Hrana pentru crestere fazani , pauni Versele Laga,20 kg

Versele Laga

Hrana pentru crestere fazani , pauni Versele Laga,20 kg

109.99 RON
Cod articol ZA-1146
Vârstă Crestere
Tip produs Hrană uscată
Hrana pentru crestere fazani , pauni  Versele Laga,20 kg
Furaj fazani faza 2 crestere Dupa 6 saptamani, puii de fazani pot fi hraniti cu furaje care contin proteina. In functie de varsta si starea fiziologica, cerintele de apa, proteina, lipide, minerale si vitamina difera. Un continut mai bogat in proteine si aminoacizi esentiali, cu valori energetice ridicate, poate conduce la un consum mai redus de hrana. Pasarea isi regleaza...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana pentru crestere fazani , pauni  Versele Laga,20 kg


Furaj fazani faza 2 crestere

Dupa 6 saptamani, puii de fazani pot fi hraniti cu furaje care contin proteina.

In functie de varsta si starea fiziologica, cerintele de apa, proteina, lipide, minerale si vitamina difera. Un continut mai bogat in proteine si aminoacizi esentiali, cu valori energetice ridicate, poate conduce la un consum mai redus de hrana. Pasarea isi regleaza consumul pana la nivelul necesarului energetic.

Substantele minerale contribuie la metabolismul glucidelor si lipidelor, mentinerea presiunii osmotice. Carenta furajelor in substante minerale duce la afectiuni grave in organism: anemii, distrofii osoase, aberatii de gust, carente care pot fi fatale. Deficienta de zinc duce la deformari ale membrelor, ingrosarea articulatiilor si pielii de pe picioare si degete.

Vitaminele asigura reglarea metabolismului fiind indispensabil, insuficienta, lipsa si excesul de hrana produc boli grave – vitaminoze.

Fazanii mei adora aceasta hrana , acum ma pregatesc sa iau hrana pentru penaj!Recomand cu incredere Echipa Zazoo ... urmand sfaturile Doamnei Geta am reusit sa am pasari de calitate!
scris la 2022-09-18 20:25:41

Produse similare