Furaj Duck 2 pellet Hobby First 20 kg-hrana crestere rate / gaste

Hobby First

Furaj Duck 2 pellet Hobby First 20 kg-hrana crestere rate / gaste

119.99 lei
Cod articol ZA-953
Vârstă Crestere
Tip produs Hrană uscată
Furaj Duck 2 pellet Hobby First 20 kg-hrana crestere rate / gaste   Duck 2 pellet Hobby Firsteste o hrana completa pentru pui de rate, gaste si lebede de la varsta de 4 saptamani pana la 12 saptamani. Acest pelete de crestere contin toti nutrientii necesari pentru o crestere echilibrata si o dezvoltare a penajului perfecta. Peletul mini asigura aportul necesar cresterii si dezvoltarii iar peletul de 2 mm are dimensiunea...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Furaj Duck 2 pellet Hobby First 20 kg-hrana crestere rate / gaste 

 Duck 2 pellet Hobby Firsteste o hrana completa pentru pui de rate, gaste si lebede de la varsta de 4 saptamani pana la 12 saptamani.

Acest pelete de crestere contin toti nutrientii necesari pentru o crestere echilibrata si o dezvoltare a penajului perfecta.

Peletul mini asigura aportul necesar cresterii si dezvoltarii iar peletul de 2 mm are dimensiunea perfecta pentru a fi ingerat si de speciile mai mici.

COMPOZITIE

 Porumb, germeni de porumb,, grau, faina de lucerna, alune, melasa, srot de soia, boabe de soia, carbonat de calciu, seminte de floarea soarelui, ulei de in, faina de alge marine, srot de rapita, fosfatmonocalcic, clorura de sodiu, premix vitamina mineral, adaos de substanțe aromate.

Parametrii nutritivi

Proteina bruta 17.00 %, Grăsime bruta 4,00%, Cenușă bruta 4,00%, Celuloza bruta 6,9%, Calciu 1,20%, Fosfor 0,56%, Sodiu 0,17%, Lysina 0,80%, Metionina 0,30%, Vitamina A 10.000 UI, D3 3000 UI, E 60 mg, Sulfat de fier 55 mg, Iodura de calciu 1,8 mg. Aditivi : Canthanxantin5 mg, Fitaza 750 Fyt.

Se administreaza la discretie.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!