Hrana pentru papagali, Psittacus Lory Gel-1kg

Psittacus

Hrana pentru papagali, Psittacus Lory Gel-1kg

69.99 RON
Cod articol ZA-1632
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Hrana pentru papagali, Psittacus Lory Gel-1kg

Hrana pentru papagali Psittacus Lory Gel în ambalaj de 1 kg este un produs de înaltă calitate conceput special pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale papagalilor Lory, o specie exotică și colorată cunoscută pentru cerințele dietetice unice. Această hrană oferă o soluție excelentă pentru hrănirea sănătoasă și echilibrată a acestor păsări exotice. Iată o descriere detaliată a acestei hrane: Ingrediente adaptate:...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana pentru papagali, Psittacus Lory Gel-1kgHrana pentru papagali Psittacus Lory Gel în ambalaj de 1 kg este un produs de înaltă calitate conceput special pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale papagalilor Lory, o specie exotică și colorată cunoscută pentru cerințele dietetice unice. Această hrană oferă o soluție excelentă pentru hrănirea sănătoasă și echilibrată a acestor păsări exotice. Iată o descriere detaliată a acestei hrane:

Ingrediente adaptate: Psittacus Lory Gel este formulat cu atenție pentru a oferi o dietă specifică pentru papagalii Lory. Ingredientele din această hrană sunt selecționate pentru a satisface nevoile nutriționale ale acestor păsări exotice.

Gel hrănitor: Acest produs este sub formă de gel, ceea ce îl face potrivit pentru a fi oferit sub formă de picătură sau pentru a fi pus în bolul papagalilor. Gelul este ușor de consumat pentru papagali și poate fi o opțiune bună pentru cei care preferă hrana în formă de pastă sau lichidă.

Nutriție echilibrată: Psittacus Lory Gel furnizează o nutriție completă și echilibrată pentru papagalii Lory, asigurându-se că aceștia primesc proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale esențiale pentru sănătate și vitalitate.

Sprijin pentru sănătatea pielii și a penelor: Această hrană poate contribui la menținerea sănătății pielii și a penelor papagalilor Lory, ajutând la păstrarea aspectului sănătos și strălucitor al penajului lor.

Ambalaj convenabil: Ambalajul de 1 kg asigură o aprovizionare generoasă pentru o perioadă semnificativă, astfel încât să ai suficientă hrană pentru papagalul tău Lory.

Sănătate generală și vitalitate: Prin furnizarea unei diete adecvate, Psittacus Lory Gel poate ajuta la menținerea stării generale de sănătate și vitalitate a papagalilor Lory, contribuind la sistemul lor imunitar și la energie.

Această hrană pentru papagali Psittacus Lory Gel este o alegere excelentă pentru proprietarii de papagali Lory care doresc să ofere păsărilor lor o dietă adaptată nevoilor lor specifice. Este important să consultăm un specialist în avicultură sau un medic veterinar specializat în păsări exotice pentru a asigura o hrănire adecvată și pentru a discuta despre nevoile individuale ale papagalului tău Lory.

   

Vă recomandăm să furnizați Lory Gel și Lory Nectar simultan. Ambele produse sunt capabile să acopere în mod corespunzător nevoile nutriționale specifice ale diferitelor specii de lory în fiecare moment.

Compoziţie:
Fructoză, boabe de cereale, produse și subproduse din semințe și fructe oleaginoase, uleiuri vegetale, polen, produse și subproduse din boabe de cereale, semințe de leguminoase, minerale, produse și subproduse din tuberculi și rădăcini, floare de hibiscus uscate, uscate ou întreg, drojdie de bere uscată, inulină (0,05%)

Aditivi:
Amestec de compuși aromatizanți, extract de rozmarin, extract de gălbenele africane (conține extract de yucca 0,015%) / Sepiolit / Extracte bogate în tocoferol de origine naturală, acid palmitoil-6-ascorbic / Compuși din oligoelemente (chelat feros, chelat cupric, chelat de mangan, chelat de zinc; iodat de calciu anhidru și hidroxi-analog al selenometioninei) / Vitamine, provitamine și substanțe chimice bine definite cu efecte similare (A, D3, E, C, K, B1, B2, B6, B12, acid pantotenic, Niacină, acid folic, biotină, clorură de colină, B-caroten, betaină anhidră)

Componente analitice:
Umiditate 7,0 %,

proteină brută 17,0 %, 

uleiuri și grăsimi brute 8,0 %,

 celuloză brută 3,4 %,

 cenușă brută 3,9 %

Hrana pentru papagali Psittacus Lory Gel în ambalaj de 1 kg necesită o atenție specială în ceea ce privește modul de hrănire, deoarece este destinată papagalilor Lory, care au nevoi nutriționale distincte. Iată un ghid de hranire pentru a vă asigura că papagalul dvs. Lory primește o dietă sănătoasă și echilibrată:

1. Cantitatea de hrană: Consultați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a afla cantitatea zilnică recomandată pentru papagalul dvs. Lory, în funcție de vârstă, greutate și nivel de activitate. Este important să respectați această cantitate pentru a evita supraalimentarea sau subalimentarea.

2. Hrănire regulată: Împărțiți cantitatea zilnică recomandată în mai multe mese pe parcursul zilei. Papagalii Lory preferă mese mici și dese, așa că hrănirea de mai multe ori pe zi este ideală.

3. Metoda de hrănire: De obicei, Psittacus Lory Gel este disponibil sub formă de gel sau pastă. Puteți oferi gelul direct într-un bol sau puteți folosi o pipetă pentru a oferi picături de gel papagalului. Asigurați-vă că hrana este proaspătă și nu a rămas nedigerată în cușcă.

4. Apa proaspătă: Furnizați întotdeauna papagalului dvs. Lory apă proaspătă și curată. Asigurați-vă că recipientul cu apă este curat și umplut în mod regulat.

5. Monitorizarea greutății: Urmariți greutatea papagalului dvs. Lory și ajustați cantitatea de hrană în funcție de nevoile sale individuale. Dacă observați o creștere sau o scădere semnificativă a greutății, consultați un specialist în avicultură sau un medic veterinar.

6. Variație în dietă: Pentru a asigura o dietă echilibrată, puteți combina Psittacus Lory Gel cu alte surse de hrană potrivite pentru papagalii Lory, cum ar fi nectarul sau fructele și legumele proaspete.

7. Igiene: Bolurile și recipientele pentru hrană și apă trebuie să fie curate și igienizate regulat pentru a preveni contaminarea.

8. Consultarea specialistului: Datorită nevoilor nutriționale specifice ale papagalilor Lory, consultați întotdeauna un specialist în avicultură sau un medic veterinar specializat în păsări exotice pentru sfaturi personalizate privind hrănirea și pentru a discuta despre sănătatea și necesitățile individuale ale papagalului dvs. Lory.

Respectând acest ghid de hranire, veți putea asigura o dietă sănătoasă și echilibrată pentru papagalul dvs. Lory, contribuind astfel la sănătatea și bunăstarea sa generală.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare