Furaj starter vitei, Mifuma Kaelberstarter KS Plus-25kg

Mifuma

Furaj starter vitei, Mifuma Kaelberstarter KS Plus-25kg

179.99 RON
Cod articol ZA-1635
Vârstă Starter
Tip produs Hrană uscată
Furaj starter vitei, Mifuma Kaelberstarter KS Plus-25kg
       MIFUMA  Kälberstarter KS Plus  este peletul nostru dovedit care încurajează vițeii să mănânce. Furajul bogat în fibre ar trebui să fie disponibil numai după înțărcare pentru a asigura o creștere optimă a vițeilor. Cu Mifuma Kälberstarter KS Plus obții viței sănătoși care realizează o creștere în greutate zilnică foarte bună.
- Fără OMG
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Furaj starter vitei, Mifuma Kaelberstarter KS Plus-25kg


      

MIFUMA Kälberstarter KS Plus  este peletul nostru dovedit care încurajează vițeii să mănânce. Furajul bogat în fibre ar trebui să fie disponibil numai după înțărcare pentru a asigura o creștere optimă a vițeilor. Cu Mifuma Kälberstarter KS Plus obții viței sănătoși care realizează o creștere în greutate zilnică foarte bună.


- Fără OMG
- Gustabilitate și aport de hrană foarte bune
- Aportul la timp a furajului pentru o dezvoltare mai bună și mai rapidă
- Viței sănătoși
- Materii prime dovedite
- Este adaptat nevoilor speciale ale vițeilor și asigură aportul de proteine, energie, minerale, urme elemente și vitamine

Ingrediente:

NEL: 10,8 MJ
Proteină brută: 17%

urajul starter pentru vitei Mifuma Kaelberstarter KS Plus în ambalaj de 25 kg este un produs de înaltă calitate, dezvoltat pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale viteilor în primele lor săptămâni sau luni de viață. Acest furaj asigură o bază solidă pentru creșterea sănătoasă și dezvoltarea optimă a tinerilor bovine. Iată o descriere detaliată a acestui produs:

Nutriție completă: Mifuma Kaelberstarter KS Plus furnizează o nutriție completă și echilibrată, adaptată nevoilor nutritive ale viteilor în primele lor etape de creștere. Acest furaj conține toți nutrienții esențiali, inclusiv proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale, pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă și o creștere optimă.

Promovarea digestiei sănătoase: Acest furaj este conceput pentru a sprijini digestia sănătoasă a viteilor. Ingredientele de înaltă calitate și formula specifică asigură o absorbție eficientă a nutrienților, contribuind la sănătatea tractului digestiv.

Creștere rapidă: Mifuma Kaelberstarter KS Plus promovează o creștere rapidă și uniformă a viteilor, ajutându-i să atingă stadiile lor de dezvoltare în timp util.

Ambalaj convenabil: Ambalajul generos de 25 kg este potrivit pentru aprovizionarea cu furaj a unui număr semnificativ de vitei și pentru a asigura continuitatea hrănirii.

Formulă adaptată: Acest furaj poate fi utilizat în diferite condiții de creștere, inclusiv în sistemul de creștere intensivă sau semi-intensivă a viteilor.

Sănătate generală: Mifuma Kaelberstarter KS Plus contribuie la susținerea stării de sănătate generală a viteilor, inclusiv a sistemului imunitar, a stării pielii și a blănii lor.

Instrucțiuni de utilizare: Este important să urmați cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj pentru a asigura o hrănire adecvată a viteilor. Cantitatea și frecvența de hrănire pot varia în funcție de vârsta și starea de sănătate a fiecărui vitel.

Mifuma Kaelberstarter KS Plus este un furaj starter de înaltă calitate, care ajută la asigurarea unei dezvoltări sănătoase și a creșterii rapide a viteilor. Este un produs esențial pentru fermierii care se preocupă de creșterea și sănătatea vitelor lor tinere. Consultarea unui specialist în nutriție animală sau a unui medic veterinar poate oferi sfaturi suplimentare și personalizate pentru hrănirea optimă a viteilor în funcție de circumstanțele specifice ale fermei.

1. Selectarea corespunzătoare a furajului:

Mifuma Kaelberstarter KS Plus este destinat tinerilor vitei în primele lor etape de creștere. Asigurați-vă că folosiți acest furaj conform vârstei și stadiului de dezvoltare al vitelor dvs.
2. Cantitatea de hrană:

Consultați instrucțiunile de pe ambalaj sau solicitați sfatul unui specialist în nutriție animală pentru a determina cantitatea corectă de furaj necesară pentru viteii dvs. Aceasta poate varia în funcție de vârstă, greutate și obiectivele de creștere.
3. Împărțirea hranei:

Viteii au nevoie de mese mici și dese pentru a susține o digestie sănătoasă. Împărțiți cantitatea zilnică recomandată în mai multe mese pe parcursul zilei.
4. Asigurați acces la apă:

Viteii trebuie să aibă întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Asigurați-vă că recipientele cu apă sunt mereu umplute și curate.
5. Monitorizarea greutății:

Urmăriți greutatea viteilor și ajustați cantitatea de furaj în funcție de evoluția lor. Consultați un medic veterinar sau un specialist în nutriție animală dacă observați probleme de creștere sau de sănătate.
6. Introducerea graduală:

Atunci când începeți să hrăniți viteii cu Mifuma Kaelberstarter KS Plus, faceți-o treptat. Adăugați treptat acest furaj la dieta lor obișnuită pentru a evita tulburările digestive.
7. Stocarea corespunzătoare:

Păstrați furajul într-un loc uscat, răcoros și ferit de contaminare pentru a menține calitatea sa pe termen lung.
8. Consultarea specialistului:

Este întotdeauna recomandat să consultați un specialist în nutriție animală sau un medic veterinar pentru a obține sfaturi personalizate privind hrănirea și pentru a discuta despre nevoile individuale ale viteilor dvs.
Prin urmarea acestui ghid de hranire, veți putea să oferiți viteilor dvs. o dietă corespunzătoare, care să promoveze o creștere sănătoasă și dezvoltarea lor optimă. Furajul Mifuma Kaelberstarter KS Plus este conceput pentru a satisface nevoile nutritive ale tinerilor vitei, iar respectarea instrucțiunilor de hrănire vă va ajuta să asigurați sănătatea și bunăstarea lor generală.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare