Gel revulsiv Herba Gel 100 g

Promedivet

Gel revulsiv Herba Gel 100 g

8.99 RON
Cod articol ZA-643
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
Gel revulsiv Herba Gel 100 g NDICATII:
Herba-gel contine un amestec de extracte vegetale cu proprietati revulsive si calmante. Diminueaza rapid durerea, imbunatateste circulatia sanguina locala, favorizand absorbtia produselor inflamatorii. Se indica ca gel revulsiv la animale de companie, cai de cursa, ca adjuvant in artrite, miozite, tendinite asociate cu sensibilitate crescuta, nevralgii. In hematoame, contuzii, mastite asociat cu edem mamar patologic, in caz de necesitate asociat cu alte...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Gel revulsiv Herba Gel 100 g

NDICATII:
Herba-gel contine un amestec de extracte vegetale cu proprietati revulsive si calmante. Diminueaza rapid durerea, imbunatateste circulatia sanguina locala, favorizand absorbtia produselor inflamatorii. Se indica ca gel revulsiv la animale de companie, cai de cursa, ca adjuvant in artrite, miozite, tendinite asociate cu sensibilitate crescuta, nevralgii. In hematoame, contuzii, mastite asociat cu edem mamar patologic, in caz de necesitate asociat cu alte medicamente (antibiotice, antiinflamatorii – administrate parenteral)

A se evita contactul direct cu ochii si zonele sensibile (organele genitale). A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inghiti. A nu se refolosi flaconul dupa golire.
A nu se utiliza la animalele destinate consumului uman.
PASTRARE: La temperatura camerei (15 – 25 C˚), in ambalaje bine inchise.
VALABILITATE: 2 ani, pastrat in ambalajul original, in conditiile de pastrare prevazute.

MOD DE ADMINISTRARE: – UZ EXTERN.
Se aplica pe zonele afectate, masand zona pentru o mai buna penetrare a produsului. Se aplica de mai multe ori pe zi, pana la vindecare.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!