Furaj Duck 3 Pellet Hobby First 20 kg - hrana pentru rate cu efect deparazitar

Hobby First

Furaj Duck 3 Pellet Hobby First 20 kg - hrana pentru rate cu efect deparazitar

139.99 lei
Cod articol ZA-956
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Furaj Duck 3 Pellet Hobby First 20 kg - hrana pentru rate cu efect deparazitar  Duck 3 Pellet Hobby First este o hrana completa pentru rate, gaste, lebede si boboci. Potrivit de la varsta de 13 saptamani si pentru animalele adulte in afara sezonului de reproducere. Aceasta hrana este recomandata pentru pasarile de expozitie. Aceasta peleta de intretinere contine toate substantele nutritive pentru mentinerea animalelor in stare optima in afara...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Furaj Duck 3 Pellet Hobby First 20 kg - hrana pentru rate cu efect deparazitar 

Duck 3 Pellet Hobby First este o hrana completa pentru rate, gaste, lebede si boboci. Potrivit de la varsta de 13 saptamani si pentru animalele adulte in afara sezonului de reproducere. Aceasta hrana este recomandata pentru pasarile de expozitie. Aceasta peleta de intretinere contine toate substantele nutritive pentru mentinerea animalelor in stare optima in afara sezonului de reproducere. Acizii grasi omega-3 si pigmentii naturali contribuie la o culoare optima a penei si la un penaj stralucitor. Peletul extra mic de 2 mm garanteaza un aport neted atat pentru speciile mai mari, cat si pentru speciile mai mici.

Prezenta acizilor grasi omega-3 si a pigmentilor naturali contribuie la o colorare optima a penei si la penajul lucios.

Compozitie:  

 Porumb, grau, srot de soia, boabe de soia, Carbonat de calciu, seminte de floarea soarelui, ulei de soia,  Fosfatmonocalcic, Clorura de sodiu, Premix vitaminomineral, adaos de substanțe aromate.

Parametrii nutritivi

Proteina bruta 16,5 %, Grăsime bruta 4,5%, Cenușă bruta 6,4%, Celuloza bruta 11,1%, Calciu 1,0%, Fosfor 0,75%, Sodiu 0,17%, Lysina 0,80%, Metionina 0,30%, Vitamina A 10.000 UI, D3 2400 UI, E 45 mg, Sulfat de fier 55 mg, Iodura de calciu 1,8 mg. Aditivi : Canthanxantin5 mg, Fitaza 750 Fyt.

Aditivi / kg

Aditivi nutritionali E672 Vitamina A 15000 UI, E671 Vitamina D3 3000 UI, 3a700 Vitamina E (tot rac-alfa-tocoferil acetat) 50 mg, E1 Fier (Sulfat feros, monohidrat 37 mg, E2 Iod (iodat de calciu anhidru) Cupru (sulfat cupric, pentahidrat) 12 mg, E5 Mangan (oxid mangan) 90 mg, E6 Zinc (oxid de zinc) 85 mg, E8 Seleniu (selenit de sodiu)

Aditivi tehnologici E324 Etoxichin 90 mg | E321 BHT 80 mg

• Perioada: De la varsta de 13 saptamani pana la cresterea animalelor tinere si a animalelor adulte in afara sezonului de reproducere.

• Fluxurile pot fi administrate in mod liber.

Sfaturi

• Asigurati intotdeauna Grit pentru o digestie usoara. Graul are, de asemenea, un efect pozitiv asupra scheletului si formarea coajei de oua.

• Asigurati-va intotdeauna ca exista multa apa potabila curata.

• Pentru o dezvoltare optima si sanatate, luati in considerare fazele si perioadele de viata.

Perioada: De la varsta de 13 saptamani pana la cresterea animalelor tinere si a animalelor adulte in afara sezonului de reproducere.

• Fluxurile pot fi administrate in mod liber.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!