătoase și productive. Iată o descriere detaliată a acestui...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Furaj crestere vitei MIfuma Wiederkauerfutter-25kg


   

Furajul pentru creșterea viteilor Mifuma Wiederkauerfutter în ambalaj de 25 kg este un produs de înaltă calitate, conceput pentru a satisface nevoile nutriționale ale tinerilor bovine în timpul perioadei lor de creștere și dezvoltare. Acest furaj asigură o bază solidă pentru creșterea sănătoasă și dezvoltarea optimă a vitelor, ajutându-le să devină animale mature sănătoase și productive. Iată o descriere detaliată a acestui produs:

Nutriție completă și echilibrată: Mifuma Wiederkauerfutter furnizează o gamă completă de nutrienți esențiali, inclusiv proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale, pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă și o creștere optimă a vitelor.

Sprijin pentru dezvoltarea musculaturii și oaselor: Acest furaj conține niveluri adecvate de proteine și minerale, cum ar fi calciu și fosfor, care contribuie la dezvoltarea musculaturii și a sistemului osos al vitelor.

Digestibilitate crescută: Ingredientele selectate cu grijă și formula specifică asigură o digestie eficientă a furajului, facilitând absorbția optimă a nutrienților.

Ambalaj convenabil: Ambalajul de 25 kg este potrivit pentru aprovizionarea cu furaj a unui număr semnificativ de vite și pentru a asigura continuitatea hrănirii.

Sănătate generală: Mifuma Wiederkauerfutter promovează sănătatea generală a vitelor, sprijinind sistemul imunitar, starea pielii și a blănii lor.

Instrucțiuni de utilizare: Este important să urmați cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj pentru a asigura o hrănire adecvată a vitelor. Cantitatea și frecvența hrănirii pot varia în funcție de vârsta, greutatea și obiectivele de creștere ale acestora.

Mifuma Wiederkauerfutter este un furaj de înaltă calitate, care ajută la asigurarea unei dezvoltări sănătoase și a creșterii optime a vitelor. Este un produs esențial pentru fermierii care se preocupă de creșterea și sănătatea vitelor lor tinere. Consultarea unui specialist în nutriție animală sau a unui medic veterinar poate oferi sfaturi suplimentare și personalizate pentru hrănirea optimă a vitelor în funcție de circumstanțele specifice ale fermei.

   

 

MIfuma Wiederkauerfutter-25kg

este peletul nostru dovedit care încurajează vițeii să mănânce. Furajul bogat în fibre ar trebui să fie disponibil numai după înțărcare pentru a asigura o creștere optimă a vițeilor. Cu Mifuma Kälberstarter KS Plus obții viței sănătoși care realizează o creștere în greutate zilnică foarte bună.


- Fără OMG
- Gustabilitate și aport de hrană foarte bune
- Aportul la timp a furajului pentru o dezvoltare mai bună și mai rapidă
- Viței sănătoși
- Materii prime dovedite
- Este adaptat nevoilor speciale ale vițeilor și asigură aportul de proteine, energie, minerale, urme elemente și vitamine

Ingrediente:

NEL: 10,8 MJ
Proteină brută: 17%

1. Selectarea corespunzătoare a furajului:

Mifuma Wiederkauerfutter este destinat creșterii și dezvoltării vitelor. Asigurați-vă că utilizați acest furaj în perioada potrivită, în funcție de vârstă și stadiul de dezvoltare al vitelor dvs.
2. Cantitatea de hrană:

Consultați instrucțiunile de pe ambalaj sau cereți sfatul unui specialist în nutriție animală pentru a determina cantitatea zilnică recomandată de furaj pentru vitelor. Aceasta poate varia în funcție de vârstă, greutate și obiectivele de creștere ale vitelor.
3. Împărțirea hranei:

Viteii au nevoie de mese mici și dese pentru a susține o digestie sănătoasă. Împărțiți cantitatea zilnică recomandată în mai multe mese pe parcursul zilei.
4. Asigurați acces la apă:

Viteii trebuie să aibă întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Asigurați-vă că recipientele cu apă sunt mereu umplute și curate.
5. Monitorizarea greutății:

Urmăriți greutatea vitelor și ajustați cantitatea de furaj în funcție de evoluția lor. Consultați un medic veterinar sau un specialist în nutriție animală dacă observați probleme de creștere sau de sănătate.
6. Introducerea graduală:

Atunci când începeți să hrăniți viteii cu Mifuma Wiederkauerfutter, faceți-o treptat. Adăugați treptat acest furaj la dieta lor obișnuită pentru a evita tulburările digestive.
7. Stocarea corespunzătoare:

Păstrați furajul într-un loc uscat, răcoros și ferit de contaminare pentru a menține calitatea sa pe termen lung.
8. Consultarea specialistului:

Este întotdeauna recomandat să consultați un specialist în nutriție animală sau un medic veterinar pentru a obține sfaturi personalizate privind hrănirea și pentru a discuta despre nevoile individuale ale vitelor dvs.
Prin urmarea acestui ghid de hranire, veți putea să oferiți vitelor dvs. o dietă corespunzătoare, care să promoveze o creștere sănătoasă și dezvoltarea lor optimă. Furajul Mifuma Wiederkauerfutter este conceput pentru a satisface nevoile nutritive ale tinerilor bovine și, respectând instrucțiunile de hrănire, veți contribui la sănătatea și bunăstarea lor generală.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare