Furaj Farm 1 crumble Hobby First 20kg - hrana pui faza 1 starter

Hobby First

Furaj Farm 1 crumble Hobby First 20kg - hrana pui faza 1 starter

129.99 lei
Cod articol ZA-955
Vârstă Starter
Tip produs Hrană uscată
Furaj Farm 1 crumble  Hobby First 20kg - hrana  pui faza 1 starter
Farm 1 crumble  Hobby First este un furaj complet de pornire pentru puii de carne, ideal pentru o dezvoltare optima pe parcursul primelor 10 zile.  Forma brizurata promoveaza un aport treptat al hranei pentru pasari si o digestie imbunatatita. Un flux echilibrat cu toti nutrientii esentiali pentru o crestere rapida si echilibrata. Compoziție : Porumb, srot...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Furaj Farm 1 crumble  Hobby First 20kg - hrana  pui faza 1 starter

Farm 1 crumble  Hobby Firsteste un furaj complet de pornire pentru puii de carne, ideal pentru o dezvoltare optima pe parcursul primelor 10 zile. 

Forma brizurata promoveaza un aport treptat al hranei pentru pasari si o digestie imbunatatita. Un flux echilibrat cu toti nutrientii esentiali pentru o crestere rapida si echilibrata.

Compoziție : Porumb, srot de soia, srot de rapita, germeni de porumb, faina de alge marine, srot de floarea soarelui, semințe de floarea soarelui, boabe de soia,  proteina de cartofi, Glicerol, Ulei de palmier, Carbonat de calciu, Monocalciufosfat, Clorura de sodiu, Premix vitamina mineral, adaos de substanțe aromate.

Parametrii nutritivi

Proteina bruta 19,5 %, Grăsime bruta 5,0%, Cenușă bruta 6,4%, Celuloza bruta 4,6%, Calciu 1,0%, Fosfor 0,75%, Sodiu 0,17%, Lysina 0,96%, Metionina 0,42%, Vitamina A 10.000 UI, D3 1500 UI, E 45 mg, Sulfat de fier 55 mg, Iodura de calciu 1,8 mg• Perioada: Pe parcursul primelor 10 zile.

• Hrana poate fi administrata in mod liber in functie de varsta si rasa, de la 10 pana la 50 g / zi. Fara administrarea de cereale suplimentare. Pentru o dezvoltare si o sanatate optima, se iau in considerare fazele de viata.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!