Furaj farm 1 Mash Hobby First 20kg - hrana pentru puicute oautoare starter

Hobby First

Furaj farm 1 Mash Hobby First 20kg - hrana pentru puicute oautoare starter

129.99 lei
Cod articol ZA-959
Vârstă Starter
Tip produs Hrană uscată
Furaj  farm 1 Mash Hobby First 20kg - hrana pentru puicute oautoare  starter   Furaj  farm 1 Mash Hobby First  este un aliment complet de inițiere pentru creșterea  găinilor ouătoare. Este potrivit pentru puii de la prima zi până la vârsta de 10 săptămâni. Aceasta este o hrană perfect echilibrată, conține niveluri adecvate de proteine și energie, care asigură puii să se dezvolte în pui tineri sănătoși, fără a crește...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Furaj  farm 1 Mash Hobby First 20kg - hrana pentru puicute oautoare  starter  

  • Furaj  farm 1 Mash Hobby First  este un aliment complet de inițiere pentru creșterea  găinilor ouătoare. Este potrivit pentru puii de la prima zi până la vârsta de 10 săptămâni.
  • Aceasta este o hrană perfect echilibrată, conține niveluri adecvate de proteine și energie, care asigură puii să se dezvolte în pui tineri sănătoși, fără a crește excesul de grăsimi prea repede.
  • Granulatia fina  promovează un consum treptat de alimente, o digestie mai bună, îmbunătățind astfel coerența fecalelor. Coccidiostatul protejează animalele sensibile împotriva coccidiozei și maximizează sănătatea intestinală globală.

Compozitie: porumb, făină de soia, grâu, gluten de porumb, miez de grâu, extract de rapiță, extract de semințe de floarea soarelui, germeni de porumb, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, ulei de porumb, clorură de sodiu

Calcium Plus
O combinație optimă de calciu, fosfor și vitamina D3 garantează coaja de ou puternică și un schelet sănătos.

Plus
Produsele îmbogățite cu un coccidiostat, acest lucru reduce riscul apariției unui focar de coccidioză. Animalele tinere sunt mai sensibile la acest parazit intestinal, deoarece rezistența lor naturală se dezvoltă încă.


Constituenti analitici: proteină brută 20,0%, grăsime brută 4,5%, fibre brute 4,2%, cenușă brută 6,6%, lizină 1,0%, metionină 0,4%, calciu 1,0%, fosfor 0,76%, sodiu 0,14%.


Se administreaza la discretie

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!