Hrana recuperatoare pentru iepuri Mifuma EnteroCare-25kg

Mifuma

Hrana recuperatoare pentru iepuri Mifuma EnteroCare-25kg

194.99 RON
Cod articol ZA-1542
Vârstă toate varstele
Tip produs Hrană uscată
Hrana recuperatoare pentru iepuri Mifuma EnteroCare-25kg
    Mifuma EnteroCare-25kg este un furaj complet, recomandat pentru hranirea iepurilor tineri, cat si pentru vindecarea iepurilor maturi.    Mifuma EnteroCare-25kg convinge mai ales prin conceptul său sofisticat de siguranță. Datorită conținutului scăzut de proteine, amidon și zahăr este deosebit de bine tolerat, în timp ce fracțiile selectate de fibre brute favorizează digestia. Conceptul îmbunătățit este adaptat holistic nevoilor animalelor tinere sensibile...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana recuperatoare pentru iepuri Mifuma EnteroCare-25kg


    Mifuma EnteroCare-25kg este un furaj complet, recomandat pentru hranirea iepurilor tineri, cat si pentru vindecarea iepurilor maturi.

   Mifuma EnteroCare-25kg convinge mai ales prin conceptul său sofisticat de siguranță. Datorită conținutului scăzut de proteine, amidon și zahăr este deosebit de bine tolerat, în timp ce fracțiile selectate de fibre brute favorizează digestia. Conceptul îmbunătățit este adaptat holistic nevoilor animalelor tinere sensibile și, cu ajutorul ingredientelor active naturale, promovează o microfloră sănătoasă în tractul digestiv și propriul sistem imunitar. De acum înainte nu vom folosi niciun coccidiostatic în acest furaj. Hrana specială de pornire susține și scăderea valorii pH-ului și vizează o dietă echilibrată cu ingrediente coordonate. 

Reducerea bolilor digestive 

Favorizarea activitatii intestinale 

Acum fără coccidiostatic

pelete de 3 mm

25 kg per sac

   Continut analitic:

proteina bruta

15%

fibră brută


17%

calciu

0,9%

Vitamina A

14.000 iU

Vitamina D3

1.000 iU

vitamina E

100 mg

vitamina C

100 mg

 

Furnizați iepurilor tineri hrana EnteroCare împreună cu fân și apă proaspătă de la prima hrană (deja în perioada de alăptare, aprox. a 17-a zi de viață) până la 4 până la 6 săptămâni după înțărcare. Utilizați ca regim de 6-8 săptămâni la crescătorii adulți la 35 g/kg greutate corporală pe zi.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare