Garvo 5365-2kg, Hrana premium, cu vitamine,pentru canari

Garvo

Garvo 5365-2kg, Hrana premium, cu vitamine,pentru canari

44.99 RON
Cod articol ZA-1555
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Garvo 5365-2kg, Hrana premium, cu vitamine,pentru canari Garvo 5365 este o hrana premium special concepută pentru canari, asigurându-le o nutriție echilibrată și bogată în vitamine esențiale. Acest amestec de hrana conține semințe de înaltă calitate, care oferă canarilor toate nutrienții necesari pentru a menține sănătatea și vitalitatea lor. Garvo 5365 este formulat pentru a răspunde nevoilor specifice ale canarilor, asigurându-le un penaj frumos și strălucitor, precum și o stare generală...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Garvo 5365-2kg, Hrana premium, cu vitamine,pentru canari

  1. Garvo 5365 este o hrana premium special concepută pentru canari, asigurându-le o nutriție echilibrată și bogată în vitamine esențiale.

  2. Acest amestec de hrana conține semințe de înaltă calitate, care oferă canarilor toate nutrienții necesari pentru a menține sănătatea și vitalitatea lor.

  3. Garvo 5365 este formulat pentru a răspunde nevoilor specifice ale canarilor, asigurându-le un penaj frumos și strălucitor, precum și o stare generală de bine.

  4. Cu conținutul său bogat în vitamine, hrana premium Garvo 5365 contribuie la susținerea sistemului imunitar al canarilor, protejându-i de afecțiuni și boli.

  5. Hrana Garvo 5365 are o textură fină, ușor de mâncat pentru canari, făcându-l potrivit pentru a fi oferit zilnic pentru a le asigura o nutriție completă și echilibrată.

Alegând Garvo 5365, veți oferi canarilor dvs. o hrana de calitate superioară, care le va asigura sănătatea și bunăstarea pe termen lung. Această hrana premium cu vitamine va fi pe placul canarilor și le va oferi tot ceea ce au nevoie pentru a trăi o viață fericită și sănătoasă.

    Garvo 5365-2kg este un amestec complet cu vitamine suplimentare.Acest produs este disponibil și fără semințe de cânepă 

amestec de semințe pentru canari

cu adaos de vitamine

susține rezistența și vitalitatea

notă: supliment cu pietriș stomacal și nisip

Compoziţie:

canar, semințe de rapiță de nap, semințe de niger, ovăz decojit, semințe de cânepă, semințe de in, hrișcă, biscuiți verzi, biscuiți roșii

Constituenți analitici/kg

proteină brută 17,5 %, grăsime brută 23,5 %, fibre brute 8,2 %, cenușă brută 4,0 %

Adaos/kg Vitamine

3a672a Vitamina(e) A 18750 IE, 3a671 Vitamina(e) D3 3750 IE, 3a300 Vitamina(e) C 15 mg, 3a700 Vitamina(e) E 8 mg


Ghid de hranire pentru Garvo 5365 - Hrana premium, cu vitamine, pentru canari, 2 kg:

Porții mici și frecvente: Oferiți canarilor porții mici de hrana premium Garvo 5365 de 2-3 ori pe zi pentru a le asigura o nutriție constantă și echilibrată.

Acces la apă proaspătă: Asigurați-vă că canarii au întotdeauna acces la apă proaspătă și curată, deoarece hrana premium poate determina nevoia de hidratare mai frecventă.

Monitorizarea consumului: Urmați cantitatea de hrana consumată de canari și ajustați-o în funcție de cerințele individuale și de activitatea lor zilnică.

Suplimente cu vitamine: Deși hrana Garvo 5365 conține vitamine esențiale, puteți consulta medicul veterinar pentru a adăuga suplimente cu vitamine dacă este necesar, mai ales în perioade de stres sau schimbări în viața canarilor.

Hranire variată: Pentru a le oferi canarilor o dietă diversificată, puteți combina hrana premium cu semințe proaspete, fructe și legume potrivite pentru canari.

Respectând acest ghid de hranire, veți asigura canarilor o alimentație completă și echilibrată, bogată în vitamine și nutrienți esențiali pentru sănătatea și bunăstarea lor. Garvo 5365, hrana premium pentru canari, va fi o alegere excelentă pentru a le oferi prietenilor cu pene o dietă sănătoasă și delicioasă, menținându-i în formă și plini de energie.
dați zilnic semințe proaspete de păsări
dați nisip nelimitat și pietriș stomacal ascuțit; presara asta pe podeaua volierei sau pune-l intr-un castron separat
asigurați-vă că există os de sepie pentru mineralele suplimentare (printre care calciu). Este bun pentru ouă. În plus, păsările își pot ascuți ciocul pe os de sepie
în perioadele de reproducere și năpârlire dati un plus de grăsimi și proteine ​​cu hrana din ouă
asigurați-vă întotdeauna că există suficientă apă proaspătă de băut

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare