Furaj Farm 2 pellet Hobby First 20 kg- hrana pentru crestere pui

Hobby First

Furaj Farm 2 pellet Hobby First 20 kg- hrana pentru crestere pui

119.99 lei
Cod articol ZA-957
Vârstă Crestere
Tip produs Hrană uscată
Furaj Farm 2 pellet Hobby First 20 kg- hrana pentru crestere pui Furaj Farm 2 pellet Hobby First  este o hrana completa pentru puii de carne de la 11 zile pana la 5 zile înainte de sacrificare. Aceeasta hrana pentru crestere pui este un  furaj perfect echilibrat garanteaza un castig rapid si echilibrat de crestere si greutate. Aceasta hrana contine doar faina alba de grau si alte cereale albe, astfel...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Furaj Farm 2 pellet Hobby First 20 kg- hrana pentru crestere pui

Furaj Farm 2 pellet Hobby First  este o hrana completa pentru puii de carne de la 11 zile pana la 5 zile înainte de sacrificare.

Aceeasta hrana pentru crestere pui este un  furaj perfect echilibrat garanteaza un castig rapid si echilibrat de crestere si greutate. Aceasta hrana contine doar faina alba de grau si alte cereale albe, astfel încat carnea sa aiba o culoare deschisa. Forma granulata promoveaza un aport treptat al hranei pentru animale, o digestie mai buna, astfel, o mai buna coerenta a gunoiului de grajd. Coccidiostatul protejeaza animalele împotriva coccidiozei.

În plus, hrănirea găinilor cu pelete va duce la mai puțina risipa a hranei. 


Compoziție : Porumb, grau, ulei de palmier, srot de soia, faina de alge marine, srot de floarea soarelui, porumb DDGS, Carbonat de calciu, Monocalciufosfat, Clorura de sodiu, Premix vitamina mineral.

Parametrii nutritivi

Proteina bruta 19%, Grăsime bruta 8,2%, Cenușă bruta 5%, Celuloza bruta 5,1%, Calciu 0,75%, Fosfor 0,57%, Sodiu 0,12%, Lysina 1,09%, Metionina 0,44%, Vitamina A 10.000 UI, D3 1500 UI, E 45 mg, Sulfat de fier 55 mg, Iodura de calciu 1,8 mg

A se depozita în loc uscat și răcoros.

se administreaza la discretie

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!