Hrană naturală și fără gluten pentru câini de talie mica, Sam's Field Mini Adult cu Pui si Cartofi - 2,5 kg | Zazoo
Hrana Sam's Field Mini Adult cu Pui și Cartofi este special formulată pentru câinii de talie mică, oferindu-le o dietă naturală și echilibrată, fără gluten. Această hrană combină ingrediente premium pentru..." />

Hrană naturală și fără gluten pentru câini de talie mica, Sam's Field Mini Adult cu Pui si Cartofi - 2,5 kg

Sam's Field

Hrană naturală și fără gluten pentru câini de talie mica, Sam's Field Mini Adult cu Pui si Cartofi - 2,5 kg

71.99 RON
Cod articol ZA-2378
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Hrană naturală și fără gluten pentru câini de talie mica, Sam's Field Mini Adult cu Pui si Cartofi - 2,5 kg
      "Oferă Celor Mici o Alimentație Naturală și Fără Gluten: Sam's Field Mini Adult"
Hrana Sam's Field Mini Adult cu Pui și Cartofi este special formulată pentru câinii de talie mică, oferindu-le o dietă naturală și echilibrată, fără gluten. Această hrană combină ingrediente premium pentru...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrană naturală și fără gluten pentru câini de talie mica, Sam's Field Mini Adult cu Pui si Cartofi - 2,5 kg


      "Oferă Celor Mici o Alimentație Naturală și Fără Gluten: Sam's Field Mini Adult"


Hrana Sam's Field Mini Adult cu Pui și Cartofi este special formulată pentru câinii de talie mică, oferindu-le o dietă naturală și echilibrată, fără gluten. Această hrană combină ingrediente premium pentru a susține sănătatea și vitalitatea câinilor adulți mici.

Ingrediente Cheie:

Pui de Calitate Superioară: Principala sursă de proteine, esențială pentru menținerea și dezvoltarea mușchilor puternici.

Cartofi: Oferă carbohidrați ușor de digerat, furnizând energie de lungă durată pentru activitățile zilnice ale câinelui.

Omega-3 și Omega-6: Contribuie la sănătatea pielii și a blănii, promovând un aspect strălucitor și o piele sănătoasă.

Vitamine și Minerale Esențiale: Asigură o nutriție completă pentru susținerea sistemului imunitar și a sănătății generale.

Beneficii Principale:

Naturală și Fără Gluten: Potrivită pentru câinii cu sensibilități digestive sau alergii la gluten.

Digestibilitate Ridicată: Formulată pentru a asigura o digestie optimă și o absorbție maximă a nutrienților.

Fără Aditivi Nocivi: Nu conține coloranți artificiali, arome sau conservanți adăugați.

Sprijin pentru Sănătatea Pielii și a Blănii: Datorită conținutului echilibrat de acizi grași esențiali.

Recomandată pentru Câinii Adulți Mici: Adaptată pentru nevoile nutriționale specifice ale câinilor de talie mică.

Hrana Sam's Field Mini Adult cu Pui și Cartofi este o alegere excelentă pentru proprietarii care doresc să ofere câinilor lor mici o dietă sănătoasă, echilibrată și delicioasă. Asigurați-vă că respectați recomandările de hranire în funcție de greutatea și nivelul de activitate al câinelui pentru a menține o stare de sănătate optimă pe termen lung

Compozitie : Carne de pui (34%), ficat de pui (23%), cartofi, porumb, grasime de pui (protejata de tocoferoli, sursa de vitamina E), ulei de somon, arome naturale, mere uscate, drojdie de bere, rosii, extract de yucca, morcovi, minerale, DL-metionină, L-lizină, manan oligozaharide, fructooligozaharide, probiotice.

Analiză : proteină brută 28%, grăsime brută 17%, fibre brute 2,5%, cenușă brută 6,5%, apă 10%, calciu 1,5%, fosfor 1,0%.

Vitamine și minerale per kg : vitamina A 20.000 UI, vitamina D3 1.900 UI, vitamina E 500 mg, vitamina B1 4,5 mg, vitamina B2 6,0 mg, vitamina B6 5,0 mg, vitamina B12 0,05 mg, niacină 26 mg, pantotenat de calciu 13 mg, biotină 0.78 mg. acid folic 0,65 mg, clorură de colină 780 mg, zinc organic 107 mg, cupru organic 18 mg, iod 0,84 mg, seleniu organic 0,2 mg.

Energie metabolizată: 3890 calorii/kg

Ghid de Hranire pentru Hrană Naturală și Fără Gluten pentru Câini de Talie Mică, Sam's Field Mini Adult cu Pui și Cartofi - 2,5 kg
Hrana Sam's Field Mini Adult cu Pui și Cartofi este formulată pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale câinilor de talie mică, oferind o combinație echilibrată de ingrediente naturale și fără gluten. Este important să oferiți câinelui dvs. o cantitate adecvată de hrană în funcție de vârstă, greutate și nivelul său de activitate pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă și o stare generală bună.

Sfaturi Generale de Hranire:
Vârstă și Greutate:

Câini Adulți Mici: Pentru câinii adulți mici de talie mică, începeți să introduceți această hrană după vârsta de 10-12 luni.
Greutate: Cantitatea exactă de hrană depinde de greutatea câinelui; de exemplu, câinii mai activi ar putea avea nevoie de o cantitate mai mare în comparație cu cei mai puțin activi.
Cantitatea de Hrană:

Câini cu Greutate Normală: În general, pentru un câine cu greutate normală, se recomandă o cantitate de aproximativ 30-40 grame de hrană uscată per kilogram de greutate corporală pe zi.
Greutate Subțire: Dacă câinele dvs. este subponderal, puteți crește cantitatea de hrană pentru a sprijini o creștere sănătoasă în greutate.
Greutate Excesivă: Pentru câinii supraponderali, reduceți cantitatea de hrană pentru a ajuta la gestionarea greutății.
Frecvența Hrănirii:

Adulți: De obicei, se recomandă două mese pe zi. Dacă câinele dvs. preferă să mănânce de mai multe ori pe zi, puteți împărți cantitatea zilnică în mai multe mese.
Monitorizarea Greutății și Stării Generale:

Este important să monitorizați greutatea și aspectul general al câinelui pentru a ajusta cantitatea de hrană în funcție de nevoile individuale ale acestuia.
Asigurați-vă că câinele are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată.
Alte Recomandări:
Adaptarea Treptată: Pentru a preveni tulburările digestive, introduceți treptat hrana nouă pe o perioadă de 7-10 zile, amestecând cantități din ce în ce mai mari de hrănire nouă cu hrănirea actuală.
Consultarea Medicului Veterinar: În cazul în care aveți întrebări sau îngrijorări cu privire la dieta câinelui dvs., consultați medicul veterinar pentru recomandări personalizate.
Respectarea acestor ghiduri va asigura că câinele dvs. primește nutriția adecvată pentru o sănătate optimă și o viață fericită și activă.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!