Hrana SuperPremium intretinere caini, mediumadult cu carne de porc, Althea Cassale-14 kg

Althea

Hrana SuperPremium intretinere caini, mediumadult cu carne de porc, Althea Cassale-14 kg

239.99 RON
Cod articol ZA-1622
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
 Hrana SuperPremium intretinere caini, mediumadult cu carne de porc, Althea Cassale-14 kg Althea  SuperPremium este o hrană de calitate superioară pentru câini adulți  , cunoscută pentru ingredientele sale premium și beneficiile pentru sănătatea câinilor. Această variantă de hrană este special formulată pentru a oferi o nutriție echilibrată și completă, susținând sănătatea și vitalitatea câinilor adulți. Această formulă conține ingrediente de înaltă calitate, care furnizează proteine esențiale pentru susținerea masei musculare...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

 Hrana SuperPremium intretinere caini, mediumadult cu carne de porc, Althea Cassale-14 kg

Althea  SuperPremium este o hrană de calitate superioară pentru câini adulți  , cunoscută pentru ingredientele sale premium și beneficiile pentru sănătatea câinilor. Această variantă de hrană este special formulată pentru a oferi o nutriție echilibrată și completă, susținând sănătatea și vitalitatea câinilor adulți.

Această formulă conține ingrediente de înaltă calitate, care furnizează proteine esențiale pentru susținerea masei musculare și a funcțiilor vitale ale câinilor adulți. Proteinele de calitate superioară contribuie la menținerea unei stări generale bune de sănătate și a nivelurilor optime de energie.

Hrana Althea SuperPremium conține, de asemenea, carbohidrați și fibre de înaltă calitate, care furnizează energie necesară pentru activitățile zilnice ale câinilor. Adăugarea de vitamine și minerale esențiale contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar, a pielii și a blănii.

Textura crochetei și dimensiunea lor sunt adaptate pentru a se potrivi gurii și preferințelor câinilor adulți. Acest lucru poate promova mestecarea adecvată și poate contribui la igiena orală.

Ambalajul generos de 14 kg este potrivit pentru proprietarii de câini adulți sau pentru a economisi în ceea ce privește achizițiile repetate de hrană.

Este întotdeauna recomandat să consultați un medic veterinar înainte de a schimba dieta câinelui dvs., pentru a vă asigura că hrana este potrivită pentru nevoile și starea de sănătate a câinelui dvs. și pentru a primi recomandări personalizate privind nutriția și hranirea adecvată.

Hrana pentru caini adulti de taliemedie mare 

Alimente caracterizate printr-o digestibilitate foarte mare.
Carne de porc selectată ca singura sursă de proteine animale.
Eficacitate mare la câinii cu probleme de intoleranță alimentară deoarece îmbunătățește digestia datorită acțiunii calmante a Althea officinalis.

Compoziţie

Carne de porc deshidratată 32%, orez, porumb, derivate din grâu, grăsime animală, linte, pulpă de sfeclă, drojdie de bere, ulei de somon, extract de yucca, extract de cicoare, mere deshidratate, morcovi deshidratați, ulei de măsline, roșii deshidratate, Althea officinalis, Cynara scolimus hayek, Rosmarinus officinalis, Origanum vulgare, Salvia officinalis, pudră de usturoi, Equisetum arvense.

Proteine brute26%
Umiditate10%
Cenusa5,2%
Uleiuri și grăsimi14%
Fibră brută3%
Fotbal1,1%
Fosfor0,8%

Cantitatea zilnică recomandată: Consultați eticheta produsului sau ghidul producătorului pentru a afla cantitatea zilnică recomandată pentru hrănirea câinilor adulți. Aceasta poate varia în funcție de vârsta, greutatea și nivelul de activitate al câinelui dvs.

Hrăniți în funcție de greutate: Reglați cantitatea de hrană în funcție de greutatea câinelui. Câinii mai grei pot necesita mai multă hrană, în timp ce câinii mai mici vor avea nevoie de mai puțină hrană.

Hrăniți în funcție de nivelul de activitate: Nivelul de activitate al câinelui dvs. poate influența cantitatea de hrană de care are nevoie. Câinii mai activi pot necesita mai multă hrană pentru a susține nivelul lor de energie, în timp ce câinii mai puțin activi ar putea avea nevoie de mai puțină hrană.

Hrăniți în porții regulate: Împărțiți cantitatea zilnică de hrană în mai multe mese pe parcursul zilei. Acest lucru poate ajuta la evitarea problemelor digestive și la menținerea nivelurilor constante de energie.

Observați greutatea câinelui: Monitorizați greutatea câinelui dvs. și ajustați cantitatea de hrană în funcție de nevoile sale. Este important să mențineți o greutate sănătoasă pentru câinele dvs. pentru a preveni problemele de sănătate legate de obezitate sau subnutriție.

Asigurați-vă că are apă proaspătă: Câinii trebuie să aibă întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Asigurați-vă că bolul de apă este umplut regulat.

Trecere treptată la o hrană nouă: Dacă schimbați hrana câinelui dvs. de la o marcă sau formulă la alta, faceți acest lucru treptat, amestecând cantități din cele două hrane pentru a evita problemele digestive.

Monitorizați sănătatea generală: Urmați cu atenție starea de sănătate a câinelui dvs. Dacă observați schimbări semnificative în greutate, comportament sau aspect, consultați un medic veterinar.

Consistență: Încercați să hrăniți câinele la aceleași ore în fiecare zi pentru a stabili o rutină. Aceasta poate ajuta la menținerea unui program regulat de eliminare și la controlul greutății.
Un pret avantajos iar mancarea este de o calitate buna.
scris la 2023-08-16 10:14:28
Mancarea aceasta este perfecta pt cainele meu si pt sanatatea lui.
scris la 2023-08-16 10:10:07
Mancarea este excelenta la fel si pretul.
Multumesc Zazoo.
scris la 2023-08-16 10:07:43
Wow un pret excelent ma bucur ca am descoperit acest site, cu siguranta voi mai reveni cu o noua comanda.
scris la 2023-08-16 10:06:02